REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Victor Ponta zice că vine DEZASTRUL, de la tribuna Parlamentului: 'O să vă rog doar să le transmiteţi lui Darius Vâlcov'

Victor Ponta zice că vine DEZASTRUL, de la tribuna Parlamentului: 'O să vă rog doar să le transmiteţi lui Darius Vâlcov'

Replica API 14 februarie 2019 | 02:28 401

Deputatul Victor Ponta a afirmat, miercuri, în plenul Parlamentului, că bugetul de stat pe acest an se bazează pe prognoze nerealiste privind creşterea economică, inflaţia şi deficitul, menţionând că observaţiile sale nu sunt critici la adresa ministrului de Finanţe, Eugen Teodorovici, conform stiripesurse.ro.

"Vreau să nu luaţi observaţiile noastre şi amendamentele ca pe nişte critici la adresa domnului ministru Teodorovici. Nu vor fi critici, domnule ministru, o să vă rog doar să le transmiteţi lui Darius Vâlcov, ci elemente care ţin de experienţă, de faptul că am lucrat împreună cu doamna Pescaru (...) şi alături de o parte din cei din Pro România atunci când făceau, alături de domnul Teodorovici şi de mine, bugete serioase.

Avem următoarele observaţii legate de fond: în primul rând, faptul că, din tot ceea ce noi am aflat, prognozele pe care se bazează bugetul sunt nişte prognoze nerealiste legate de creşterea economică, de inflaţie şi de deficit. S-a mai întâmplat în România acest lucru în anul 2008. Ministerul de Finanţe prevedea pentru 2009 creştere economică, deficit scăzut şi a fost un dezastru în 2009.

Deci, se mai întâmplă acest lucru. Sper să nu se întâmple şi în acest an. Nu mai este acelaşi ministru, dar totuşi sperăm că de data aceasta aceste prognoze exagerat de optimiste să nu se dovedească în a doua parte a anului ca având un impact semnificativ major asupra veniturilor", a spus Ponta.

El a adăugat că, în ceea ce priveşte veniturile, sunt câteva surse "evident" nerealiste.

În opinia sa, "modul în care au fost făcute bugetele pentru autorităţile locale îi transformă pe aceştia în nişte sclavi ai ministerului".

"Vreau să fie foarte clar: am construit buget alături de Asociaţia Municipiilor, a comunelor, alături de cei care sunt azi aici, şi nu a existat niciodată o nemulţumire şi o critică aşa cum sunt azi", a adăugat fostul premier.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Toti trebuie sa ne unim sa dam cu HOTII de pamant! Sa le luam banii furatii noua si sa-i bagam la puscarie! Doamna Kovesi este haituita acum tocmai de acei golani, HOTI, care-au jecmanit milioane de romani cinstiti. Nicolae Popa si SOV, sefii FNI, au nenorocit milioane de vieti, au fugit cu banii si, LKC nu s-a lasat pana nu ia prins! Golanul de Ghita, alt hot fugar, o reclama pe Kovesi si.. ce sa vezi! Maciuca lu DRACnea, tudorel toader si otrapa de adina florea o haituiesc pe LCK! In ce tara am ajuns sa traim cand HOTII au ajuns sa faca LEGI pentru HOTI, sa scape HOTII de LEGE si puscarie!?
3
0
Cum ramane cu MTO ul domnule Ponta?
4
2
Nu erai matale cu ministreasa de la finante cand va facut Basescu muci o singura intrebare va pus si te uitai tu si absolventa de la Harward ca curca n lemne.Ce mai va facut Betivu.
4
2
Cand vom scapa de acesti analfabeti, aceste nulitati, aceste non valori? Un stat care se respecta nu poate fi acaparat de niste borfasi ordinari- carora nu li se poate opune nimeni pe motiv ca s-au incarligat precum o caracatita, unul mai penal decat altul, unul puscarias, altul mincinos, altul analfabet- aceasta este clasa elitelor, ajunse la bataranete- dupa cumpararea unor studii de la particular, fara experienta in activitate, fosti soferi, mecanici, tractoristi- sa ne conduca in timp ce , adevaratele capacitati cu cariera extraordinara in spate, - NU au loc de de semidoctii astia!
8
0
Pontica nu sugi tu o p...a mica in loc sa te trezesti vorbind. Cine sa te creada papagalule iar cand vede lumea ce adunatura de lingai si turnatori ai strans o sa te voteze la greu. Precis treci cu greu de 2% iar la Constanta castigi chiar 1% cu oamenii lui Mazare cu tot.
6
4
Papagalule, ai ajuns Casandra politicii romanesti. Daca erai barbat, nu faceai kk moale in pantaloni si nu fugeai, ca un las, de frica lui Kovesi & co. Dar, ca un pisicutz cacacios ce te alli, ai spalat putina si te-ai dat la fund. Acum, ca atrecut furtuna, te dai zmeu? Nu, fraiere, ramai ce-ai fost si noi n-am stiut: un securist jegos. Sictir, javra!
6
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272