REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Un subaltern al lui Uzun își ridică pensiune la Ion Corvin!

Un subaltern al lui Uzun își ridică pensiune la Ion Corvin!

Andreea VREJOIU 18 martie 2023 | 00:00 3688

În viitorul apropiat, în comuna Ion Corvin, un șef din cadrul Administrației Bazinale de Apă Dobrogea – Litoral ar urma să ridice o pensiune. Înainte de a se apuca de lucrările de construcție, afaceristul a depus la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța un memoriu de prezentare. De unde are un bugetar bani pentru o asemenea investiție?! Ei bine, Gabriel Dobrică are o firmă, de unde încasează dividende. În rest, nu se laudă cu mare avere.

Un subaltern al lui Uzun isi ridica pensiune la Ion Corvin! Gabriel Dobrică

Gabriel Dobrică, șef de compartiment în cadrul Administrației Bazinale de Apă Dobrogea – Litoral, intenționează să edifice în comuna Ion Corvin o pensiune. În acest sens a depus la Agenția pentru Protecția Mediului un memoriu de prezentare în vederea elaborării unui Plan Urbanistic Zonal în scopul parcelării și reglementării urbanistice pentru realizarea de construcții turistice și rezidențiale, dar și pentru introducerea în intravilan a terenului. Beneficiarul și investitor pentru realizarea obiectivului este Dobrică Gabriel, iar terenul are o suprafață de 14.300 de metri pătrați și are destinația de teren extravilan, nereglementat.

Un subaltern al lui Uzun isi ridica pensiune la Ion Corvin!

Documentația de urbanism avizată şi aprobată de către Consiliul local al comunei Ion Corvin conform prevederilor legale în vigoare, va deveni instrumentul de reglementare urbanistică al Primăriei comunei Ion Corvin în activitatea de gestionare a spațiului construit din zona studiată. În teritoriul care face obiectul PUZ se află terenuri aparținând domeniului public al comunei Ion Corvin, respectiv drumuri de acces si  terenuri proprietate privată a persoanelor juridice. Zona studiată este parte dintr-o zona nereglementata, la limita intravilanului, aflată în extravilanul comunei.Amplasamentul este situat in extravilanul comunei Ion Corvin. Zona beneficiază de acces din drumul de acces existent DE 1294.

Un subaltern al lui Uzun isi ridica pensiune la Ion Corvin!

Imobile cu destinația de turism și funcțiuni complementare

Pe terenul ce a iniţiat elaborarea PUZ-ului se dorește studierea oportunității edificării de imobile cu destinația turism și funcțiuni complementare acestuia (spa, terenuri de sport, agrement, etc.), alimentație publică, comerț, locuințe individuale.

Conform declarației de avere din anul 2022, Dobrică este titularul terenului în suprafață de 14.300 de metri pătrați, în anul 2017. Mai are un apartament, dar și un credit bancar. Dobrică deține și o societate, Green Hill Prest SRL, cu activități de întreținere peisagistică.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Presa noastră cea vitează, Are-n viaţă mare rost: Este “câinele de pază”, Care latră…contra cost…
6
2
Cipanzeu sau zigoiner, ca are gingiile vinete.
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108