REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Viceprimarul Ionuț Rusu a primit noi atribuții. Vezi despre ce e vorba!

Viceprimarul Ionuț Rusu a primit noi atribuții. Vezi despre ce e vorba!

Andreea VREJOIU 4 aprilie 2023 | 14:03 3279

Ionuț Rusu, viceprimarul PNL, își mărește aria de activitate în Primăria Constanța! În cursul  zilei de marți, 4 aprilie a.c., primarul Vergil Chițac a emis o dispoziție privind stabilirea și delegarea unor noi atribuții viceprimarului.

Viceprimarul Ionut Rusu a primit noi atributii. Vezi despre ce e vorba!

Conform documentului, viceprimarul Ionuț Rusu se va ocupa de Direcția generală gestionare servicii publice: Serviciul gestionare cimitire, Serviciul management drumuri și transport, Serviciul siguranța circulației urbane și parcări, Biroul gestionare animale abandonate, Direcția cultură, educație, sport, turism, Clubul Sportiv Municipal Constanța, Direcția Digitalizare și Tehnologia Informației.

Viceprimarul Ionut Rusu a primit noi atributii. Vezi despre ce e vorba!

 

 

  Precizăm că viceprimarul P.N.L., Ionuț Rusu,  exercită și calitatea de înlocuitor al primarul Vergil Chițac, când acesta nu poate fi prezent. Mai are sub coordonare activități din Serviciul Gestionare Cimitire.

   

     

    

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca nu iti mai place pe afara sa imi zici...iti aduce curt et company sarmale ,da nasol ca acolo iti vezi mentori si naspa pt.tine mai parvenitule....LASA PALATUL COPIILOR IN PACE CA TI-O EI SI TU SI RESTUL( PACAT DE NUMELE IN BAZA CARORA FACETI PRESIUNI ILEGALE) la scoala sa vedeti cum e cu legea
0
0
Cat mai e sp@g@ la evenimente? Cat va mai cotizeaza organizatorii? Mai iau fetele de la organizare in contul Dumneavoastra? Cu cine mai impartiti sp@g@?
5
0
fratioru nostru , sa nu ajunga dupa dna sau dna dupa el mare grija la cazier ca iti pierzi calitatea de ProMM
6
1
La cât este de p***t, mai trebuie să îi dea o trompetă.
14
0
De gunoiul ala de la consiliul judetean de ce nu scrieti nimic? E clar, PNL Constanta are doar betivi si incompetenti. Oricum felicitari politistului local care nu a fost impresionat de betiv, iar gunoiului de sef de la locala numit Ionut Dumitru care a considerat ca trebuie sa lase liceurile asa ii transmit: hai siktir.
17
2
Pai daca i-au taiat din atributii lui Cocargeanu,cui ati fi vrut sa le dea?
7
1
Pupincuristilor, voi nu scrieti si nu cereti demisia lui Lupu? Toti din redactie sunteti niste lingai!
24
2
Ii uram mult succes la noile atributii ! Suntem convinsi ca va face fata !
1
13
pe prietenul lui lau bagat nemti p BLAKLIST si asta nu i spunea.promitea ca pleaca in voiaj il ademenea adica zis p direct PREVERS DE OCNA.
10
1
Pe asta numai la festivaluri de mancaruri si petreceri in aer liber l-am vazut, orasul arata ca dupa bombardamente, aparatul politic e la pamant iar toti tinerii pleaca spre capitala - un oras cu mult potential unde spaga si tocmeala primeaza, din pacate.
23
0
reprezinta vreun semn masonic?
13
0
Dati-i atributii mai multe sa incaseze prostul acesta mai multe spagi.
22
2

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468