REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.8° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
17.8° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Unul din primii milionari ai Constanţei, dat în judecată de angajaţi pentru că nu îi plăteşte

Unul din primii milionari ai Constanţei, dat în judecată de angajaţi pentru că nu îi plăteşte

Replica API 21 ianuarie 2019 | 00:00 1637

Li se prăbuşesc afacerile

Li se prăbuşesc afacerile

Mai mulţi angajaţi au dat în judecată firma deţinută de unul din cei mai cunoscuţi milionari ai Constanţei, încercând să obţină astfel în instanţă banii pe care acesta li-i datorează. În paralel, şi o firmă de recuperatori l-a dat în judecată pe milionar, aducând ca terţ poprit aceeaşi firmă, aflată într-un picaj fulminant. Cifra de afaceri a societăţii în cauză a scăzut de 15 ori în ultimii ani, trecând de la profituri de milioane la pierderi şi executată silit, pe deasupra, de ANAF.

Hristu Chicheanu

Şase angajaţi ai Trevizo SRL, reprezentată de administratorul Hristu Chicheanu, au dat firma în judecată la Tribunalul Constanţa, într-un dosar înregistrat pe 16 ianuarie 2019, având ca obiect drepturi băneşti. Este vorba despre Vasile Carp, Valentin Stănciulescu, Ionică Taifas, Gheorghe Taifas, Nicolae Dragomir şi Tudor Banu, iar instanţa nu a stabilit încă un termen de judecată. Într-un alt dosar, creditorul Kredit Inkaso Portofolio Investments Luxembourg SA l-a dat în judecată pe debitorul Hristu Chicheanu, invocând ca terţ poprit aceeaşi Trevizo SRL, Judecătoria Constanţa validând deja poprire.

ANAF le vinde imobilele

Pe rolul instanţelor există, de altfel, mai multe procese în care diverşi creditori se îndreaptă împotriva debitorului Trevizo SRL, pentru a-şi recupera datoriile. În 2018, ANAF organiza mai multe licitaţii pentru vânzarea unor bunuri deţinute de Trevizo SRL, printre care şi imobile de pe Bulevardul Aurel Vlaicu din Constanţa. Trevizo SRL are ca domeniu de activitate comerţul cu ridicata nespecializat şi a raportat pentru anul 2016 o cifră de afaceri de 2.258.007 şi pierderi de 377.098 lei, cu 17 angajaţi, dar şi datorii de 1.241.834 lei. Prăbuşirea firmei este spectaculoasă, dacă ne raportăm la bilanţul din 2014, când declara afaceri de 30,6 milioane lei şi un profit net de peste 2,5 milioane de lei. Trevizo SRL o are ca unic asociat pe Doina Chicheanu, dar împuternicit este soţul acesteia, Hristu Chicheanu. Fraţii Constantin şi Hristu Chicheanu sunt printre primii milionari ai Constanţei, cu afaceri dintre cele mai controversate, care au prosperat de-a lungul timpului, indiferent de culoarea guvernărilor. Fie că vorbim de afaceri precum Consal Trade, C&D Impex sau “Ţigareta II”, fraţii Chicheanu au fost mereu în centrul unor afaceri de zeci de milioane de euro.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Agitatatie degeaba. Astia au pus stapanire pe populatie. Ciocu mic si poate te angajezi la stat. Astia care au fost lasati in pace sa faca averi pe spinarea noastra sunt deja prea tari. Mai putem emigra sa ii lasam sa-si caute sclavi din Vietnam.
0
0
Nu dureaza mult si nationalizam,confiscam tot sa revina poporului ca pe carca acestuia s-au imbogatit platind,u,i ca pe sclavi,Deci agonisesc degeaba!
8
0
Armanlu nu chiari
6
5
Pai asta e tigan machedonesc.
17
1
milionarii p-ulii care cotizeaza la psd! ne rad in nas si-si bat joc de romanii cinstiti, la fel ca toate jigodiiile pe care-i scoate psd-ul acum din puscarii si-i spala de toate pacatele! Niste jigodii penale.
11
1
Un jeg de machidon
42
3
Cu bata n cap scurt !
25
1
va trebui sa raspunda in fata legii, asta e sigur
33
2
cam are moaca de cocalar Albanez.
39
3
NU E PATRON CONSTANTEAN. ESTE TZIGAN ALBANEZ!
60
3
Make te par!
34
3
60% din patronii constanteni se comporta identic,iar dupa aia plang cu lacrimi de crocodil ca nu gasesc angajati...
61
1
Gingie vanata ! milionar tepar !
55
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108