REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Un subprefect a murit, după ce un acoperiș a căzut pe el

Un subprefect a murit, după ce un acoperiș a căzut pe el

Replica API 21 iunie 2022 | 16:35 1318

Subprefectul județului Sălaj, Virgil Țurcaș, a murit, marți, la 53 de ani, după ce acoperișul unui foișor din Hurez s-a prăbușit.

Virgil Țurcaș

ISU Sălaj transmite că persoana decedată în urma prăbușirii acoperișului foișorului din Hurez este subprefectul județului, Virgil Ţurcaş.

Acesta a fost găsit în stare critică, s-a încercat salvarea lui, însă, din păcate, fără rezultat, medicii fiind nevoiți să declare decesul.

„Imediat după nefericitul incident, subprefectul a fost preluat de către echipajul de Terapie Intensivă Mobilă (TIM) Zalău şi a fost transportat la Horoatu Crasnei pentru a fi preluat de către elicopterul SMURD. În ciuda eforturilor cadrelor medicale prezente la faţa locului, care au încercat stabilizarea sa mai multe zeci de minute, acesta a fost declarat decedat”, spune Lucian Andrei Jacodi, purtătorul de cuvânt al ISU Sălaj, scrie stiripesurse.ro.

Virgil Ţurcaş participa, în calitate de invitat, alături de alte oficialităţi judeţene şi primari, la o întâlnire a ADI Sălaj Ecodes, privind problema gestionării deşeurilor în Sălaj.

Acoperișul unui foișor din localitatea Hurez, județul Sălaj, în care se aflau mai multe persoane care participau la un eveniment s-a prăbușit marți din cauza vântului. Trei persoane au fost rănite, iar una a decedat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
borfasul era la impartit praduiala cind l.a luat drequl.la mai multi!
0
0
O veste buna pentru aia care ii plang de mila cu lacrimi de crocodil,cred ca nici nu sa racit bine asta ca ei au si inceput sa traga sforile pentru cine sa ii ia locul.
0
1
De ce n-ati parasit acel loc si sa mergeti intr-un loc sigur cand ati vazut ca vine potopul ? Pentru ca palinca era asa de buna incat ati gandit ca, hai ma ca nu ni s-o intampla chiar noua vreo nenorocire, si iata ca s-a intamplat.
1
0
banii furati nu l.au ajutat pe borfas.e bine!mai vrem.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272