REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Vai de capul vostru! FCSB se califică în turul III din Europa League după una din cele mai rușinoase înfrângeri din istoria sa

Vai de capul vostru! FCSB se califică în turul III din Europa League după una din cele mai rușinoase înfrângeri din istoria sa

Replica API 2 august 2019 | 23:40 376

FCSB a pierdut cu Alashkert, scor 2-3, dar s-a calificat în turul III preliminar al Europa League datorită victoriei cu 3-0 din tur.

Plângăciosul Andone n-a mai improvizat pe stânga așa cum a făcut-o până acum. Nu, nu, nu vă faceți griji! N-a folosit nici acum jucătorii pe posturile lor și a continuat să facă improvizații. L-a trimis în centrul apărării pe Filip, pe Cristea l-a pus mijlocaș dreapta, iar Ovidiu Popescu a ajuns extremă. Ce să priceapă jucătorii? E un haos total! Tănase a marcat repede (10) de la 11 metri, dar apoi s-a declanșat haosul...

Ce e în capul tău, Bălașa?

Bălașa intră sanie și e la un pas să-l rupă pe Cristea (13), infirmeria l-a primit însă pe Moutinho, ieșit cu probleme musculare. Steliștii mai au nevoie de doi jucători accidentați și pot juca un meci între pacienții din spitale. Au ajuns la cota 9 jucători paradiți. Cauzele? Nimeni nu le știe, dar nici să dăm vina pe ghinion nu putem. Pastilele de Xanax au fost rapid scoase din geantă de steliști! Șutul lui Nenadovici a fost respins în față de „Messi al portarilor”, Marmentini a pus piciorul de lângă Stan și a egalat (23).

Circul a continuat, iar Bălașa, revenit după 3 etape de suspendare pentru o eliminare în partida cu Rapid Viena din sezonul trecut, și-a pierdut mințile! E singur în 30 de metri, pierde mingea, face un fault de grădiniță, din postura de ultim apărător, vede „roșu” direct, iar același Marmentini marchează. Apărarea e mai ceva ca după un război! Jucătorii nu sunt în stare să stea în ghete, sunt făcuți harcea-parcea de armeni, care înscriu și golul 3. Marmentini intră în rolul servantului pentru Galvao (45), iar Andone e transpirat din cap până-n picioare. Noroc cu pauza.

Să trăiască „Mbappé”!

Când ești antrenor, ce poți să le spui jucătorilor în vestiar după o repriză absolut penibilă? N-ai cum să-i lauzi că ar fi făcut ceva bun, din moment ce-au râs de tine unii care au salarii între 500 și 2.000 de euro. Și care vin la stadion cu mașini produse în Uzbekistan, nu cu bolizi de sute de mii de euro. Florinel Coman (56) caută vinclul cu un șut la trei degete distanță, dar aduce liniștea după doar 3 minute cu o finalizare simplă, după o pasă desenată de Vână printre toată apărarea armenilor.

Andone se închină, dar fanii râd de el că nici crucea nu și-o face corect! Nea Bogdane, te bagă nea Gigi în ședință... Iar experimentele astea s-ar putea să te coste serios pe viitor. Dacă vrei să pui mâna pe sacul de bani de la UEFA, n-ai cum să te joci cu fotbalul ca la o miuță în curtea școlii, cu niște liceeni fugiți de la ora de matematică. Acum ați avut noroc! Mare noroc că Alașkert e o echipă subțire rău. Oricum, e rușine mare de tot să râdă de tine Marmentini sau Nenadovici, jucători cotați la 150.000 de euro, de 20 de ori mai puțin decât „Mbappé” Coman.

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Au fost odata in Bucuresti trei echipe care jucau an de an in cupele europene acum Caini Rosii sunt niste javre zgribulite,Rapidu nu mai joaca in liga 1 doar ciobanu asta prost a tinut Steaua in Europa,chiar daca acum printr o hotarare judecatoreasca are alt nume pentru fani asta este Steaua nu aia din liga 3 sau 4 nici nu stiu pe unde joaca echipa lui Talpan.
1
0
aveti rabdare oitelor, se poate si mai rau, Fecali se pregateste sa ia el fraiele echipei, sa vezi atunci dezastru!
9
0
FCSBeul lui nea Gigi o ia-n Gaoz Metan, in Ciocaldau de la Craiova, in Botosani acasa dar tot cu gura mare e!
3
0
Bravo Andone!Esti primul care se pisa elegant pe machidon
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212