REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.6° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Un turist străin a murit după ce a fost lovit de trăsnet

Un turist străin a murit după ce a fost lovit de trăsnet

Replica API 17 iulie 2022 | 00:00 1095

Un turist străin a avut parte de o moarte cumplită în România. El a fost lovit de trăsnet, în Masivul Bugeci. Bărbatul se afla acolo alături de zeci de persoane.

Bărbatul urca în Masivul Bucegi, în acel moment, cu un grup mare de oameni. A fost lovit puternic de trăsnet și a murit, ieri, pe 16 iulie 2022.

Salvatorii montani care au ajuns la fața locului nu au putut face nimic pentru el. Bărbatul se afla acolo alături de zeci de persoane și a murit chiar sub ochii lor.

Conform oficialilor Salvamont Buşteni, turistul a urcat pe Masivul Bucegi alături de un grup format din peste 20 de persoane.

Ei au ajuns pe Creasta Bucşoiului, apoi au fost luați prin surprindere de o mare furtună.

Un prim trăsnet s-a izbit violent chiar în apropierea grupului format din cele peste 20 de persoane, în timp ce al doilea trăsnet puternic l-a lovit direct pe bărbat.

Bărbatul a murit sub privirea a 20 de oameni

Victima a pierit ieri după-amiază. Omul a fost lovit puternic de trăsnet în Masivul Bușteni. Grupul se afla în drumeție. Cum au ajuns pe creasta montană a început furtuna. Oamenii au observat cum l-a trăznit fix pe colegul lor, și au fugit să se adăpostească, apoi au sunat după ajutor.

Salvatorii montani din Bușteni au transmis că restul turiștilor aflați pe Masivul Bucegi au luat-o la fugă când au văzut ce s-a întâmplat și au sunat de urgență pentru a primi ajutor.

„Îngroziţi, ceilalți au fugit încercând să se pună la adăpost şi au sunat după ajutor. O echipă de salvatori a plecat imediat la locul accidentului, dar din păcate pentru victimă era prea târziu ca sa se mai facă ceva. Probabil a murit pe loc”, au declarat salvatorii montani din Buşteni.

Duminică dimineaţă, 17 iulie 2022, salvatorii montani vor prelua cu ajutorul unui elicopter, trupul neînsufleţit al turistului străin. Potrivit stirilekanald.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272