REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Viceprimarul Constanţei, vizitat de o delegaţie din Rhodos

Viceprimarul Constanţei, vizitat de o delegaţie din Rhodos

Replica API 2 septembrie 2019 | 01:36 421

Viceprimarul municipiului Constanța, Costin Răsăuțeanu, alături de membrii echipei de implementare a proiectului “Snapshot from the borders - Small towns facing the global challenges of Agenda 2030”, a primit săptămâna aceasta vizita unei delegații din partea municipalității Rhodos, Grecia.

Întâlnirea a avut loc în contextul acțiunilor care sunt organizate în cadrul proiectului amintit pentru un schimb de experiență și bune practici referitoare la recepția și integrarea imigranților.

Alături de autorități locale și organizații ale societății civile din 14 țări europene, Primăria Constanța, în calitate de partener, contribuie la îmbunătățirea înțelegerii critice a factorilor de decizie la nivel european, național și local, precum și a opiniei publice despre interdependențele care determină fluxurile de migrație spre țările europene.

În cadrul vizitei efectuate de delegația greacă la Constanța, Garda de Coastă a organizat un exercițiu demonstrativ pe Marea Neagră privind gestionarea unei situații de criză generate de un aflux de imigranți la frontiera maritimă.

Exercițiul a determinat activarea Centrului de integrare a activităților de control la trecerea frontierei de stat, de protecție a sănătății publice și de clarificare a situației străinilor care se prezintă la frontieră, în baza OUG 53/2015 pentru stabilirea unor măsuri aplicabile în cazul apariției la frontiera de stat a României a unui aflux masiv de imigranți, sub coordonarea Poliției de Frontieră, unde s-a urmărit modalitatea de acțiune în comun a tuturor reprezentanților instituțiilor cu atribuții specifice, conform planului de măsuri întocmit în acest sens.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
SUCCES, DOMNULE VICEPRIMAR !
0
0
este gay ......
0
1
Este frumos
2
1
Prostanul asta e viceprimar?
7
1
Mai bine venea o delegatie din Lesbos!
3
1
Cine dracu este asta? Si ce a facut pana acum, daca nu a auzit nimeni de el? De curiozitate, dati o cautare pe Google, cu numele lui. Veti descoperi o fantoma, o nulitate absoluta. Astia cladesc viitorul copiilor nostri. Incredibil! Asta chiar este viceprimar! Bai mizeriilor, nu v ati saturat de atata neputinta! Plecati dracu acasa inainte de alegeri! Va uram numai bine!
11
1
Dar viceprimarul celalalt, Babu, ala nu primeste pe nimeni? Ce sa faca prostul, ca el nici limba romana nu o stie bine, ce dreaq sa vb el cu strainii!! El stie doar sa isi bage si sa isi scoata, atat!!
10
1
Bai tampitule de vice primar, pai rxercitiul facut de Garda de Coasta ne-a costat pe noi, constantenii ! Bai homolaule, tie nici barba nu-ti creste ca la barbati ! Marsh !
6
1
ne-au jecmanit in Rhodos cand am fost, berea 10 euro, niste imputiti grecoteii
5
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272