REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Uzina Midia Năvodari și-a schimbat denumirea și a numit în conducere un necunoscut din Germania

Uzina Midia Năvodari și-a schimbat denumirea și a numit în conducere un necunoscut din Germania

Mirela PASCAL 20 martie 2023 | 00:00 9385

Societatea Comercială Uzina Termoelectrica Midia S.A. Năvodari, ce are ca obiect de activitate producerea, transportul și distribuția energiei termice, și-a schimbat denumirea în Midia Green Energy SA, operațiunea a avut loc în decembrie 2022. Nu este singura schimbare survenită. Acționarii au hotărât, în martie a.c., revocarea unuia dintre administratori și numirea altui reprezentat în conducerea Uzinei, în persoana lui Albert Sulimanov.

Uzina Midia Navodari si-a schimbat denumirea si a numit in conducere un necunoscut din Germania
Uzina Termoelectrica Midia S.A., cea mai mică companie din subordinea Ministerului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, înființată înainte de 1989 cu un singur scop, furnizarea de abur pentru rafinăria Petromidia, și-a schimbat denumirea, în 6 decembrie 2022, în Midia Green Energy SA. Cu această ocazie, fosta Uzină Termoelectrica Midia S.A și-a relocat și sediul principal din B-dul Năvodari nr 9A în B-dul Năvodari nr 9B, intrând, astfel, într-un proces de restructurare personal și activitatea principală.

Compania are ca acționar majoritar Statul Român, cu 57 % din acțiuni, și KMG International NV, cu sediul în Olanda, deținând 43 % din acțiuni. Începând cu data de 17.11.2021 s-a realizat transferul de afacere între Uzina Termoelectrica Midia S.A și Rompetrol Energy S.A. prin care toată activitatea principala a UTMIDIA a fost transferată către Rompetrol Energy împreună cu active, locație, capacități de producție si angajați conform contractului de transfer de activitate semnat intre părți pe 29.04.2021.

A fost revocat unul dintre administratori

De punctat faptul că, înainte cu două luni înainte de a-și schimba denumirea, unul dintre administratori, Alexey Golovin, a fost revocat din funcție și înlocuit cu Orynbassarov Yerzhan. Luna aceasta, și cel din urmă a fost revocat, locul lui fiind luat de un necunoscut, un anume Albert Suleimanov, din Germania.

Uzina Midia Navodari si-a schimbat denumirea si a numit in conducere un necunoscut din Germania

Alături de acesta, le-au fost prelungite mandatele următorilor: Mustafa Sinan, Neculae Sorin, Trușcă Lidia Antonia și Stan Olteanu Manuela. Revenind la Albert Suleimanov, acesta pare să facă parte din comitetul director al companiei petroliere KMG International, însă alte detalii nu se cunosc, nici măcar CV-ul său nu este public.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
lui sinan hotul
3
1
chiar ca nume german Sulimanov hehe
5
2
a fost o centrala termoelectrica, producea si energie electrica. iti este frica sa intri in sala masini, nu mai este nimic.
2
1
cu suliman magnificul va merge treaba !suntem disperati dupa straini!
6
2
Midia navodariu
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614