REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Venirea IERNII a SPERIAT conducerea RAJDP: ÎNCHIRIAZĂ utilaje pentru DESZĂPEZIRE

Venirea IERNII a SPERIAT conducerea RAJDP: ÎNCHIRIAZĂ utilaje pentru DESZĂPEZIRE

Replica API 26 ianuarie 2021 | 10:46 1850

Venirea zăpezilor în a doua jumătate a lunii ianuarie, anunţată de către meteorologi, a speriat puţin conducerea RAJDP. Astfel că Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri anunţă prin Sistemul Electronic de Achiziţii Publice că închiriază utilaje pentru deszăpezire.Regia a demarat deja procedurile pentru a închiria mai multe autovehicule şi utilaje ce vor fi folosite pentru deszăpezirea drumurilor din judeţul Constanţa. Valoarea totală a investiţiei ajunge la 2.161.620 de lei.

În plină iarnă, RAJDP închiriază servicii de deszăpezire

Se pare că prognoza meteo din ultimele zile a speriat conducerea RAJDP. Întrucât meteorologii anunţă ninsori şi viscol în următoarea perioadă, Regia a demarat procedurile pentru a închiria mai multe utilaje ce ar urma să fie folosite pentru deszăpezirea şoselelor din Constanţa. Astfel, mai multe secţii din judeţ vor beneficia de serviciile închiriate.

Utilajele vor suplimenta dotările RAJDP

Secţiile RAJDP din Topraisar, Tariverde şi Cuza Vodă vor beneficia în următoarea perioadă de suplimentarea utilajelor cu care acţionează pentru deszăpezirea drumurilor. Astfel, vor fi închiriate autobasculante cu lamă şi sărăriţă şi utilaje cu deservenţi, suport pentru cele aflate deja în dotarea secţiilor RAJDP Constanţa. Valoarea totală a achiziţiei ajunge la 2.161.620 de lei.

De marţi vin ninsorile

Amintim că specialiștii de la Centrul Meteorologic Regional Dobrogea au transmis faptul că vremea se va schimba radical începând de marţi. Gradele din termometre vor scădea semnificativ ajungându-se chiar la temperaturi negative. Cel mai important este faptul că, potrivit meteorologilor, din noaptea de marți, respectiv în ziua de miercuri va ninge abundent în Constanța, iar vântul puternic va viscoli zăpada.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca se achizitionau cateva utilaje in fiecare an ,nu mai era.nevoie sa cumpere acum in mijlocul iernii!
1
0
intra in buzunare moca! trebue sa traeasca si ...utilajele , curatand noroiul strazilor , noaptea cand nu se vede !
4
0
Bai esti nebun ,sunt speriati rau de tot sau doar putin?Nici nu vreau sa ma gandesc ce stres trebuie fie.I a intrebat cineva si au zis ca sunt speriati sau e concluzia aurorului articolului? Pai acum sa vezi ciordeala la motorina pt. cativa fulgi de zapada.
6
0
Aceleasi combinatii psd si pnl
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367