REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Un șarlatan din Hârșova duce o viață de nabab în Germania!

Un șarlatan din Hârșova duce o viață de nabab în Germania!

Virgil STOIAN 16 ianuarie 2023 | 00:00 17750

Genghis Șaban Regep este acuzat că a înșelat patru persoane, luând de la aceștia miei și neplătind animalele. Condamnat în lipsă pentru un prejudiciu de 150.000 de lei, bărbatul nu pare a se sinchisi, trăind bine mersi în Hamburg, Germania.

 

Buletinul bărbatului

Genghis Șaban Regep a fost condamnat la 2 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de înşelăciune în formă continuată. În urma contopirii cu o altă pedeapsă primită de acesta, inculpatul urmează să execute 2 ani, 2 luni și 20 de zile de închisoare, în regim de detenție. Sentința nu este definitivă, pe 28 februarie 2023 urmând a se judeca apelul.

Bărbatul a înșelat mult mai multe persoane, însă doar patru l-au chemat în judecată. Astfel, de la prima persoană înșelată, inculpatul a achiziționat 400 de miei, inducându-l în eroare prin prezentarea faptului că îi va achita prețul convenit de 52.700 lei în aproximativ 3 zile, fără însă a avea intenția reală de a plăti, prețul nefiind plătit nici până în prezent, fiind produs un prejudiciu de 52.700 lei. Cel de-al doilea a fost înșelat cu 97 de miei, al treilea cu 294 de miei, iar ultimul cu 84 de miei, prejudiciul total fiind de aproximativ 150.000 de lei. În urmă cu câțiva ani, alte persoane înșelate, din Buzău, publicaseră o poză de buletin de-a inculpatului, pentru ca lumea să se ferească de el, după ce săvârșise același tip de înșelăciune.

Instanţa a reținut că tranzacţiile efectuate de inculpat cu persoanele vătămate, numărul de ovine, greutatea acestora şi preţul stabilit atât pe kg, cât şi global, sunt dovedite pe deplin de întregul material probator administrat în cauză, inclusiv de declaraţiile inculpatului din cursul urmăririi penale, prin care acesta recunoaşte fiecare tranzacţie în parte.

În ceea ce priveşte chestiunea achitării bunurilor vândute, instanţa reţine că declaraţiile inculpatului, care susţine că ar fi plătit integral sumele datorate, în numerar şi fără martori, sunt contrazise în mod decisiv de restul ansamblului probator din care rezultă contrariul, respectiv că acesta nu a achitat nimic pentru bunurile preluate de la persoanele vătămate. Pentru aceasta, instanţa va înlătura susţinerile inculpatului în sensul că ar fi achitat sumele datorate persoanelor vătămate, apreciindu-le ca fiind vădit nesincere.

Minuta judecătorească

Magistrații au decis condamnarea inculpatului la 2 ani de închisoare, însă în urma contopirii cu o altă pedeapsă, bărbatul va executa 2 ani, 2 luni și 20 de zile de închisoare, în regim de detenție. Sentința nu este definitivă, pe 23 februarie 2023, urmând a se judeca apelul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Este un mafiot adevărat Mă nu ca voi
0
0
Incidentele s-au întâmplat în anul în care o navă maritimă transportatoare de ovine s-a răsturnat în portul Năvodari din judetul Constanta . Cum putea sa plătească crescătorii de ovine când nici el nu primise banii de la cumpărătorii străini arabi , care se văzuseră fara marfa pentru că aceasta se înecase odată cu scufundarea navei maritime transportatoare de animale vii ???
0
0
Ditamai lakele
4
0
numai cand vezi scaunele si te lamuresti.
5
0
Dus după el și aruncat de la etaj
7
2
Cum sa aștepți sa ți dea țiganul banii pe marfa după 3 zile . Cum sa vinzi marfa fără sa primești banii pe loc
21
1
Să se pună sechestru pe bunuri,doar 2 ani este foarte puțin.
11
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272