REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
9.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Vedetă TV, la un pas de moarte pe litoral: Stimați barosani...

Vedetă TV, la un pas de moarte pe litoral: Stimați barosani...

Replica API 13 iulie 2022 | 16:27 4809

Aflată pe litoral, în stațiunea Eforie Nord, actrița Crina Matei a fost la un pas de tragedie. Aflată pe trecerea de pietoni, actrița a scăpat ca prin urechile acului să fie acroșată de o mașină condusă de un sofer imprudent, care circula cu viteză foarte mare. Cu toate că a fost aproape de o tragedie, actrița și-a permis să facă haz de necaz, chemându-l pe șoferul vitezoman să îi dea lecții de condus. De asemenea, Crina Matei a adăugat că era în căutarea secției de poliție din stațiune, pentru a depune plângere.

Crina Matei a postat pe un site de socializare un mesaj pentru șoferul care a fost la un pas să o lovească: ”Stimați domni șmecheri și dragi barosani din Constanța (sau de oriunde). Vă aduc la cunoștință că sunt copleșită de faptul că ați reușit în viață și v-ați luat mașini scumpe. Femeile vă vor cădea negreșit la picioarele aspiratoarelor voastre, achiziționate în acest sens. Vă admir mult și eu, doar că nu mă prăbușesc prea lesne, oricât de potenți (financiar) ați fi. Vă rog respectuos, pe dvs și cei din alte județe, veniți la mare, să nu ne călcați pe trecerile de pietoni. Pentru astăzi îl rog pe posesorul autoturismului, ce voia cu hotărâre să mă lovească pe trecerea de pietoni, să mă contacteze de urgență, să reînvățăm regulile de circulație, contra unei sume stabilite de mine(pe care-l pun pe împricinat s-o vireze singur într-una dintre asociațiile victimelor accidentelor rutiere). La ce mașină are, sigur și-o permite. Deși avem mult de lucru aici, am venit la mare să facem programul artistic al resortului, mă pot ocupa și de cursuri temeinice pentru dobândirea noțiunilor necesare unui comportament civilizat.” a postat Crina Matei.”

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bine nea RELU purcelu kuru lu KATzELU
0
0
Are dreptate
0
0
ba vedeta pirita,amarito,in ef nord la machidoni te.ai dus fa?aglomeratie,mincare din mortaciuni de la fermele machidonesti,cas cu aracet si cacareze oaie sa aiba gust,pofta buna!esti tare desteapta saraco!
0
0
dmna crina este obisnuita cu tavalelile prin noroi. noi, ii uram succes in continuare. sictir!
0
0
Femeia arata bn ptr varsta ei merge de pwla
0
0
Punctual ,cu bun simt si mult umor!Soferul nu cumva era drogat?
0
0
rautatea si inconstienta la tot pasul
1
0
Cogealacul ala de la oi cu masina , a vrut sa te futa nu sa te calce !
1
0
O fosta dama de companie care cauta publicitate pentru ca probabil a terminat fondurile.
3
1
Vreau sa ma inveti sa conduc ! Eu cu mana pe volan si tu cu gura in pwla mea ! Lasa-ne nr. de telefon sa te contactam... oral !
1
0
cwrvelor replica!!!!!!!
2
1
nu stiu ce vedeta e asta ca nu a auzit nimeni de ea
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212