REPLICA ONLINE CONSTANTA

1.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
1.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

VIDEO! Babu este un laș dacă a avut curajul să lovească o femeie!

VIDEO! Babu este un laș dacă a avut curajul să lovească o femeie!

Replica API 13 mai 2020 | 17:11 7874

Maria Obreja, comisar în cadrul Protecției Consumatorului (CJPC), care-l acuză pe viceprimarul Dumitru Babu că a agresat-o fizic în timpul unei acţiuni de control (n.red. ce a avut loc la una din firmele lui Babu), a acordat un interviu ziarului Replica, prin intermediul căruia a relatat, cu lux de amănunte, care a fost şirul evenimentelor petrecute pe 7 mai. Obreja consideră că viceprimarul este un laş, pentru că nu şi-a cerut scuze personal, după ce a avut curajul să lovească o femeie. Cât despre buchetul de flori pe care i l-a trimis a doua zi după incident, Maria Obreja a ţinut să-i transmită că... este căsătorită.

„În timpul acţiunii de control, domnul viceprimar s-a prezentat în locul unde ne desfăşuram acţiunea. A început să ţipe, ne-a certat, întrebându-ne ce căutăm acolo. Când a observat că vreau să filmez, a început să-mi dea peste mâini şi peste telefon, cu intenţia de a mă opri din filmat. M-a apucat brutal de braţ şi a început să tragă de mine cu scopul de a mă da afară. Câd m-a apucat de braţ şi a început să tragă de mine, cei doi colegi ai mei, care erau şi ei prezenţi, s-au aşezat în faţa mea pentru a-mi lua apărarea, iar în acelaşi timp, fratele domnului viceprimar a încercat să-l calmeze. Nu îl cunoşteam. Cunosc primarul, dar nu şi pe viceprimari. Nu s-a prezentat”, a povestit Maria Obreja.

 

Maria Obreja

 

„A dat dovadă de laşitate!”

Comisarul agresat spune că vicele ar fi trebuit să dea dovadă de bărbăţie şi să-şi ceară scuze pentru atitudinea sa grosolană.

Dumitru Babu

„Nu şi-a cerut scuze nici până astăzi. După ce am depus plângerea, a doua zi mi-a trimis un buchet de flori. Am considerat că nu e ok să-l accept şi l-am returnat personal la primărie. Consider acest gest unul de laşitate. Dacă a fost bărbat să dea în mine, să fie bărbat în continuare să-şi ceară scuze personal. Dânsul neagă acuzaţiile. Atunci, eu îmi pun întreabarea: acel buchet de flori pe care l-am primit din partea domnului Dumitru Babu, a doua zi, de ce l-am primit? Să mă invite în oraş? Vreau să-i transmit că sunt căsătorită şi nu am alte intenţii”, i-a trasmis Obreja.

Mai multe, în materialul video de mai jos:

Citeşte şi:Viceprimarul Dumitru Babu, dosar PENAL după ce a MALTRATAT un comisar al Protecţiei Consumatorului

BABU a scăpat de SANCȚIUNE din partea partidului!

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920