REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
12.6° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Victoria Stoiciu, consilier de stat:

Victoria Stoiciu, consilier de stat:

A.F. 22 decembrie 2023 | 00:00 763

Victoria Stoiciu, consilier de stat:

„Faptul că Diana Șoșoacă e ea însăși un personaj toxic politic, duhnind a misoginism și alte izuri extremiste nu oferă nici o clipă vreo justificare pentru agresiunea lui George Simion.

Dincolo de frustrații sexiști ultraconservatori care jubilează că «ce bine i-a zis-o Georgică nesimțitei», sesizez o satisfacție reținută și la unii din tabăra progresistă pentru că Șoșoacă și-a încasat-o pe limba ei. Cum ar veni, a cules ce a semănat. Sau pasărea pe limba ei piere.

Dar aici nu e vorba de Șoșoacă, ci de o agresiune în public a unui bărbat împotriva unei femei. Punct. Ceea e este incalificabil. Faptul că femeia e extremistă sau moderată, grasă sau slabă, simpatică sau enervantă, urâtă sau frumoasă, de stânga sau de dreapta nu are nici o relevanță. Gestul lui Simion trebuie taxat și punct - asta nu înseamnă o validare sau legitimare de nici o culoare a lui Șoșoacă. Înseamnă doar un NU clar spus violenței de orice fel împotriva femeilor.”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Problema majora nu este agresiunea unui barbat asupra unei femei ci calitatea zero spre negativa a celor care au ajuns in parlament. Acestia ar trebui sa fie un exemplu pozitiv pentru tot poporul, dar ei sunt exact pe dos.
0
0
Multa mwe cu k*t neomarxismului si agentilor sai de influenta, inclusiv aceasta decerebrata.
3
1
problema este ca se face mereu tam tam, numai pe misoginism... dar pe competenta, de ce se face ? de ce trebuie impus un procent pt introducerea in parlament a unui nr de femei pe liste? Daca nu sunt capabile si 90% dintre ele sunt habar de tot , de ce trebuie impuse ??? Ce o recomanda pe madam sosoaca in parlament? Tzatze sunt destule in piata , nu e nevoie sa le bagam in parlament.
9
0
Ce va mai pricepeți voi la femei....
1
6
Mentalul colectiv cam are dreptate.Cam multe drepturi comparat cu ăia asa zis misogini.De ești femeie polițist de exemplu,trebuie să fi în stare să dai trei capete în gura pe secundă unui animal,la 2 noaptea.Clar,vinovat. Așa că dacă tot vorbim de chestiile astea, sa fim corecți.
6
1
Draga Victoria , femeia in ziua de azi are prea multe drepturi , drepturi care sunt p***t intelese de catre ele , uitati-va cate divorturi si abandon familiale sunt in ziua de azi cauzate de catre femei care considera ca pot actiona precum un barbat fara obligatii , este inadmisibil ca femeia sa aiba apucaturi de golan , ele in ziua de azi intra in politica apeland la curvaraseala , isi satisfac poftele sexuale ca un tanar care este in calduri si care ar f,te si musca , se vor femei de afaceri apeland la acelasi tertipuri muieresti , se imbraca , vorbesc , conduc si se comporta ca niste descreierate iar singurul mod in care pot fi aduse la setarile din fabrica este bataia , doar asa se tine familia , femeia trebuie altoita din cand in cand sa stie cine este seful , altfel o iau razna ca in ziua de azi in care nu mai sti cine este barbatul si cine este femeia .
17
2
Frumoasa si desteapta pentru varsta si functia ei aceasta Victoria. Uite domnule mai gresesc si partidele cand pun in functii si oameni pregatiti. Cred ca este o minune.
5
17

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272