REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Un tânăr din Pitești a câștigat un Mercedes CLA, la MAGNUMBET. Video

Un tânăr din Pitești a câștigat un Mercedes CLA, la MAGNUMBET. Video

Cristina BĂRBUCEANU 29 decembrie 2022 | 00:00 9429

MAGNUMBET a încheiat campania promoțională prin intermediul căreia a pus la bătaie mai multe mașini, marca Mercedes Benz CLA. Ultimul câștigător este Militaru Stelică, un interpret din Pitești care cântă la diverse evenimente. El a venit la Constanța să își revendice bolidul de lux pe care l-a câștigat, după doar 4 luni de când frecventează MAGNUMBET.

Militaru Stelică a venit să își revendice premiul

MAGNUMBET a mai ales un câștigător care va conduce un bolid de lux

MAGNUMBET a avut o campanie promoțională prin care a pus la bătaie, pentru cei care frecventează sălile de jocuri, 7 mașini marca Mercedes Benz CLA. Campania s-a desfășurat exclusiv online în perioada 18 mai a.c., ora 00:00 – 18 decembrie 2022, ora 23:59, pe website-ul www.magnumbet.ro. Astfel că ultimul câștigător al celui de-al șaptelea bolid de lux a fost ales.

Mașina marca Mercedes Benz CLA

Numele său este Militaru Stelică și este din Pitești. Acesta a venit să își revendice marele premiu, iar reporterii Replica au stat de vorbă cu el.  „Sunt client MAGNUMBET de 4 luni, 4 luni și ceva”. Întrebat de reporterul Replica dacă se aștepta să câștige, având în vedere că nu joacă de foarte mult timp, a răspuns: „Nu, nu, sincer nu”. Vestea câștigului a venit inopinat, exact în ziua în care campania s-a terminat: „Am fost suna în dimineața de 19 decembrie și nu mi-a venit să cred. Vă dați seama, o astfel de veste nu o primim în orice zi”.

Militaru Stelică și bolidul de lux câștigat

Bucuria fericitului câștigător este imensă, în mod evident: „Sunt foarte fericit, entuziasmat, mai ales acum în prag de sărbători. Sunt foarte fericit. Desigur, voi mai juca. Bineînțeles. Le voi recomanda și prietenilor. Le-am făcut multora cont pe MAGNUMBET”, a conchis câștigătorul.

Fericitul câștigător este din Pitești

Deși trăiește în Pitești, fericitul câștigător s-a deplasat până la Constanța pentru a-și revendica premiul grandios. Militaru Stelică este solist, cântând muzică de petrecere la diferite evenimente.

Cel mai probabil, acum se va deplasa mai ușor la evenimentele la care este interpret, datorită premiului câștigat la MAGNUMBET.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614