REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.3° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Viceprimarul Dumitru BABU a ajuns la mâna PROCURORILOR

Viceprimarul Dumitru BABU a ajuns la mâna PROCURORILOR

Replica API 3 august 2020 | 16:54 6040

În urmă cu aproape 2 luni de zile, viceprimarul Dumitru Babu, era implicat într-un scandal. Acesta a fost acuzat de o angajată a Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului (CJPC) Constanţa că a agresat-o fizic şi i-a smuls telefonul din mână, în cadrul unei acţiuni de control. Poliţiştii au deschis dosar penal pe numele lui Babu, cazul fiind preluat, potrivit surselor noastre, de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Recent, Dumitru Babu a fost implicat într-un nou scandal de proporţii. Un comisar OPC l-a acuzat că l-a bruscat în cadrul unei acţiuni de control la una din firmele sale. La faţa locului, a ajuns şi poliţia. La acea data, angajata OPC a declarat: ” În cursul unei acțiuni de control, la care mă aflăm împreună cu alți trei colegi, aveam să cunosc latura nevăzută a caracterului pe care îl are Dumitru Babu, aflat în 2016 pe lista votată de mine. Năvălind în locul unde mă aflăm cu colegii mei, acesta a vrut să îmi smulgă telefonul din mâna și bruscandu-mă să mă dea afară din sediul societățîi în care mă aflăm.

Comisarul OPC agresat

A fost necesară atât intervenția colegilor mei, cât și a fratelui acestuia, cărora trebuie să le mulțumesc, pentru că nu știu unde ar fi putut ajunge lucrurile. Mă întreb, dacă pe femeile din viață dansului le tratează la fel? Mă întreb, dacă pe soția sau mama dansului le-ar fi bruscat cineva, ce reacție ar fi avut? Mă întreb, dacă asta este atitudinea pe care o are și față de doamnele aflate în subordinea dansului?”.

Ce au spus oamenii legii

Potrivit reprezentanților IPJ, la sediul Secției 5 Poliție s-a prezentat o femeie, de 27 de ani, care a sesizat faptul că, la data de 7 mai a.c., în timp ce se afla în control, în calitate de angajat al C.J.P.C. Constanța, la o societate comercială din municipiul Constanța, ar fi fost agresată fizic de un bărbat care se afla în incinta societății respective. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

Iată că la aproape 2 luni de la acest incident, potrivit informațiilor noastre, dosarul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța.

Citește și:

VIDEO! Babu este un laș dacă a avut curajul să lovească o femeie!

Viceprimarul Dumitru Babu, dosar PENAL după ce a MALTRATAT un comisar al Protecţiei Consumatorului

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272