REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Un VICEPRIMAR din judeţul Constanţa, AMENINŢAT cu MOARTEA: 'Îţi TAI CAPUL cu COASA'

Un VICEPRIMAR din judeţul Constanţa, AMENINŢAT cu MOARTEA: 'Îţi TAI CAPUL cu COASA'

Replica API 5 septembrie 2019 | 00:00 614

Un viceprimar din județul Constanța a devenit victima unor amenințări și distrugeri, motivul fiind legat de faptul că a refuzat să-i dea bani unui localnic pentru a-și cumpăra băuturi alcoolice. Dosarul a ajuns în instanță pe 28.02.2019, la Judecătoria Medgidia mai exact, iar inculpatul a fost condamnat la 1 an și 2 luni de închisoare. Decizia încă nu este definitivă, urmând a se judeca apelul.

Organele de cercetare penală, la data de 8.02.2019, s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de distrugere, două infracțiuni de amenințare, violare de domiciliu, tulburarea ordinii și liniștii publice și uz de armă fără drept. Astfel, potrivit rolii.ro, persoana vătămată Valeriu Matei a declarat faptul că acesta ocupă funcția de viceprimar a comunei Ion Corvin, iar la data de 7.02.2019, după ce a asistat la demolarea unei clădiri aparținând primăriei, de pe raza satului Viile, lucrare care s-a întins pe mai multe zile, în jurul orelor 16.00, a revenit la domiciliu. Și-a continuat deplasarea cu autoturismul său pe o distanță de aproximativ 50 de metri, pentru a întoarce, iar în momentul în care acesta a început manevrele de întoarcere, lângă el a apărut o căruță trasă de un cal în care se afla inculpatul, împreună cu alte două persoane. Atunci, inculpatul i-a făcut semn să oprească autovehiculul, a sărit din căruță și a mers la geamul mașinii, solicitându-i acestuia să îi dea niște bani pentru a cumpăra băutură. Deoarece a refuzat inculpatul a început să îi adreseze jigniri și să tragă de oglinda mașinii, persoana vătămată plecând către locuința sa. Ajuns în fața locuinței sale, persoana vătămată a observat că acolo se aflau individii cu pricina. În momentul în care acesta a încercat să parcheze autoturismul, pe lângă a trecut în viteză căruța în care se aflau cele 3 persoane menționate anterior, care au oprit în apropiere. Imediat ce persoana vătămată a coborât din autoturism, de aceasta s-a apropiat inculpatul, care a început să îi adreseze cuvinte jignitoare, a lovit cu pumnii și picioarele în mașina acestuia. Viceprimarul (persoană vătămată în cauză) a încercat să aplaneze conflictul solicitându-i acestuia să plece, dar inculpatul a început să amenințe că îi va tăia capul. A mers la căruță și a revenit cu o coasă, pe care o flutura. În acel moment, viceprimarul i-a spus că, dacă vrea să ajungă la pușcărie, să o facă. Amenințările au continuat chiar și după ce viceprimarul a intrat în curte, inculpatul strigând că-l va omorî și-i va da foc la casă. La fața locului au fost solicitați oamenii legii, care au declanșat cercetările. Inculpatul a fost arestat, iar acum așteaptă decizia definitivă a instanței.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
din toata lumea !
1
0
Nu mi se pare corect ca pentru o amenintare sa mergi la puscarie si un sofer care intra pe comtrasens si omoara trei oameni nevinovati sa nu stea nici macar o zi la parnaie,ia mai ganditi odata ma judecatorilor pentru ca sunteti oameni de zeci de mii de lei salariu plus alte avantaje.
5
3
sa premiem oile-adica pe cei supusi si care nu se revolta. pe cei care nu se lasa umiliti sai bagam la zdup
4
1
Taranul roman metamofozat in betivul roman, lenesul roman, cersetorul roman, agresivul roman ....
9
1
Persoanele violente la zdup. E simplu si daca statl asta care se tot da mare prin reprezentantii lui ar respecta in primul rand el legile,Consitutia,autoritatile trebuiau de mult timp sa devina active in folosul cetatenilor,nu sa o labareasca si sa ocroteasca toate jivinele cu aspect umanoid.
7
0
Pai asa merita toti primarii,prefectii,ministrii,secretare si amante sau ma rog una din ele ca nu e nici o diferenta!Gata au dat o in ziare cum ii iei tare cum o dau in ziare si lege,care i valabila doar cand sunt ei in pericol nu NOI!Cand e vorba de noi ati vazut la 112 cum se trateaza lumea normala
6
6
nu trebuie decat s-o scoata pe primaritza marcelusha in strada. Raman si satele din jur depopulate.
9
2
laso balta ca e numai macaneala, la vrajeala
4
4
de la primaria c-voda spune ca si primarul neacoita a fost amenitat de parintele barbulescu sa-i suga si lui cosorul fiindca i-a stricat casnicia reguland-o cu repetitie pe fosta si proasta lui nevasta DIANA , si acum vrea sa i-o strice si pe a lui facand acelas lucru cu prostituata cu 2 clase de a lui zis nevasta .
12
2
Si mie mi au indoit masina niste persoane mai bronzate , au dat cu lopetile si cu sapele .
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614