REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.7° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11.7° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Un șofer a căzut cu mașina pe calea ferată, chiar în fața trenului

Un șofer a căzut cu mașina pe calea ferată, chiar în fața trenului

Valentina CAMARA 1 martie 2023 | 16:42 3744

Accidentul s-a produs în Predeal. Șoferul a pierdut controlul volanului și a căzut de pe un pod ce traversa calea ferată, aterizând pe șine cu roțile în sus, chiar în fața unui tren.

Un sofer a cazut cu masina pe calea ferata, chiar in fata trenului

Un șofer a căzut cu mașina pe calea ferată, chiar în fața trenului

„În accident a fost implicat un autoturism care, în timp ce circula pe un pasaj rutier peste calea ferată, în condiții care urmează a fi cercetate și lămurite de polițiști, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a sărit de pe pod și a ajuns pe platforma feroviară”, a transmis agentul șef principal Daniel Zontea, purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov.

Din informațiile disponibile până la acest moment, o singură persoană a fost rănită, șoferul autoturismului. Bărbatul, în vârstă de 22 de ani, a fost preluat de echipajul medical sosit la fața locului.

În urma accidentului, traficul feroviar a fost restricționat. CFR a anunţat că trei garnituri feroviare vor fi direcţionate pe pe firul II pentru a-și putea continua călătoria.

”Trenul R 3002, în faţa căruia se află autoturismul prăbuşit, va staţiona până la eliberarea liniei CF, iar alte patru trenuri – IR  11534, IR 1623, IR 11633 şi IR 11031 – sunt redirecţionate să circule pe firul II”, au transmis oficialii CFR Infrastructură.

Traficul feroviar este restricţionat, linia afectată fiind deconectată de la reţeaua de alimentare electrică, urmând ca în scurt timp, după finalizarea cercetărilor şi îndepărtarea vehiculului, să fie reluat, au mai precizat aceștia.

„Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vă informează că traficul feroviar este oprit la această oră pe firul I de circulație între Predeal și Timișu de Sus din cauza unui accident rutier produs pe podul rutier peste liniile de cale ferată, de unde un autoturism a derapat și a căzut în gabaritul căii ferate.

Adresăm scuzele necesare călătorilor și îi asigurăm că personalul feroviar și echipele de intervenție ISU acționează deja la locul accidentului, traficul feroviar pe firul I urmând a fi redeschis imediat ce condițiile de siguranță vor permite tranzitarea zonei respective”, a transmis Oana Brânzan, purtător de cuvânt CFR SA.

Reprezentanta CFR a mai precizat că la fața locului s-a deplasat deja personalul de specialitate al SRCF Brașov pentru a asigura suportul tehnic necesar echipelor de intervenție ISU, potrivit fanatik.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu a pierdut controlul volanului ci al autovehicolului! Si asta de p***t ce este!
1
0
Pentru ION Incet, sa nu se inece Relu cu ea.
2
0
@ION Multumesc, accept din inima.
3
1
Multa m**e lu relu
4
1
SCLAVA UKRAINA
5
3
p***t sau ghinionist?
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108