REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Un şofer a lovit două maşini parcate, în Inel 2, şi a fugit de la locul faptei

Un şofer a lovit două maşini parcate, în Inel 2, şi a fugit de la locul faptei

Andreea Vlaicu 20 februarie 2024 | 00:00 3465

Două mașini parcate regulamentar au fost lovite în noaptea dintre duminică spre luni, 19 februarie a.c., șoferul vinovat fugind de locul accidentului ca și cum nimic nu s-a întâmplat. Păgubiții au formulat plângere la poliție, urmând ca oamenii legii să deschidă o anchetă. Până atunci, speră ca șoferul să apară și să-și recunoască fapta.

Un sofer a lovit doua masini parcate, in Inel 2, si a fugit de la locul fapteimașinile avariate

O șoferiță a avut o dimineață de-a dreptul șocantă, atunci când a vrut să plece la serviciu luni, 19 februarie a.c. Și-a văzut mașina aflată în parcare destul de avariată, cu bara din față desprinsă și un far distrus complet. Vecinii au auzit însă, o bubuitură puternică, dar nu au putut să vadă făptașul pentru că a părăsit imediat locul accidentului. Mașinile erau parcate regulamentar în spatele blocului SR4, din cartierul Inel 2.

„S-a auzit o bubuitură puternică, însă până au ieșit vecinii, șoferul fugise. Mă gândesc că o fi fost băut sau drogat. Abia dimineața, când voia doamna să meargă la serviciu, și-a găsit mașina în acest hal. Mașina dumneaei a intrat în prima mașină gri. Și aceea este accidentată. Mașina posibil să fi fost de culoare albastră pentru că au rămas bucăți din ea și am auzit că un vecin a văzut una de UPC” a relatat pentru Replica o vecină a păgubitei.

Proprietara are de gând să intre în posesia înregistrărilor video din zonă și să depună plângere la sediul poliției. „Au mers la poliție. Camere de înregistrat în zonă sunt câteva, ale vecinilor de la curți, dar să vedem dacă pot intra în posesia înregistrărilor” a mai adăugat vecina.

Un sofer a lovit doua masini parcate, in Inel 2, si a fugit de la locul fapteimașinile avariate

Ulterior, proprietarii mașinilor au făcut rost de filmările de pe camerele de supraveghere, prin care se vede foarte clar că șoferul vinovat de accident conduce cu o viteză alarmantă și nu reușește să vireze la timp, intrând în cele două mașini parcate. Încetinește preț de câteva secunde, imediat după impact, după care se decide să își vadă de drum.

Ce riscă șoferul vitezoman?

Proprietarul are la dispoziție 24 de ore să se prezinte la Poliție și să declare accidentul, dacă nu, potrivit OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, art. 100, alin. 3, lit. g): "Constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă prevăzută în clasa a II-a de sancţiuni şi cu aplicarea sancţiunii contravenţionale complementare a suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioada de 30 de zile săvârşirea de către conducătorul de autovehicul, tractor agricol sau forestier ori tramvai a următoarelor fapte: neprezentarea la unitatea de poliție competentă pe raza căreia s-a produs un accident de circulație din care au rezultat numai pagube materiale". Clasa a II-a de sancțiuni înseamnă 4 sau 5 puncte-amendă, adică între 580 lei și 725 de lei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Multă goarnă la opelisti
0
1
Ce are mă Opelul? Eu am Opel si merge foarte bine.
3
3
Cum plm sa conduci opel
3
4
La ce amenda risca, pe faptas il doare in partea dorsala....si chiar nici acolo ! Legile din romania sunt o gluma p*****a !
9
1
Ce păcat de Opelul ăla frumos
6
3
Trebuie sa iti lipseasca si ultima farama de rusine si de stima de sine ca sa conduci asa ceva.
5
7
Ce idiot esti. Ssangyong e nava spatiala in comparatie cu caruta ta, hahahaaaa
11
4
ssangyong nu e masina. titlul corect este .. un sofer a lovit 2 carute parcate in inel 2 si a fugit cu caii de la locul faptei
5
17
droguri..
5
0
Pare a fi Opelul lui Marius.
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369