REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mie., 17 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6702
17.9° Constanța Miercuri, 17 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6702
 

USR FACE INSTRUCŢIE CU PSD ÎN MUNICIPIUL CONSTANŢA! Judeţul nu mai este roşu!

USR FACE INSTRUCŢIE CU PSD ÎN MUNICIPIUL CONSTANŢA! Judeţul nu mai este roşu!

Replica API 27 mai 2019 | 08:41 465

La nivel naţional, PNL se situează pe primul loc la alegerile europarlamentare, după numărarea voturilor din 17.522 de secții, ceea ce corespunde unui procent de 91,40% din totalul de 19.171. PNL obţine 27,18 %, PSD 23,92%, Alianța 2020 USR - PLUS 20,19%, PRO România 6,65%, UDMR 5,78 %, PMP 5,56%, ALDE 4,27 %.

La nivelul Capitalei ori a localităţilor cunoscute drept fiefuri ale PSD, alegerile pentru Parlamentul European au adus o surpriză dureroasă pentru partidul lui Liviu Dragnea: lumea a ieşit masiv la vot şi a taxat aroganţa celor de la putere. Toţi cei nemulţumiţi din diverse motive, toţi cei care au simţit că nu le sunt ascultate doleanţele ori care s-au simţit jigniţi de acţiunile ori declaraţiile PSD-ALDE, au votat USR! USR este pe primul loc şi în oraşul Craiova, acolo unde Lia Olguţa Vasilescu a fost primar; la fel, USR câştigă şi în municipiul Constanţa ori în oraşul Năvodari (unde primar este Florin Chelaru, fost liberal, în prezent PSD - asociat ca imagine cu fostul primar Nicolae Matei).

La nivelul municipiului Constanţa, USR ar obţine, conform numărătorii paralele, 40%. Primarul Decebal Făgădău, văzut ca un continuator al lui Radu Mazăre, a fost sancţionat teribil! PSD ar obţine circa 16%, iar PNL - 20%.(*menţiune - pe măsură ce apar noi date, cifrele vor fi actualizate în noi articole!).

Chiar şi la Cumpăna, acolo unde primar este Mariana Gâju, PSD ar fi pe locul 3!

Dezastru pentru PSD Constanţa şi la nivel judeţean! Conform unei numărători paralele, PSD ar obţine 20 de procente, undeva în media de la nivel naţional.

O altă informaţie, dar încă neoficială, ar fi că USR ar fi cu puţin peste PNL la nivel judeţean, însă calculele încă nu erau încheiate la ora 03.30.

Prezența la vot la alegerile europarlamentare, la ora 21.00, a fost de: 48,94% la nivel naţional, iar la nivelul judeţului Constanţa, de 51,59%. La nivelul municipiului Constanţa, prezenţa a fost de 56,14%.

UPDATE:

Rezultatele parţiale, după centralizarea a 65% din secţii la nivelul judeţului Constanţa, indică un scor de 29,55% pentru USR, 28,62% PNL, 20,37% pentru PSD, 10,08% PMP, Pro Romania 7,99%, ALDE 4,22%.

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce-a ce sa intamplat duminica trebuie reptat la fiecare alegere. Asta inseamna sa fii cetatean,asta inseamna sa poti schimba. Este un semnal de alarma pentru toate partidele,mici sau mari. Nu va faceti treaba cetatenii vva vor schimba. Vreti voturi: dovediti ca sunte-ti capabili. Daca astia de acum nu vor face nimic. Noi vom vota dinou si dinou ptr ceva mai bun.
6
0
Pentru corul de bocitoare ale pesedragnistilor: stati linistite "fetelor", am eu grija de livache flausatu', are loc in celula mea.Pana atunci ii tine raducu locul cald. O sa infiintam si un partid, "Menage de Trois", scula mea o sa ia locul buzelor voastre! Poate ramane insarcinat si scapa de puscarie.
4
1
Amice Teroarea Psd Muie sa-i zici lui PNL sau PDL si Lasa in Pace Psd-ul ce Rau ti-a facut Tie si nu mai Injura ca Taranul Prost de la Vaci si stai cuminte in banca ta iar prosti sunt cei de la PNL sau PDL
3
5
Bai jeguri umane, lasati ma sa vina USR si PNL...si o sa traiti in Romania lucrului bine facut cum spune hotul ala de neamt.Romanii natie de retardati ......sa vina astia sa taie tot ce a dat PSD-ul:salarii, pensii , alocatii.
10
8
SCIMBATIL PE BADESCU LAURENTIU MENEGERUL PACALICI DE LA AMBULANTA CARE ESTE UN PSDIST NENOROCIT SI UN HOT SI CRIMINAL.
1
5
Lasa ti dracu cu usr ul vostru si cu psd lu dracu
1
8
Alianta 2020-Vlad Voiculescu la sanatate sa-i mazileasca pe toti PSD-isti de la conducere.
5
4
Sa va futem in cur mamele si sororile. Ca neveste sint urate si curve. Zdrentelor. Muistilor penali.
14
13
ia cu popic!
1
3
Ia sa vedeti ce autostrazi va construi PNL-ul, deja imi fac griji ca nu stiu ce rute voi alege....prosti mai suntem....
20
12
Vezi fagabou ca se poate?cine muta HCoanda in Palas are votul cartierului Tomis Nord..ce credeai tu ca nu te taxeaza oamenii ptr mizeria aia adusa in cartier,maghernite gratuite pentru toti borfasii,pestii si talharii pe care ni i-ai trantit in cartier si ne-ai distrus linistea..uite ca nici tiganimea nu te salveaza..ai incercat tu sa ii aduci din toata Ro,sa le faci buletin de Cta,ca sa te voteze,dar la romani nu te-ai gandit.uite ca ei nu au uitat.Asa sa ne mobilizam sa dam jos ciuma rosie la toate alegerilr
16
5
astia cu comentarii pro PSD ...nu uitati ca S-A PISAT POPORUL PE VOI! ciocu mic!
19
15
au castigat cei care au manipulat mai bine. Asta e politica? Sunt tare curios din 2020 ce fabrici romanesti se deschid, ce produse romanesti scot cele straine de pe piata si ce autostrazi cu fonduri europene se vor construi. Tare curios. Si nu nu vrem strainezi pt ca au fost si au exploatat. Tara e condusa de o ramura a securitatio, niciodata nu o sa permita dezvoltarea ei asa cum nu a permis nici pana acum. La munca saracilor!
14
11
Mazare psd a vandut constanta toate rerenurile si spatile verzi jos psd alde
19
6
Si cine ma rog o sa fie acel primar adevarat? Stelian Ion? Pai ala a fost avocatul lui Mazare in 3 dosare, el este avocat, el apara penalii, un ipocrit si plin de ura, ala nu este in stare sa conduca o masina si tu il vezi primar adevarat la Constanta, sa vedeti voi papagalilor de facebook ce muie o sa luati de la pnl si usrplus.
16
12
E bine ca filix nu e vinovat cu absolut nimic! El nu este presedinte!?El este virgin!?
6
2
Fagadau nu este continuatorul lui Mazare, daca era asa era bine, fagadau e doar un prost fudul care a luat niste masuri total irationale in ciuda opozitiei si nemultumirii vehemente a popualtiei, ca atare A FOST SANCTIONAT! Noi votantii PSD l-am lasat de izbeliste si fie nu ne-am prezentat fie am votat impotriva PSD! Pentru ca pe cale interna partidul nu ne-a ascultat doleantele si nu a tinut cont de solicitarile noastre. E un cartonas rosu! Nu va faceti iluzii ca la prezidentiale nu lasam lighioanele securiste sa deturneze tara!
6
10
Toti prostii la usr
18
16
daca USR-ul ia 40 %, inseamna ca romanii sunt prosti rau . inseamna ca tara asta isi merita soarta cu asa oameni redusi. oameni ca re au votat in ambitie si in contra. nimic gandit. adevarat ca sa gandesti iti trebuie putin creier, dar de unde nu e nici Dumnezeu nu cere.
24
22
IA CU VANTURACHE, FUGADAU ! 'Tu-va-n gura de argati ajunsi vatafi. Ia, cu Vanturache, Lache flaushat ! Luati de-aici, inchipuitilor, ca de 2 ani de zile, de cand va bateti joc de oameni, imi bat gura peste tot numai cu voi, de nu ma mai recunosc nici eu!!! Luati cu 15%, fu-tu-va-n aripa p-amandoi. Si nu e tot. Las' ca va asteapta si ultimele 12 luni de coshmar. Nemernic amator cu impresii de urbanist ! AMR 330 zile.
22
5
Usr partid sponsorizat de multi-nationale...Un partid inventat de straini
14
29
In sfarsit o sa aiba in primar adevarat dupa f multi ani! ADIO FAGADAU
35
7
la navodari sa ocupat surdu de psd!
3
3
Au fost Europarlamentare, deci e vorba de cei ce vor fi trimisi la Bruxeles,nu in Parlamentul Romaniei. Asta ar fi una. Cand vor fi alegeri pentru Romania,chiar e de droit sa vina un guvern USR,pentru ca putin fascism nu ar strica sa mai puna la punct zabaucii care critica de-a valma inclusiv ce a fost bine facut.
12
23
si daca isi dau toti demisia, e suparare ?
11
3
De ce sa isi dea demisia Fagadau si Hutuca, cand psd e condus de FELIX STROE ??????
15
4
Fagadau ia fa un sondaj de opinie la ca proiectul PUD Mircea 47 si de data asta intreaba constantenii daca sunt de acord sa mai fii primar. Sau sa ne dai inapoi banii pe stalpi sa iti iei stalpii si sa ti-i montezi in sufragerie.
21
5
Hai dl Fatalau si dl Babu incepeti sa va strangeti din birouri .. si luati-l si pe Vanturache si la hazna cu voi .. lichelelor .. ati distrus orasul .. o sa luati premiul 1 pt incompetenta .. stalpisorii din oras sunt tot ce ati facut ... TUVA-N GURA de panarame
30
6
Poate e cineva acolo sus in CSM unde numara si anii de puscarie pentru borfasii care au dus tara de rapa. In VUVUZELELE astea cu M ue nu am incredere nici macar sa tina evidenta la dosarele penale. Le masluiesc numai sa sugem la ei putina otrava din moluri si in city parc.
13
4
Mazare-Fagadau,sfarsitul unui cosmar.Muie PSD !
36
9
PSD-ul nu este bun ca a marit salarii , pensii , a dat vouchere de vacanta .Sa ne reprezinte in Parlamentul European toate jegurile care voteaza impotriva Romaniei ,si sa avem pe piata produse diferite fata de Europa de Vest...sa fim tratati ca cei din lumea a3a, asta ne PLACE si asta VREM.Sa vina usr-sti , ca vom fi mai ceva ca in AFRICA.MUIE USR!
21
48
Judetul este tot rosu. Asta este doar un sondaj parlamentul european nu prea conteaza . Oricum va multumim ca ati votat USR un partid cu oameni care nu au mai facut politica pana acum, ca doar nu ai cum sa faci ca securist politica...
20
33
Intr-o societate normala Fagadau si Hutuca isi dadeau demisia din functiile pe care le au in partidele lor.Alo se aude sau unul isi gaseste scuze ca e primar si celalalt o sa taca mult spunand ca el e bun in ce face.Amandoi sunteti istorie la fel ca Dragnea.
29
6
va imbatati cu apa rece, castigatori sunt cei care v-au manipulat timpul va arata care este adevarul. PSD-ul ar trebui sa-i lase pe astilalti sa guverneze altfel va fi haos pana la alegeri!
12
20
Un rezultat estimat neasteptat ! Sa vedem finalul daca va shimba ceva !
16
3
Artagea Fotu si Boldea au furat aeroportul si au dat afara pe un om om muncitor. Huaaaaaa Muia psd.
19
6
Babu nu face politica, doar administratie ... Usor cu atacuri gratuite
7
25
incearca da fure prin 5 voturi primarul nostru drag . nu are nici o sansa ... primare gata se anunta DEBARCAREA din fotoliu de primar , Raducu te asteapta !!!
37
7
Puteti sa injurati si puteti sa defaimati prin cuvinte cat vreti de acum, s-a dovedit ca poporul roman nu e un popor de hoti si sunt mandru de poporu asta pentru prima data dupa mult timp.
44
8
Fagadau credeai ca poti distruge orasul cu combinatorul Babu toata ziua in timpul programului de lucru la cafele la Mio si Beta cu afaceristii preferati si restul constantenilor jet sa stea pe la usi. Si sa il pui pe Vanturache sa isi bata joc de noi si tu sa te faci ca ploua si ca nu ai nici o legatura. Nici colegii de partid nu te-au votat toti. Asta e doar inceputul sa vezi plangeri si hartii ce or sa curga!
53
7
Europarlamentarele sunt doar inceputul !!! JOS FAGADAU !!
58
7
Schimbati conducerea la spital dezastru
48
5
sa vina falsii meritocrati beizadele de tot felul cu merite costruite de tatici. Abia astept sa vad autostrazile de la Cta
29
42

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369