REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.4° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Un taximetrist beat și fără permis a rămas ”blocat„ pe trotuar

Un taximetrist beat și fără permis a rămas ”blocat„ pe trotuar

Victor ROTARU 15 iunie 2023 | 00:00 2415

România este plină de zmei, nu puține fiind cazurile când în urma câtorva pahare servite pe la petreceri lucrurile nu s-au terminat chiar bine. Acesta este și cazul lui Nicola D., un șofer de taxi, care după câteva pahare, și-a parcat taxiul pe mijlocul trotuarului, în stația de autobuz de la Delfinariu, turând motorul în mod nejustificat, refuzând și prelevarea de mostre biologice. 

Un taximetrist beat si fara permis a ramas ”blocat„ pe trotuarFoto cu rol ilustrativ

Totul s-a întâmplat pe 7 septembrie 2019, atunci când doi membri ai unui echipaj de poliție din cadrul Poliției Municipiului Constanța efectuând serviciul pe Bulevardul Mamaia, în zona stației de autobuz de la Delfinariu, au observat pe carosabil, un autoturism de culoare galbenă, ce era poziționat nefiresc, perpendicular cu trotuarul, şi al cărui motor era turat de către conducătorul auto în mod nejustificat.

La volan a fost găsit, singur în autoturism, un bărbat, taximetrist, ce a declarat că nu are niciun document asupra sa. Întrucât Nicola D. prezenta halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat fiind condus la Spitalul Clinic Județean de Urgenţă Constanţa, în vederea prelevării de mostre biologice, pentru stabilirea alcoolemiei. Potrivit fişei „Examen clinic” întocmite de medicul de gardă, la ora 21:50 inculpatul avea o ţinută dezordonată, atitudine neadecvată situaţional, era necooperant, agitat, revendicativ şi incoerent. Potrivit aceluiași document, inculpatul a refuzat examinarea clinică. Audiat în cauză în calitate de suspect, Nicola D. a declarat că la locul în care a fost depistat încerca să întoarcă autoturismul său, tip taxi, iar după ce a fost oprit nu a putut prezenta documentele sale ori ale autoturismului, pentru că nu le avea asupra sa.

Un taximetrist beat si fara permis a ramas ”blocat„ pe trotuarMinută judecătorească

Magistrații din cadrul Judecătoria Constanța au decis să îl condamne pe Nicola D. la 1 an și 3 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu e taximetrist. E un șobolan de la Bolt O jigodie de m******n
5
6

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468