REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

URMĂRIRI CU MAŞINILE ÎN CARTIERUL TOMIS PLUS! HOŢ PRINS DE VICTIMĂ!

URMĂRIRI CU MAŞINILE ÎN CARTIERUL TOMIS PLUS! HOŢ PRINS DE VICTIMĂ!

Replica API 3 noiembrie 2018 | 00:00 557

Ionuț Amaria a fost condamnat la 2 ani și 2 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de furt, respectiv conducerea unui vehicul fără permis de conducere, decizia rămânând definitivă pe 1 noiembrie. Menționăm că acesta a fost surprins în timp ce fura, anul acesta, din șantierul din cartierul Tomis Plus, lăsându-se cu urmăriri! Victima s-a urcat în mașină și a reușit să-l prindă pe individ.

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție, la data de 1 noiembrie a.c., au depistat un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din Constanța, pe numele căruia Curtea de Apel Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 2 ani și 2 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de furt, respectiv conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Judecătoria Constanța s-a pronunțat pe 12.06.2018, decizia rămânând definitivă pe 1.11.2018. Bărbatul a fost escortat și introdus în Penitenciarul Poarta Albă. Potrivit anchetatorilor, la data de 4.03.2018, a pătruns fără drept în incinta șantierului situat în cartierul Tomis Plus, a sustras trei panouri metalice folosite la cofrarea stâlpilor, pe care le-a introdus în autoturismul marca Dacia 1310, pe care l-a condus pe drumuri publice din municipiu (înspre varianta Ovidiu – Constanța), având suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Mai exact, A.N., care locuiește în zonă și care se ocupă de șantier, a fost contactat în acea seară de către un vecin, care i-a adus la cunoștință că persoane necunoscute sustrag bunuri și le bagă într-o mașină. Partea vătămată s-a urcat repede în mașina sa de teren și a pornit în urmărirea făptașilor. La un moment dat, au aruncat cofrajele din mașină, după care s-a oprit și vehiculul, iar persoana care se afla în partea dreaptă a fugit, în timp ce pe șofer a reșit să-l prindă.

Apoi a sunat la Poliție. Ionuț Amaria a fost trimis în judecată pe 2.04.2018. ”Condamnă inculpatul Amaria Ionuţ (...) la pedeapsa de 1 an şi 9 luni închisoare, pentru comiterea infracţiunii de furt. În baza art. 335 alin. 2 C. pen. cu aplic. art. 41 alin. 1 - art. 43 alin. 5 C. pen., condamnă acelaşi inculpat la pedeapsa de 1 an şi 3 luni închisoare, pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În baza art. 38 alin. 1-39 alin. 1 lit. b C. pen., contopeşte pedepsele stabilite şi aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea, de 1 an şi 9 luni închisoare, la care se adaugă un spor de o treime din cealaltă pedeapsă, urmând ca inculpatul Amaria Ionuţ să execute în final pedeapsa de 2 ani şi 2 luni închisoare. Pedeapsa se execută în regim de detenţie”, potrivit minutei judecătorești.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Popor de tigani smardoi si cocalari
4
0
Asa Jeane. Spune.le tu !
6
2
ANAF sa mai treaca pe la videochatiste ca e o evaziune de numa numa
11
0
Hai ba lasati-o in plm de stire. A furat niste cofraje in valoare de 500 de lei maxim si a luat 2 ani! Da-o-n plm. Bai prostilor, furati peste un milion de euro ca sa fiti siguri ca scapati!
16
4
DNA veniti la DAJ Constanta pentru cei care nu cunosc Directia Agricola sa vedeti acolo cum se fura Cum directoarele ameninta oamenii cum isi aduc pilele psd numai unul si unul mama lor de prostii Veniti si faceti investigatii cum au fost facute angajarile cum Directoarele baga sula in coastele producatorilor cum cer bani pentru asi satisface poftele cum nu se prezinta la sedinte cum pur si simplu sfideaza prin prostia pe care o afiseaza Cum elibereaza diplome in alb contra unor sume de bani . DNA mergi la directia agricola vor fi surprize mari vezi Boris Parpala
16
0
Asta chiar stire interesanta. Cum bre sa furi in tara asta de maici si popi, in care toata lumea politica este corecta si cinstita in care nimeni nu fura nimic, cateva bucati de fier cu o valoare inestimabila? Am ramas inmarmurit! Buna dimineata! P.S. Faceti angajari? Credeti ca este vreun impediment daca sunt inginer si nu am terminat ziaristica? Cu stima si deosebita consideratie, Moi.
15
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108