REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Victor Ponta, victimă a Wizz Air: 'Îi voi da în judecată!'

Victor Ponta, victimă a Wizz Air: 'Îi voi da în judecată!'

Replica API 8 iulie 2022 | 00:00 2244

Fostul premier Victor Ponta a povestit pe pagina sa de socializare cum i-a fost anulat fără motiv un zbor spre Londra, unde merge împreună cu familia într-o vacanță de 7 zile, și că va da în judecată compania Wizz Air.

Victor Ponta

„Deși mii de români o pățesc aproape în fiecare zi - nimeni nu îi ascultă și nu îi bagă în seama! La ce mă refer: în această dimineață, la ora 4, am trezit fetele să plecăm în vacanță pe care am plătit-o și la care visează de 6 luni. Știam că au mereu probleme - așa că am verificat aseară târziu și cursa Wizz de Londra apărea că plecând la ora 6.30 conform programului. Când am ajuns la aeroport am constatat, alături de alți 200 de români, că a fost anulată cursa - pur și simplu. Unii oameni merg la lucru - alții în vacanță - pe Wizz îi doare în cot! Să ne descurcăm.

Noi avem la ora 6 după-amiază plecarea de la Londra într-o excursie de 7 zile - și nimeni nu ne așteaptă sau ne da banii înapoi pentru că Wizz a anulat cursa. Deci nu se pune problema că mergem mâine sau în altă zi. În disperare de cauza am reușit să găsim 4 bilete la British airways (cu 500 de euro un bilet) și sper să ajungem la timp.

Bineînțeles că săptămâna viitoare îi voi da în judecată - voi cheltui tot eu bani cu avocați și procese - și voi aștepta că judecătorii români să îmi dea dreptate și să recuperez banii (că nervii și supărarea nu)! Scriu acest mesaj pentru că sunt revoltat - și pentru că mii de români pățesc la fel și nu au ce să facă! Evident că nimeni din Statul Român nu se gândește să facă ceva în față unui fenomen! Patronii Wizz Air încasează milioane de euro de la cetățenii români - dar nimeni nu îi apară pe români de aceste necazuri care au devenit o regulă (când propune cineva să fie taxați suplimentar imediat îi apară câte un “liberal”)! Cred că puțini își permit sau au energie să plătească alte bilete , să dea în judecată și să facă publică situația. Așa că înjură și îndură! Uite că o fac eu - să văd ce se întâmplă!”, a scris Ponta pe Facebook, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
prostane, exista legislatie europeana pentru zboruri anulate iar pentru vacante pierdute exista asigurari storno! mare prost, mic caracter.
0
0
I s a terminat lipiciul de la buget, aia e
0
0
Zboara cu firme consacrate...Wizz Air este exact rata care duce prostimea la tara cu buburuza.
1
1
toti romani victime, bluair, wizz air,ryan air trebuie platite biletele inapoi , si 600 de euro despagubire, conform CEE, si directorii din romania ,arestati urgent, avioanele confiscate la sol, pana dau banii la calatori asa trebuie facut de statul aroman ? rusinee guvernanti hotilor
0
0
s-a zgarcit sa zboare cu wizzul, dar el isi permite sa dea 2000 euro pe bilete in aceeasi zi.
0
0
tu cu wizz air zbori fraiere ?
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272