REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
5.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Victor Ponta publică o poză INEDITĂ cu Ludovic Orban la Guvern

Victor Ponta publică o poză INEDITĂ cu Ludovic Orban la Guvern

Replica API 30 mai 2020 | 00:21 3022

O poză postată de Victor Ponta pe o rețea de socializare face înconjurul internetului. Personajele principale sunt Ludovic Orban, Raluca Turcan, Lucian Bode, Bogdan Aurescu și Virgil Popescu, aflaţi într-un birou, fără măşti, cu sticle de whiskey şi trabucuri la purtător.

"Am intrebat si eu foştii colaboratori de la Guvern ce făceau în acel birou si la ce se uitau ( cunosc biroul acela de la Etajul 1) - am aflat răspunsul: se uitau la televizor si ascultau pentru ca era Victor Ponta la RTV! Serios", a scris Ponta pe pagina sa de facebook.

La rândul său, fostul ministru Eugen Teodorovici i-a cerut demisia premierului.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai tu cind te-ai dus la Soci si nici un prim ministru din Europa nu a mers da tu teai dus pe bit de trestie ,cum a fost??!! Acum spune si tu??!!
2
1
Va multumim pentru gestionarea pandemiei meritati din plin o bere rece servus
2
2
nu va este rusine voi astia care ati distrus tara care ne-ati saracit, mintit, furat sa comentati? Ati indexat pensiile cu inflatia la inceputul fiecarui an si mie nu? Sa va fie rusine. Am reusit sa scapam de voi, sper ptr totdeauna
3
1
le a adus Teodoisie lumina doar ca e pastele
0
0
asta cu daca erau psdisti e ca aia cu daca tactu facea o laba in loc sa te faca pe tine, era mai bine!
3
6
lasa ti guvernul s a gandeasca !
5
2
Una cu GHITA si cu tine soricelul inainte de fuga in Serbia cand ai primit milioanele de dolari. Numai la televiziunea lui Ghita bati campii.
4
3
Ajunge. Jos cu voi
8
4
Profetul Pontoaca de ce nusi publica pozele si filmuletele cu bairamurile lui cu acoliti. Ciorlacu si pontoaca filmati in sedinta parlamentul hotilor fara masca. Rade ciob de oala sparta. Posteazati si cit ai furat cu toate neamurile tale.
10
8
Ponta n ai sanse la Washington cu toate cu "Q drops" astea de Romania! E tardiv! daca trimitea i foto de genul in 2017 ,2018 poate mai era o sansa!Donald Trump stie cine esti si cu cine erai prieten in Dubai cat si cu cine faceai mese pe vremea grataragiului mustacios numit Liviu Dragnea! Persoanele alea inca incearca sa destabilizeze si aici nu ma refer la grataragiu,asa ca e tarziu Victoras!"Niciodata nu e prea tarziu"se aplica doar in cazul demisiei la tine!GUCCIFER ESTE EROUL NU TU CU POZA ASTA TARZIE CA TOAMNA LUI TOPARCEANU!Guccifer este un erou international si trebuie eliberat URGENT!
10
9
penesitii cand se aduna beau un pahar si fumeaza. USRistii cand se aduna pun la cale furtisaguri, facturi neplatite sau cum sa mai suga bani de la stat. Prefer fumatorii si betivii in cazul asta.
3
7
Si prostii stau cu masca si distantati in timp ce pe destepti ii doare in cur si beau in timpul programului intr-o institutie a tarii. Ei poarta masca doar cand se stiu filmati sau pozati, de parada. Jos cu ei pana nu se alege praful de aceasta tara.
15
5
a cerut ceva ???
4
3
Care-i problema !? A fost ziua de nastere a d-lui Orban - 57 de ani. Da! Bravo lor! La multi d-le Orban! Multa sanatate si putere! Ponta latra. Sa-i fie rusine pontacului, perversului, lasului si TRADATORULUI.
10
13
PUIE MONTA
10
14
Pai Sica zicea ca nu mai bea de vrei 15 ani!Sau asta a fost o exceptie?
14
5
Care-i problema ,este la un pahar de vorba cu colegii ! Cel putin nu dau ordonante , noaptea ...pe tema justitei !
14
18
Daca erau pesedisti acum era plin de comentarii colorate. Asa ca ramanem tot la ...nue PSD. Ei cei de dreapta au voie, nu se pune.
17
8
si ce voia ponta sa se bea? ceai de tei?Si ce il fute grija de distantarea sociala in guvern? Cacat cu muie pontanac ofticat
12
22
Cica o poza face cat o mie de cuvinte. Adica, regulile sunt pt pulime a se citi 6 milioane de votanti noi suntem deasupra legii! Abia astept alegerile din iarna!
20
7
Nu-l vad bine pe cel care a facut poza.
10
5
sarbatoreau Pastele lui Teodosie .
16
2
Asta cu covidul este pentru prosti.
16
7
Can can uri ieftine de 2 lei.sunteti atat de penibili voi si aia din poza.... cand dragnea va invita in baie sa va dea interviu unde erati mizeriilor?cand iordache dadea la muie din parlament unde erati jegurilor?aaaa am uitat ii suflati n pula lu stroe si fagadau... acum ati gasit poza asta cu papitoii aia si gata..jurnalisti.parlitilor.vai mortii vostri de jurnalisti de saguna si spiru.luni sa treceti pe la trocadero sa decontati articolul asta .... penibililor.
15
28
Si botnita sub barbie la Barbie doll,tigarea e fake sau pe bune?
14
3
scoateti repede poza asta ca va inchid astia sediul!!!
10
13

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920