rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 13 august
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Video! CARAMBOL RUTIER, pe Autostrada A2, către LITORAL: Au fost IMPLICATE 52 de autoturisme. A fost ACTIVAT planul ROȘU

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină pe Autostrada A2, la kilometrul 183, sensul București-Constanța, acolo unde a avut loc un accident rutier. Accidentul s-a produs pe sensul București-Constanța, în zona localității Medgidia, iar traficul a fost blocat în sensul spre litoral, până la ora 10.00. Imediat după carambol, ISU Dobrogea a activat planul roșu de intervenție, însă acesta a fost dezacticat după două ore. Bilanțul final: 55 de mașini implicate și peste 150 de persoane implicate, undele dintre acestea, printre care și copii, au fost transferate la Spitalul Județean Constanța.

S-a dat alarma în jurul orei 7.30, pe Austostrada Soareului. Inițial, s-a anunțat că sunt implicate într-un carambol 10 mașini, ulterior, numărula cestora a început să crească. Evenimentul s-a soldat cu mai multe victime. În urma evenimentului rutier, a fost activat planul roșu de intervenție.

La fața locului s-au deplasat mai multe autospeciale, printre care Smurd Medgidia, Smurd Cernavodă, dar și o autospecială SAJ B2 Cernavodă.

Update8.08:

Până la acest moment s-a intervenit cu 9 autospeciale SAJ tip B, 1 autospecială SAJ tip C, 9 autospeciale SMURD tip B și o autospecială SMURD tip C.

Update 8.20:

IGSU trimite în sprijin de la București 10 autospeciale tip B, 2 autospeciale tip C, 1 spital mobil, 1 echipaj de descarcerare grea, 1 ATPVM.

Update 8.25:

Un pacient în vârstă de 15 ani a fost preluat de către un echipaj SMURD B Cernavodă. Alți doi copii și un adult au fost transportați la spital. În aceste momente, o persoană se află în stare de inconștiență, iar medicii îi oferă îngrijirile medicale necesare.

La acest moment, traficul este deviat pe A2 spre orașul Cernavodă. Se lucrează pentru decongestionare.

Update 8.30:

Au fost activate: Planul Roșu de intervenție la fața locului și Planul Alb la nivelul spitalelor.

Ceață pe A2

Conform Centrului INFOTRAFIC, este semnalată ceață pe întreaga autostradă A2 București-Constanța, vizibilitatea fiind redusă sub 200 de metri, izolat chiar sub 50 de metri, traficul fiind moderat.

Trei incidente diferite!

Din primele informații, este vorba despre un accident rutier, la km 181, pe sensul de mers București - Constanța, cu 5 victime, 3 autoturisme implicate.

De asemenea, la km 183 este un eveniment în care au fost implicate aproximativ 20 de autoturisme (ceață, vizibilitate scăzută) - fără victime.

La acest moment, traficul este deviat pe A2 spre orașul Cernavodă. Se lucrează pentru decongestionare.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe autostrada A2 București-Constanța, au avut loc trei evenimente rutiere distincte:

- km. 181, la limita dintre loc. Peștera și Medgidia, pe sensul către Constanța, eveniment în care au fost implicate 2 autovehicule. Potrivit primelor informații, 4 persoane au suferit leziuni grave, primind îngrijiri medicale;

- km. 181+500 de metri, sensul către Constanța, s-a produs un accident în care au fost implicate 5 autovehicule. Din primele date, 2 persoane au fost rănite;

- km. 183, municipiul Medgidia, sensul către Constanța, a avut loc un carambol în care au fost implicate 30-35 de autovehicule. În momentul de față, la acest eveniment au fost rănite ușor 2 persoane (doi minori în vârstă de 6, respectiv 9 ani).

Traficul rutier este deviat pe la nodul rutier de la km. 160, loc. Cernavodă – DN 22C Cernavodă-Murfatlar. De asemenea, pentru a evita aglomerația produsă pe autostrada A2 București-Constanța, recomandăm șoferilor și ruta alternativa București - DN3 – Constanța.

Implicate 20 de autoturisme

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe autostrada A2 București-Constanța, la kilometrul 183, în zona municipiului Medgidia, pe sensul către litoral, județul Constanța, s-a produs un carambol în care au fost implicate 20 de autoturisme. Potrivit primelor informații, două persoane au fost rănite, dintre care una este încarcerată. Traficul rutier este oprit total pe sensul către Constanța, formându-se coloane de autoturisme.

„Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi pe traseu pentru fluidizarea circulaţiei, să adapteze viteza la condiţiile de trafic şi să evite să se angajeze în efectuarea unor manevre riscante, cum sunt depăşirile coloanelor de autovehicule sau întoarcerile pe segmente de drum unde această manevră este interzisă”, transmit reprezentanții Centrului INFOTRAFIC.

Update 09.00

O ambulanță tip SMURD B PALAS a mai preluat doi copii la spital.

Forțe alocate: din cadrul ISU BIF - o autospecială PMA 2 (autospecială cu post medical avansat), o descarcerare, o autospecială ASPISI, un PCM MARE, 10 ambulanțe SMURD B2, două UTIM, un ATPVM (Autospecială pentru transport personal si victime multiple).

Sursa foto: DRDP Constanța

Din cadrul ISU Constanța: patru autospeciale ASAS (autospecială de stins incendii cu apă și spumă chimică), două ATPVM (Autospecială pentru transport personal si victime multiple), două descarcerări grele, șapte ambulanțe SMURD B, o ambulanță SMURD C, doisprezece ambulanțe din cadrul SAJ, o ambulanță SAJ C.

Din cadrul ISU Călărași: o descarcerare, patru ambulanțe SAJ B, un ATPVM (Autospecială pentru transport personal si victime multiple).

Din cadrul ISU Ialomița: o autospecială de descarcerare grea și una ușoară, o ambulanță Smurd B2, un ATPVM (Autospecială pentru transport personal si victime multiple) și un ASASD.

Numărul victimelor poate crește

Update: 09.10

Potrivit purtătorului de cuvânt ISU Dobrogea la această oră sunt 17 victime. „Numărul se va schimba pe parcurs. Depinde de evaluări. 17 sunt evaluate și unii sunt duși la spital. Mai mulți au refuzat transportul la spital”, a declarat Arafat.

Sursa foto: DRDP Constanța

Update 09.20

În urma accidentului sunt 17 victime din care 5 minori.

Reprezentanții DRDP Constanța au transmis faptul că până la acest moment ar fi vorba de 40 de autoturisme implicate.

Sursa foto: DRDP Constanța

Update 09.27

Autoturismele ce așteptau în coloana de kilometri, formată în urma carambolului, s-au pus în mișcare.

54 de autoturisme implicate

Ora 09:30

52 de autoturisme implicate în 4 zone de carambol cu 146 de persoane.

Carambolul s-a desfășurat pe e o lungime de 2 km, spun oficialii.

Ora 09.44

Din cadrul carambolului au fost preluate de ambulanțele Smurd: doi copii și trei adulți; de ambulanțele din cadrul SAJ Constanța: doi copii și trei adulți.

Un bărbat și doi copii au fost transportați la CPU Medgidia. Cinci persoane adulte au fost asistate la fața locului și persoane asistate si refuza transportul.

Ora 10.00

Până la această oră, sunt 15 victime transportate la spital, 5 copii, 10 adulti și 7 asistati la fata locului. Ar fi vorba despre 55 de autoturisme cu 155 persoane implicate.

Prefectul județului, la fața locului

„Incidentul care a condus la 55 de autovehicule cu peste 146 de persoane. Adaptarea vitezei la condițiile de drum. Circulația va fi în curând reluată. Cei care nu au fost implicați în accident își vor continua drumul spre Constanța. Nu este niciun deces, victimele au fost transportate la Spitalul Județean Constanța și la Spitalul Medgidia. Avem o coloană de 6-7 km în spate. Trebuie să adaptăm viteza la condițiile de drum. Estimăm cam 2 ore pentru ca traficul să revină la normal”, a declarat Silviu Coșa, prefectul Constanța.

Traficul a fost reluat pentru cei aflați în coloană

Ora 10.09

Se circula pe banda a 2-a de pe Autostrada Soarelui. Traficul rămâne deviat pe DN 22C pentru cei care vin dinspre Bucuresti.

Update 10.20

Planul Roșu a fost dezactivat.

Atenție, șoferi! Se circulă în condiții de ceață pe Autostrada A2

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe autostrada A2 București-Constanța, pe tronsonul kilometric 160 - 212, între localitățile Cernavodă-Constanța, este semnalată ceață densă, vizibilitatea fiind scăzută sub 50 de metri.

Pe timp de ceaţă, în afară de reducerea vitezei, mărirea distanţei în mers şi folosirea corespunzătoare a luminilor, în ceea ce priveşte autostrăzile trebuie respectate şi alte reguli specifice:

- nu opriţi pe benzile de circulaţie şi pe banda de urgenţă!

- în cazul unei pene sau defecţiuni tehnice, porniţi luminile de avarie, echipaţi-vă cu vesta reflectorizantă, scoateţi pasagerii din autovehicul în afara părţii carosabile şi amplasaţi triunghiurile reflectorizante, unul după celălalt, la distanţe mai mari!

Ceaţa impune din partea celor aflaţi la volan, dar şi a celorlalte categorii de participanţi la traficul rutier, o conduită preventivă pe toată durata deplasării pe drumurile publice. Este necesar să se ruleze cu viteză redusă, adaptată permanent condiţiilor de drum, iar fiecare manevră în trafic să se facă numai după o temeinică asigurare. Pentru aceasta, oglinzile retrovizoare trebuie să fie reglate corespunzător.

,,Recomandăm ca luminile de întâlnire ale autovehiculelor să fie aprinse ziua pe toate categoriile de drumuri, nu doar pe cele pe care există obligativitatea instituită prin lege. În condiţii de ceaţă densă, trebuie folosite şi luminile de ceaţă.

Nu trebuie uitat că cea mai periculoasă manevră pe timp de ceaţă este depăşirea. Aceasta cu atât mai mult, cu cât cei ce depăşesc pot fi surprinşi de apariţia bruscă de pe sensul opus a unor autovehicule care circulă fără lumini sau având în funcţiune doar luminile de poziţie.”, transmit reprezentanții Centrului Infotrafic.

Traficul a fost reluat pe Autostrada A2 București-Constanța

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul rutier s-a reluat îngreunat pe benzile unu și doi. S-au format coloane în mișcare pe tronsoanele kilometrice 149 (Fetești) – 160 (nodul rutier de la Cernavodă) și 175 (loc. Peștera) – 182 (mun. Medgidia).

,,Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi pe traseu pentru fluidizarea circulaţiei, să adapteze viteza la condiţiile de trafic şi să evite să se angajeze în efectuarea unor manevre riscante, cum sunt depăşirile coloanelor de autovehicule sau întoarcerile pe segmente de drum unde această manevră este interzisă.”, transmit reprezentanții Centrului Infotrafic.

Declaraţii şef ISU

Ce spune reprezentanta Spitalului Judeţean Constanţa

Video 1:

Video 2:

A.V., D.B.

vineri, 16 iulie 202112193
Party Oldies but Goldies - FU(N)KING WITH THE 90's la FORM BEACH CLUB
GANDUL.RO
Gheorghe Dincă recunoaște: 'Am violat-o pe Alexandra! Am legat-o de pat și...'
Comentarii

00sclavi obositi(21 iul 10:00)
DOAR sclavii sunt vesnic grabiti , speriati sa nu ajunga tarziu ...la mizeria de job ... in mizeria de concediu... etc
01Cico(16 iul 22:53)
Masina tare cu oile la mare
03predoiu(16 iul 21:55)
smekeri cu statii pe masina sa goneasca spre marea dezamagire Constanta :colegu,colegu vreun radar ceva pana la constanta Liber colegu
36gigi(16 iul 18:56)
50 de masini ticsite cu agricultori mai putin pe litoral!e bine!
112turbo(16 iul 18:28)
La ce va trebuie autostrazi imbecililor cand voi umblati fara sa respectati regulile de baza din circulatia rutiera?? Ce sa mai zic de regulile de bun simt?
17Rabla(16 iul 17:52)
S-a activat si planul rabla pt masini.
010tara cocalarelii(16 iul 16:00)
pe ceata se merge cu viteza mare ca ai masina tare
228Constanta normala(16 iul 13:36)
Cocalari cu BMW sau Opel catre litoral! Clasica poveste
197oamnei rai(16 iul 13:10)
tara asta nu are nicio sansa cu asemnea specimene ca o parte din cei care au comentat mai jos.
27Bun(16 iul 12:08)
Bun bun bun bun
252Gicu(16 iul 10:36)
Mai mergeti ma fratilor si cu trenul daca nu puteti fi atenti cand conduceti Mai mergeti ma fratilor si in Bulgaria, Grecia etc. sau acolo nu va voie sa spargeti seminte pe plaja si sa va faceti nevoie in mare??
166Gogu(16 iul 10:15)
Plangeti ca nu aveti autostrazi si cand intrati pe ele intrati ca boii, unii in altii.
039yaser(16 iul 10:14)
sa ziceti merci ca nu au luat si foc in gramada aia de fiare ,neatentie viteza pe ceata citiva nu vor mai inchira sezlonguri si nu voe mai asculta manele pe litoral.
058Tyby(16 iul 09:56)
Inconstienta .Daca vezi ca e ceata unde dracu te grabesti
361klaus(16 iul 09:53)
Pfffff 40 de masini , busite in cateva secunde !! Ceata foarte deasa , vin cu viteza mare si nu au timp sa franeze . Pacat de traumele psihice , ale copiilor . Fiindca parintii , nu conduc preventiv deloc . Vin cu viteza spre Constanta , de zici ca-i formula 1 . Pfff 40 deodata....cred ca s-a produs un zgomot teribil , la ciocnirea masinilor . Zici ca ar seca marea si nu mai apuca nimic .
1255Ce aveti bah cu noi(16 iul 09:51)
Vrem la mare si noi, sa ne bubuie muzica in cap, sa spargem seminte, sa mancam porumb fiert. Suntem si noi cocalari de a lui Dragnea.
1322pentru taranii de mai jos(16 iul 09:22)
voi stiti ca se poate lua concediu atat vineri, cat in orice alta zi de munca? Daca se intampla sambata era vreo diferenta?
1735Dragos(16 iul 09:15)
Putori care nu muncesc vineri si nici nu stiu sa conduca pe ceata. Asa le trebuie !
660mai stati draqului acasa...(16 iul 09:07)
voi vinerea nu mergeti la munca ???
3622Wekend..(16 iul 08:58)
..esti un mare bou. E ceata pe autostrada..un moment de neatentie si un pas spre o tragedie ca cea de azi. Sa speram ca nu se lasa cu decese si cat mai putini raniti. Cat despre.ce ai scris..no coment..esti un om de cea mai joasa speta
332graba , neatentia,terebilismul(16 iul 08:35)
si multe altele , fac din trafic un ...tragic, si din we...si con... un cosmar!
1763Weekend(16 iul 08:24)
E weekend si au venit toti taranii la mare, luati firati ai dracu mare
mai mult...VIDEO
11 aug 22:21VideoIncendiu în Medgidia. Pompierii intervin cu 7 autospeciale. Video

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină joi, 11 august a.c., în Medgidia, în apropiere de...1588

9 aug 14:53VideoA murit în timp ce făcea live pe Facebook în mașina cu care rula cu aproape 300 km/h. Video3196
4 aug 00:07VideoImagini de groază din interiorul epavei Evanghelia de la Costinești, care zace de ani de zile în indiferență. Video8186
2 aug 00:08VideoO fermă de legume din Topraisar, care băga marfă la Metro, distrusă de furtună! Video

Ploaia torențială de duminică, 31 iulie, a făcut prăpăd în județul Constanța. În comuna Topraisar, furtuna a...3020

31 iul 00:15VideoScandal în Breeze! Mai mulți tineri și-au împărțit pumni! Video7286
30 iul 23:23VideoHoria Constantinescu, șocat de cum aleg turiștii să se distreze la Vama Veche. Video4226
30 iul 12:54VideoCu toate că pot plăti taxa de pod online, le place să stea la coadă.... la Stația de Taxare de la Fetești! Video

Chiar dacă au fost implementate mai multe modalități de achitare a peajului, iată că mulți dintre români preferă...899

29 iul 23:21VideoGrindeanu: ARSVOM rămâne la Ministerul Transporturilor! Video1474
28 iul 00:18VideoImagini cu puternic impact emoțional, cu momentul accidentului mortal! Video5682
28 iul 00:18VideoCine este bărbatul mort în accidentul de la intrare în Constanța! Vezi ultimul lui live

Joi, 28 iulie, un accident teribil s-a petrecut la intrare în Constanța dinspre Valu lui Traian, soldat cu moartea...37634

21 iul 00:06VideoAtenție, hoții din Costinești devin din ce în ce mai tupeiști: forțează ușile de la spațiile de cazare! Video2468
21 iul 00:06VideoHotelul Nyota din Mamaia, înghiţit de bălăriile lui Valentin Ionescu, din dosarul Retrocedărilor! Video5003
Vremea
27.6°26.8° - 27.6° sâmbătă, 13 august 2022
ConstanțaUmiditate: 56%
Vânt: 4.23 m/s
Presiune: 1009 milibari

Loto
6/4910286301133
5/401124382340
joker591622431
Horoscop
mai mult...SPSportRT
13 aug 23:09SportDavid Popovici, nou record continental. S-a calificat în finala probei de 100 m liber la Europene

David Popovici s-a calificat vineri seara în finala probei de 100 m liber, de la Campionatul European de natație de la...266

13 aug 23:09SportCine sunt candidații la jucătorul anului în fotbal: Messi și Ronaldo lipsesc de pe lista UEFA

UEFA a anunţat, vineri, că Thibaut Courtois, Karim Benzema şi Kevin de Bruyne sunt top 3 fotbalişti nominalizaţi...309

13 aug 23:07SportCând va juca Simona Halep în fața lui Coco Gauff în sferturile WTA Toronto

Meciul dintre Simona Halep și Coco Gauff este primul de pe arena centrală și va avea loc de la ora 20:00 (ora...473

13 aug 23:08SportDavid Popovici s-a calificat pe primul loc în semifinale la Campionatul European de Natație

David Popovici s-a calificat vineri pe primul loc în semifinalele probei de 100 m liber la Campionatul European de...376

Local
13 aug 21:04LocalJale în sudul litoralului! Rută ocolitoare pentru evitarea aglomerației

Vineri, 12 august a.c., pe drumurile naționale din sudul litoralului sunt înregistrate valori ridicate de trafic, pe...732

13 aug 21:04LocalControale în stațiuni! A plouat cu amenzi

La data de 11 august a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia, Biroului de Poliție Vama Veche - 2...447

13 aug 21:04LocalȘoferii constănțeni, luați la puricat de Poliția Rutieră!

397

13 aug 21:03LocalFocuri de artificii vor aprinde cerul Constanței, de Ziua Marinei!

Constanța sărbătorește! Sute de artiști, zeci de evenimente deosebite și mii de oameni care se vor bucura de...391

12 aug 00:04LocalVergil Chițac a luat stațiunea Mamaia la pas: Săptămâna viitoare mai am jumătate!

Primarul orașului Constanța, Vergil Chițac, în cursul zilei de vineri, 12 august a.c., a organizat o conferință de...5119

13 aug 21:03LocalCFR Călători modifică temporar mersul trenurilor

CFR Călători a anunţat vineri că modifică temporar mersul trenurilor. Cei care au cumpărat bilete pentru perioada...452

13 aug 21:04LocalBeți și fără permis, pe drumurile din Constanța

La data de 11 august a.c., în jurul orei 15.30, polițiști din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Topraisar au...348

13 aug 21:04LocalCea de-a XVIII-ediție a Taberei Internaționale de Pictură „Lucian Grigorescu”- Medgidia 2022, se apropie de start

În perioada 17-25 august 2022, Primăria Municipiului Medgidia organizează cea de-a XVIII-a ediție a tradiționalei...275

13 aug 21:02LocalBraconieri, prinși cu 15 kilograme de sturion, de polițiștii de frontieră

707

Politică
13 aug 00:00PoliticăPredoiu: Foarte multe din amendamentele primite s-au regăsit în proiectele de modificare a legilor Justiţiei

Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, a afirmat, vineri, că foarte multe din amendamentele primite şi examinate...178

13 aug 00:00PoliticăDănuț Pop, președinte PER: 'Mugur Isărescu ne ia la misto și pune BNR într-o lumină neprofesionistă'

Dănuț Pop, președintele Partidului Ecologist Român, critică angajarea la Banca Națională a celebrei astroloage...183

13 aug 00:00PoliticăPremierul, de Ziua Tineretului: Este nevoie de solidaritate între generaţii pentru a depăşi dificultăţile

158

13 aug 00:00PoliticăPSD propune 'stabilirea prețurilor la un nivel decent' în domeniul energiei

PSD transmite că nu susține diminuarea schemei de compensare a prețurilor și susține că soluția corectă este...164

13 aug 00:00PoliticăVicepreşedintele PMP: În timp ce românii o duc din ce în ce mai rău, coaliţia îşi atribuie o mare victorie

În timp ce valoarea coşului zilnic a crescut cu aproximativ 30% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut,...208

13 aug 00:00PoliticăMarcel Ciolacu anunță schimbări în domeniul energiei

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că la nivelul Guvernului, dar şi al partidului pe care îl conduce se...204

13 aug 00:00PoliticăCseke Attila: Aproape 95% dintre proiectele depuse pe cele trei apeluri prin PNRR sunt eligibile

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Cseke Attila, a declarat vineri, în cadrul unei...144

13 aug 23:16PoliticăMarcel Ciolacu: Când va fi cazul unei remanieri, nu o ţine nimeni secretă

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a negat, vineri, că ar exista intenţia unei remanieri guvernamentale, menţionând...213

13 aug 00:08PoliticăProiectul rectificării bugetare, pus în dezbatere publică. Ce instituții primesc mai mulți bani

463

Interviuri
23 iun 00:14InterviuriCristian Cîrjaliu circulă cu mașina electrică, ca să facă economie la combustibil. Video

Cristian Cîrjaliu, primarul din Agigea, a revenit în studioul Replica pentru a dezbate subiecte de interes local și...3533

21 iun 00:08InterviuriEugen Teodorovici se pregătește pentru președinția României. Video

Eugen Teodorovici a vorbit, în partea a doua a interviului acordat ziarului Replica, despre liberalizarea pieței...2797

20 iun 00:03InterviuriBombă! Eugen Teodorovici: Spitalul Județean Constanța nu e sigur; la primul cutremur, pică! Video

4982

24 mai 00:05InterviuriCristinel Dragomir: PSD Constanța nu mai există din vina celor care îl conduc! Video

A fost două mandate vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, dar și președinte interimar, după reținerea...5324

20 mai 00:11InterviuriLungoci: Făgădău a fost un bun manager, despre Mazăre am o reţinere... Video

Deputatul PSD, Lucian Lungoci, s-a aflat în studioul Replica de Constanţa, joi, 19 mai, unde a discutat despre legea...4149

19 mai 00:12InterviuriMohammad Murad: Nu m-am predat lui Cristian Radu și nu mă voi preda! VIDEO

8418

Monden
13 aug 00:00MondenElton John ar putea avea un viitor artistic în metavers după încheierea ultimului său turneu

Elton John ar putea continua să cânte în metavers mult timp după ce va renunţa la turnee, relatează miercuri...153

13 aug 00:00MondenDistribuţia spectacolului 'Grease the Musical' din West End dedică întregul sezon Oliviei Newton-John

Artiştii din distribuţia ''Grease the Musical'', care se joacă în West End, Londra, au dedicat spectacolele din...145

13 aug 01:28MondenBasistul trupei The Pogues, Darryl Hunt, a murit la 72 de ani

152

13 aug 00:00MondenBritney Spears și-a abandonat copiii? Nu au mai vorbit de aproape jumătate de an

Viața de familie a solistei Britney Spears pare să fie un haos total, în continuare, în ciuda unei aparențe...207

13 aug 00:00MondenTommy Lee, cu penisul la vedere pe internet! Vedeta și-a îngrozit fanii

Se știe că Tommy Lee Jones este un personaj extrem de controversat și de-a lungul timpului au existat numeroase...304

13 aug 00:00MondenMetallica şi Mariah Carey, capete de afiş ale Global Citizen Festival, dedicat combaterii sărăciei

Metallica, Mariah Carey, Rosalia şi Jonas Brothers se vor reuni anul acesta la New York pentru Global Citizen Festival,...151

13 aug 00:07MondenCiutacu anunță public că Dragnea nu are ce căuta la el la emisiune

Jurnalistul Victor Ciutacu a reacționat, pe Facebook, după ce, într-o emisiune, fostul lider social-democrat Liviu...601

13 aug 00:13MondenFlorin Salam, în stare gravă la spital, manelistul, internat și trecut pe oxigen!

Florin Salam a ajuns la spital miercuri noapte. Artistul a fost testat și confirmat pozitiv cu COVID-19. În aceste...3337

13 aug 00:18MondenActriță din „Beverly Hills, 90210”, răpusă de o meningită agresivă

520

Mapamond
13 aug 00:12MapamondTensiune în creștere în R. Moldova: Chișinăul impune o măsură umilitoare pentru oficialii din Transnistria

Conducerea Republicii Moldova i-a obligat pe liderii transnistreni să anunțe Chișinăul despre deplasările lor în...634

13 aug 00:12MapamondUn bărbat înarmat a atacat un sediu FBI la 3 zile după perchezițiile de la reședința lui Donald Trump

Un bărbat înarmat și echipat cu vestă antiglonț s-a apropiat de sediul FBI din Ohio. Acesta a fugit după un schimb...437

13 aug 00:13MapamondUn avion Wizz Air aproape că le-a luat capetele turiștilor de pe insula greacă Skiathos

649

13 aug 00:00MapamondCoreea de Nord susţine că a învins pandemia de coronavirus

La trei luni de la prima confirmare a unui focar de coronavirus în Coreea de Nord, autorităţile spun că au învins...157

13 aug 00:00MapamondBen Wallace: Este improbabil ca Putin să reuşească vreodată să ocupe Ucraina

Ministrul britanic al apărării, Ben Wallace, a declarat joi că este improbabil ca Vladimir Putin să reuşească...150

13 aug 00:12MapamondFostul preşedinte Dmitri Medvedev a vizitat regiunile separatiste din estul Ucrainei

O delegaţie de oficiali ruşi condusă de fostul preşedinte Dmitri Medvedev a vizitat joi regiunile separatiste din...383

13 aug 00:13MapamondDirectorul FBI a fost amenințat cu moartea după percheziția la casa lui Trump

Directorul FBI, Christopher Wray, a revenit miercuri asupra amenințărilor de pe rețelele de socializare la adresa sa...400

13 aug 00:14MapamondUn român a murit în Germania după ce a căzut de la geam în timp ce încerca să-și sperie un coleg

Un român în vârstă de 38 de ani a murit după ce a căzut de la etajul unui bloc din landul german Saxonia-Anhalt,...620

13 aug 00:14MapamondAmbasada Chinei în România: Declarația Ministrului de Externe al Chinei, despre vizita lui Pelosi în Taiwan!

461

Sănătate
13 aug 00:00SănătateDe ce este bypassul aortocoronarian o operație salvatoare de viață

Procesul patologic de ateroscleroză, de îngustare a arterelor coronare, este cel care stă la baza bolii coronariene...161

13 aug 00:00SănătateStudiul care dă peste cap tot ce se știa despre depresie: De ce sunt antidepresivele ineficiente

Beneficiul antidepresivelor ar putea fi pus sub semnul întrebării întrucât depresia nu este legată de un...171

13 aug 00:00SănătateMinisterul Sănătăţii: 297 de persoane cu COVID, internate la terapie intensivă

140

13 aug 00:00SănătateSucul care întărește inima, subțiază talia și previne constipația

Este vedeta verii, este delicios, plin de apă și are o mulțime de beneficii pentru sănătate. Profitați de acest...225

13 aug 00:00SănătateCât timp trebuie să fierbi cafeaua la ibric pentru a avea aroma perfectă

Cafeaua la ibric nu se va demoda niciodată, în ciuda tuturor espressoarelor care sunt pe piaţă. Pentru a obţine o...224

13 aug 00:00SănătateStudiu: Coronavirusuri înrudite cu SARS infectează anual circa 66.000 de persoane în Asia de Sud-Est

Aproximativ 66.000 de persoane din Asia de Sud-Est sunt infectate în fiecare an cu coronavirusuri înrudite cu SARS şi...158

13 aug 00:12SănătateCercetătorii italieni au creat un vaccin anti-cancer 'foarte promiţător'

Un grup de cercetători din Italia a descoperit un vaccin anti-cancer capabil să declanşeze răspunsuri ale sistemului...415

13 aug 00:17SănătateMinisterul Sănătăţii: Peste 6.400 de cazuri noi de COVID-19

Un număr de 6.469 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, cu...452

13 aug 00:18SănătateMotivul pentru care oamenii dorm mai prost în ultima vreme. Pierdem 40 de ore de somn anual

342

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT