REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Un tavan s-a PRĂBUŞIT în City Park. Cine ar fi fost responsabil în caz de DECES? Iată replica reprezentanţilor mall-ului!

Un tavan s-a PRĂBUŞIT în City Park. Cine ar fi fost responsabil în caz de DECES? Iată replica reprezentanţilor mall-ului!

Replica API 2 decembrie 2017 | 00:36 502

Ziua de joi, 30 noiembrie a.c., se putea încheia cu o tragedie în City Park Mall. O bucată de tavan s-a prăbuşit în faţa magazinului Koton din incinta mall-ului, dar din fericire, prin zonă nu a trecut nici o persoană în momentul respectiv. Imediat după producerea incidentului, reprezentanţii mall-ului au transmis un e-mail cu următoarele precizări: “În această perioadă, coordonăm o serie de lucrări de reamenajare a centrului comercial, iar incidentul s-a petrecut, după concluzia unei prime evaluari, în urma unui montaj instabil realizat de echipa contractată pentru aceste lucrari. Din fericire, nici o persoana nu a fost ranită. Regretăm acest incident şi le cerem scuze clienţilor noştri pentru această situaţie de risc. Pentru noi siguranţa celor care ne trec pragul este mereu o prioritate, astfel că echipa noastră s-a mobilizat imediat pentru ingrădirea zonei şi securizarea clienţilor, precum şi reverificarea riguroasă a tuturor spaţiilor din cadrul centrului comercial. Mai departe, vom investiga cu atenţie cauza acestui incident şi ne vom asigura că toate măsurile ce se impun să fie luate. Suntem la fel de revoltaţi ca toţi cei implicaţi şi vom lua toate măsurile ca cei responsabili să fie sancţionaţi”.

Cotidianul “Replica” de Constanţa a luat legătura cu reprezentanţii mall-ului, pentru mai multe clarificări. Parţial, reprezentanţii mall-ului au răspuns întrebărilor cotidianului “Replica”, după cum urmează:

“În zilele precedente au avut loc aceste lucrări, nefinalizate încă, deci nerecepţionate. De asemenea, lucrările se desfăşoara în timpul nopţii, în afara orelor de funcţionare a mall-ului şi urmau să fie finalizate”;

“Recepţia urma sa fie făcută la finalizarea lucrărilor, dupa cum am menţionat anterior”;

“Imediat dupa incident, am mobilizat echipa pentru securizarea şi curăţarea zonei, precum şi reverificarea riguroasă a întregului spaţiu pentru a ne asigura că totul se află în afara oricărui risc. Mai departe, vom lua toate măsurile legale şi contractuale pentru sancţionarea acestor greşeli de execuţie”.

“Înca nu putem estima greutatea (tavanului prăbuşit – n.r.), însă putem confirma că centrul comercial este dotat cu toate echipamentele şi urmează toate procedurile de siguranţă şi asigurare în cazul situaţiilor neprevăzute. În acest caz, responsabilitatea este a furnizorului care executat lucrările necorespunzător.

Siguranţa clienţilor este o prioritate şi ne vom asigura că astfel de întâmplări să nu mai aibă loc, suntem la fel de revoltaţi de acest incident precum cei implicaţi.

Am luat toate măsurile, legale şi contractuale. Echipa noastra locală este implicată în acest proces, vom avea mai multe informaţii în zilele următoare.

Iar acest incident a fost provocat de o eroare, nu am fost informaţi de această greşeala de montaj de către furnizor. Este o eroare umană, care a generat un incident neplăcut şi care va fi sancţionată”.

La întrebarea cine a executat lucrarea, reprezentanţii mall-ului au răspuns: „CZK”.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mai plimbate pe acolo cand ploua sau cand ninge si dorinta ti se va indeplini
3
0
Faceti asta pe timpul noptii jegosilor.nu ziua Ca daca mureau 10 persoane.va durea undeva pe voi zdrentelor
3
0
asteptam sa ne spuneti cine e raspunzator - nume, prenume, si ce au patit cei vinovati de greselile de executie.
3
0
molu e facut de fratiorii mei porcul si pastaia,mentorii mei si ma bucur ca ati devenit marea majoritate paduchi de mol,de-aia nu va mai las sa aveti parcuri si spatii verzi si locuri de joaca;sa fiu sigur ca veniti in capcanele construite de farticii mei sa ne dati banii sa iesim si noi din iarna la adapost.P.s-daca ma votati iar,renovam si cele 2 poduri.
2
2
Chiar daca nu sunt victime nu se autosesizeaza politia ca au pus viata in pericol atator oameni ?
4
0
Un mol de tot CACATU miroase numai a cacat mai ales in parcarea de jos acolo scorgerea dejectiilor se face prin rigole si la ce preturi 0racticaa
4
0
Las' ca la urmatoarea ploaie mai puternica pica de tot, scapam de-o grija. Constructii executate cu Dorel SRL..
6
3
Pai daca au grija de siguranta clientilor, de ce nu au luat masurile necesare sa nu se intample ceea ce s-a intamplat?Daca s-ar fi lucrat legal, cu diriginte de santier, cu autorizatie de construire, cu toate avizele necesare, nu s-ar fi ajuns in situatia de fata.Este pentru a nu stiu cata oara, cand se intampla cate un eveniment nefericit.Trebuie oare sa se intample o tragedie, ca sa se realizeze sa se lucreze conform standardelelor in constructii.Ar fi de evitat a se mai face cumparaturi in acest mall, daca tineti la sanatatea si viata voastra.Cei din conducerea mall-ului nu dau doi bani.
11
0
Aceasta tara de cacat esti liber.Daca faci o infractiune cat de mica esti in parnaie.Atunci cine este mai castigat?.
9
0
ca n a cazut peste nevasta, as fi fost un bogat fericit, milioane de euro as fi lut de la acest mall, doamneeee ce ghinion
7
1
Reprezentantii mall-ului sunt niste incompetenti si incapabili de a gestiona o astfel de situatie.Daca contractele de lucrari de construire se dau dupa interesele proprii ale celor din managemnt, de asta se intampla ceea ce se intampla.
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218