REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

VERGIL CHIȚAC ARE CORONAVIRUS, PREȘEDINTELE PNL CONSTANȚA, HUȚUCĂ, S-A AUTOIZOLAT

VERGIL CHIȚAC ARE CORONAVIRUS, PREȘEDINTELE PNL CONSTANȚA, HUȚUCĂ, S-A AUTOIZOLAT

Replica API 13 martie 2020 | 16:29 10833

Senatorul Vergil Chițac are coronavirus. Testul a ieșit pozitiv. Din păcate, și soția acestuia, dar și asistentul personal au fost infectați. Președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă, s-a autoizolat și el, având în vedere că a avut contact direct cu el.

Vergil Chițac: ”Din păcate, starea de rău pe care am acuzat-o în ultimele zile s-a dovedit a fi cauzată de Coronavirus COVID-19. Voi urma întocmai procedurile Direcției de Sănătate Publică și am încredere că totul se va rezolva cu bine. Sunt extrem de mâhnit că eu, soția mea și atâția alți oameni din România și din lume trecem prin astfel de momente. E o încercare pentru toată planeta.

Mă impresionează mesajele și încurajările care nu se mai opresc. Vă mulțumesc și vă doresc din suflet să fiți sănătoși și să aveți mare grijă de voi, pentru că boala poate lovi când nu te aștepți”, a scris senatorul pe facebook.

Bogdan Huțucă a declarat, pentru Replica, că joi, se afla în parcarea Parlamentului în momentul în care a auzit că senatorul Chițac și-a făcut testul. S-a întors în Constanța și s-a autoizolat. ”Mă aflam la Parlament, am vorbit cu Vergil Chițac, mi-a spus că și-a făcut testul. Am anunțat liderul de grup și m-am întors la Constanța. M-am autoizolat, de când am aflat că s-a confirmat la Chițac. Am avut întâlniri în weekend, am dat mâna cu o grămadă de oameni. Mi-am făcut testul și eu, și soția. Am noroc că la mama nu am mai fost de ceva timp, copii sunt în București, nu ne-am văzut de 3 săptămâni”,a spus Huțucă.

Toți senatorii PNL se vor autoizola

Ludovic Orban, președintele PNL: ”Am luat următoarele decizii. Având în vedere că Vergil Chițac a participat lșa BPN toți membrii BPN se vor izola la domiciliu, înc onformitate cu deciziile Comitetului național pentru Situații de Urgență. Senatorii au obligația să se izoleze. Nu așteptăma ncheta epidemiologică. Miniștrilor prezenți azi li se vor preleva probe. Nu vom aștepta diagnosticul și vom fi la dispoziția medicilor epidemiologi. Mă voi izola la Vila Lac. Vom lua o decizie unde se vor izola miniștrii. Solicit întregului dispozitivd e luptă împotriva corona să nu înceteze implementarea tuturor măsurilor”

Update:

Autoritățile locale au anunțat 4 noi cazuri de coronavirus confirmate la Constanța. Este vorba despre trei bărbați, în vârstă de 57, 51 respectiv 34 ani și o femeie în vârstă de 56 de ani, soția bărbatului de 57 de ani.

Bărbatul în vârstă de 34 de ani nu a intrat în contact cu celelalte persoane confirmate.

Toți cei 4 sunt în autoizolare acasă. Vor fi transportați la Spitalul de Boli Infecțioase.

Update:

Vergil Chițac a fost transportat la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase. La fel și soția sa, însă nu cu izoleta, așa cum ar fi fost normal. Nu purtau nici măcar mască de protecție.

Update:

După ce s-a vehiculat că a ținut la secret suspiciunea de coronavirus, Chițac a postat pe facebook:

”Sunt atacat și acuzat de iresponsabilitate în media de oameni care nu cunosc toate datele și se hazardează să facă presupuneri nefondate.

După participarea mea la summit-ul de la Bruxelles (17-19 feb), secretariatul general al Adunării NATO a transmis pe data de 6 martie o înștiințare către Senatul României, conform căreia unul dintre membrii delagației franceze a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Numai că eu am primit acel document abia luni, pe 9 martie! Timp de 3 zile nu am știut nimic despre acest lucru! Voi reveni cu lămuriri și cu emailurie respective imediat ce situația mi-o va permite. În acest moment mă aflu la spital”

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
chitac ca s-a vindecat jigodia. sper sa reactioneze pozitiv si la tratamentul cu catuse si morcovi la rozeta. apropos, nu se sesizeaza procurorii sa vada de unde are averea stransa dintr-un salariu de profesoras anonim. Nu cumva din spagile de la sutele de studenti trecuti la examene sau admisi in anmb??
0
0
Nici Teoria si Constructia Navei n-am facut. am dat 75 eur prin Georgica. acum amiralul incearca sa elimine martorii. le-a pupat pe toate 400 tataroice de 8 martie. ne decimeaza rasa. mai are de lucrat la turcii lui mursel, machedonii lui uzum si hristu.
0
0
e foarte istet, a scapat si in anii 2000 cand lua cate 50 oiro de la mursel, asmi, uzum, tanase, hristu sa ii treaca la mechanica fluidelor. acum baietii sunt mari vaporeni de vapor iar amiralul e virusat. sa-i fie tarana usoara!
0
0
E baiat istet! A mai scapat o data! In 2007
0
0
amiralul care nu a fost pe mare e un iresponsabil si a zadarnicit combaterea transmiterii bolilor transmisibile prin mersul la spital, infectat, ca si cum ar merge la hotel in vacanta. tratament recomandat: DOSAR PENAL.
4
0
Poate ii da cu DEMOLARE!!!
2
0
asta era in carti sa ajunga primarul Constantei dar uite ca nu l-a ajutat soarta, in joc raman Fagadau si Horia Constantinescu si alti mizerabili
3
3
Gata. A pierdut alegerile. Va candida peste 4 ani.
10
4
Nu! Nu vrem sa auzim si pozitia mascariciului astuia! Nu ne intereseaza, se vede care este f clar! Pacat ca PNL vor pierde iar alegerile pe mana pacaliciului! Cam cat de prost poate fi un om si cat tupeu sa aiba!
11
3
Marele senator Chitac se pare ca te a ajuns blestemele poate ai imbratisato so pe iohanezian ca la cate procese ati deschis voi cu constanta altfel , din bunul simnt fata de alegatori care mai credeti ca va vor vota purtai si tu o masca ,poate dati si voi lista cu toate doamnele care au participat ca doar o are domnul Resit doar a organizat pe bani lor doar daca semnai niste harti ca te inscri in partid
5
3
La cat rau ai facut tu cu Constanta Altfel, sa dea dumnezeu sa numai scapi viu
8
3
Bai nesimtitule care vrei primar, ai coborat la spitalul de infectioase de parca plecai in vacanta. Nu ti-ai pus si tu o masca, jeg de om ce esti.
24
2
Bai ipocritilor, bai jegosilor, nu vreti sa auziti si pozitia omului care este la ananghie sau nici nu va intereseaza! Credeti ca daca exagerati sunteti mai buni? Credeti ca daca aruncati cu laturi in stanga si dreapta sunteti mai corecti? Imi vine sa vomit cand citesc cat de responsabili ati descoperit ca sunteti peste noapte! Ce scarba mi e de voi!!!
5
11
dl chitac a ramas corigent pe viata la materia numita ..responsabilitate!! pnl a gresit total prin numirea acestuia la canditatura la primaria constanta...se stie ca in ziua de 8 martie s-a pupat cu vreo 400 de femei?? oare s-a gandit la viitorul....Constatei??
14
3
Mi-ar placea sa ii fi dat virusul lui Gadea cand s-a tot perinat pe la Antena 3, lui Comanescu ca de, prietenii stiu de ce. Lui Orban, politicienilor cu care a pus tara la cale, si jurnalistilor care ling clantele politicienilor.
12
4
sa se izoleze la gherla pe viata
15
2
din ce am vazut, nu romanii vor decapitarea lui. Useristii locali de 2 bani au invadat pagina lui cu injuraturi si amenintari ca la asta se pricep cel mai bine. Uita ca si Stelian Ion trebuie luat cu izoleta ca a intrat in contact cu Chitac. De el tac malc ca el e zeul lor.
6
5
Duhul pe forum, constantenii il vor regula negresit pe fatalau.
6
9
Te doare cacatul...
0
2
Vezi ca daca i o sugi lui Vergil, iei si tu virusul. Amiralul de carton e un dobitoc si tu o dai tot cu psd. Specimenul asta este propunerea opozitiei la constanta?! Alternativa la Fagadau?! V-a luat virusul prin creier! Succes!
8
5
Pentru boul de Chitac e necesar dosar penal si dupa ce se face bine trebuie bagat la puscarie.
18
3
baa da mare prost poti sa fi!!!!
7
4
Un angajat al NATO din Bruxelles, vine din vacanta petrecuta in Italia si participa la reuniune. In Cartierul Militar General NATO, tot din Belgia se inregistrase deja, un angajat cu Coronavirus, care venise si el tot din vacanta. Virgil Ghitac, constient de importanta reuniunii, avea toate analizele la zi, nu calatorise in zone suspecte, nu avea sintome. NATO anunta autoritatile romane in 6.03 de situata infectari, iar acestea, nu il anunta pe Chitac!! Cind Chitac vrea sa ajunga la spital, pentru el nu se gaseste izoleta!! Acum, noi romanii il punem la zid si cerem decapitarea lui.
7
14
chitac e prostovanul care a imbolnavit Constanta. pana si retardul ala de fagabou e peste asta.
20
4
Sa vad si eu cine ii va face dosar penal lui chitaila asta, sau cand sau cum? Gasca de infractori din parlament vrea sa ne omoare copii, parintii..etc... Si de ce nu a fost luat cu izoleta? Iohanis...dormi?
18
5
Dosar penal imediat pentru cei care i-au transportat fara masuri minime de protectie a lor si a celor din jur.
16
6
La crematoriu cu tine jegosule
9
3
Jos chitac. Cine te mai voteaza ma nesimtitule?
25
6
Va dati seama ca acest om cere votul constantenilor, ca primar?.Nici parlamentar nu mai meriti sa fi amirale.Oricum te-ar vota doar Comanescu si angajatii...
23
6
Un iresponsabil. Se mai lauda ca lumea ii ureaza sanatate. E bolnav mintal. A luat legatura si cu comanescu, cu toti primarii. Primarii si comanescu cu salariatii. Tot asa. Ne imjolnavesc pe toti
25
6
Presedintele Tzuhannis trebuie suspendat.
18
8
Nea Vergil cred ca ti se trage de la Rezeanu stomatologul swinger ! Clica voastra cu Ovanesian femeia barbat !!! Mars din Pnl spagarule !!!
14
8
Dosar penal. Fara alte discutii.
28
7
La puscarie cu candidatul peleului la Primarie. Cum ba inconstientule, nesimtitule sa nu declari ca ai fost la o reuniune cu straini. Si vrei primar, pai cum ne vei minti la orice vorba. Procurorilor fateti- i dosar penal fiindca a contaminat alti indivizi cu buna stiinta.
25
8
Un iresponsabil care se crede miez. Nu merita sa fie alesul numanui . Asa a fost ca profesor - se credea bun- dar in realitate era un mare incompetent. Nu e cu nimic diferit de restul clasei politice
29
7
Duceti va peste nemernici si cereti va dreptul la echipament impotriva virusului adica masti si manusi macar ca nu ne dau nimic deocamdata.Poate se asteapta pandemia sa le vanda cu 100 lei buc.O sa fie rau la Constanta oamenii umbla dezlegati pe strazi si aglomeratii fara masuri antivirus.Se va sti adevarul peste 4 sau 5 saptamani
15
4
Unde este izoleta ?
30
4
intrebare.
2
3
Ovanesian e bine ?
17
1
De-o fi adevarat sa mai dea si la prietenii din PSD sa mai curete putin din ei. Ciuma rosie se curata cu corona. Daca nu putem sa ii eliminam noi, macar liberul arbitru o face. Stire electorala de tot kktul.
14
11
Bai, Fagadau sau Fagabou asta sigur s-a cacat pe el cand era mic... Noroc cu carul...
14
6
nea chitac a luat virusul dintr-un plic maroniu cu yeni japoneji, nu se mai satura
13
8
Ca le-a dat la turci si tatari virusi ? Pai nu-i apara mohamed si alah pe credinciosi ? Daca nu-i apara inseamna ca poti sa te stergi la cor cu curanul.
10
17
vad ca de teste au parte doar smecherii. Parca erau 1200 la nivel national?
15
2
De ce nu se spune ca chitac a fost la antena3? Deontologul radu tudor tace malc si sta pitit dupa ce il pupa-n cwr pe chitac ca salveaza constanta. Acum chitac salveaza constanta!
27
11
Orice rau e spre bine. Hai doamne ajuta! Mai fac si politicienii o pauza. Se vindeca ei. De noi e nasol.
13
3
distinsul domn trebuie bagat la puscarie cu Dragnea in celula
29
11
La puscarie cu nenorocitul asta !! Nu inteleg cum de nu si-a dat demisia din toate functiile !!! Cititi postarile lui pe facebook sa va minunati
28
13
Aplaudacii si pupincuristii idiotului de Chitac, ii inlocuiesc cu succes pe cei ai psd. Bai cretinilor, spun autoritatile ca daca ai febra, stai acasa si anunti. Idiotul asta s-a plimbat si a crezut ca micuta lui febra este doar o ....febra.Crede tembelul ca-i facut din sula de domn!!!??? Jigodia asta stie ce se intampla in lume, trebuia doar sa se verifice medical. Dar nu, in aroganta si nemernicia lui, pune in pericol atatia oameni, inclusiv guvernul si parlamentarii.Aici nu-i bai,poate isi aduc aminte jivinele ca Dumnezeu e sus si vede golania lor.Despre Chitac, sa fie de capu'lui si ai lui
39
14
FAKE NEWS, n-are asa ceva, scormoniti mai bine!
11
23
idiotul asta a fost si la intalnirea cu turco-tatarii din data de 8 Martie. Este un criminal si un iresponsabil. Sper sa vedem si in cazul lui, la fel ca la ofiterul SRI, care a mintit ca a fost plecat, dosarul penal. Este un mincinos si un ordinar...daca nu il cunoasteti, nu il mai aparati. vai de Constanta, daca Comanescu il pune pe asta primar.
34
15
io am stat la cratita si barbatu a baut Corona la cat sunt de proasta s covid are demnitatea lui. deci, nu a venit, m a parasit. eu voi fi prim minitra din nou. he, he.
12
8
Stimate dle. Chitac, vi s-a adus la cunostinta inca din 6 martie faptul ca sunteti suspect Convid. In loc sa anuntati autoritatile competente, precum si persoanele cu care ati venit in contact pana la acea data, dvs ati ales sa ignorati acest lucru, ba mai mult, sa participati la petrecere cu 400 persoane! Ati afectat familia, prietenii, populatia Constantei si chiar mai departe... Ce fel de om sunteti?! RUSINE! RUSINE! RUSINE!
55
13
Acestea nu sunt glume. Nu conteaza ce culoare politica ai. Nu va este rusine sa scrieti minciuni, sa denigrati oameni. Nu conteaza PNL, PSD, USR....ETC.... CHIAR NU VA MAI CREDE NIMENI. SA TRECEM CU BINE.
22
8
pe Fatalau nici corona virus nu-l atinge.
22
16
Mai bine trecea la PSD sa negocieze cu ei...
19
18
atata timp cat lumea nu este testata nu se stie clar cate cazuri sunt dar din ce se vede pe la altii cred ca 20-30 la suta din romani au corona virus
14
3
Pe la Cotroceni de ce n-ai trecut, Vergil, egoistule?!
24
25
niste securisti
18
5
Ce bine ca l-ai pupat si pe Scupra, uite asa se aranjeaza toate, Dumnezeu e mare.
21
8
Ce ai facut, Bobita?
13
7
Speram ca aceasta situatie neplacuta va trece repede astfel incat sa se intre in normal.
22
4
lipsa totala de moralitate la un ditamai senatorul. unde iti este spiritul civic? ai umplut cta de virus.
36
15
Credeam ca are si virusul asta mandria lui.
36
12
Omule iti doresc si tie si Simonei insanatosire grabnica! Viata este suprema valoare! Dincolo de celelalte!
20
29
am auzit ca s a pupat la sosire in buc cu mai multi membrii pnl catu orban , v a dati seama ce transmitere ?
39
15

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614