rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 24 iulie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Video! CARAMBOL RUTIER, pe Autostrada A2, către LITORAL: Au fost IMPLICATE 52 de autoturisme. A fost ACTIVAT planul ROȘU

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină pe Autostrada A2, la kilometrul 183, sensul București-Constanța, acolo unde a avut loc un accident rutier. Accidentul s-a produs pe sensul București-Constanța, în zona localității Medgidia, iar traficul a fost blocat în sensul spre litoral, până la ora 10.00. Imediat după carambol, ISU Dobrogea a activat planul roșu de intervenție, însă acesta a fost dezacticat după două ore. Bilanțul final: 55 de mașini implicate și peste 150 de persoane implicate, undele dintre acestea, printre care și copii, au fost transferate la Spitalul Județean Constanța.

S-a dat alarma în jurul orei 7.30, pe Austostrada Soareului. Inițial, s-a anunțat că sunt implicate într-un carambol 10 mașini, ulterior, numărula cestora a început să crească. Evenimentul s-a soldat cu mai multe victime. În urma evenimentului rutier, a fost activat planul roșu de intervenție.

La fața locului s-au deplasat mai multe autospeciale, printre care Smurd Medgidia, Smurd Cernavodă, dar și o autospecială SAJ B2 Cernavodă.

Update8.08:

Până la acest moment s-a intervenit cu 9 autospeciale SAJ tip B, 1 autospecială SAJ tip C, 9 autospeciale SMURD tip B și o autospecială SMURD tip C.

Update 8.20:

IGSU trimite în sprijin de la București 10 autospeciale tip B, 2 autospeciale tip C, 1 spital mobil, 1 echipaj de descarcerare grea, 1 ATPVM.

Update 8.25:

Un pacient în vârstă de 15 ani a fost preluat de către un echipaj SMURD B Cernavodă. Alți doi copii și un adult au fost transportați la spital. În aceste momente, o persoană se află în stare de inconștiență, iar medicii îi oferă îngrijirile medicale necesare.

La acest moment, traficul este deviat pe A2 spre orașul Cernavodă. Se lucrează pentru decongestionare.

Update 8.30:

Au fost activate: Planul Roșu de intervenție la fața locului și Planul Alb la nivelul spitalelor.

Ceață pe A2

Conform Centrului INFOTRAFIC, este semnalată ceață pe întreaga autostradă A2 București-Constanța, vizibilitatea fiind redusă sub 200 de metri, izolat chiar sub 50 de metri, traficul fiind moderat.

Trei incidente diferite!

Din primele informații, este vorba despre un accident rutier, la km 181, pe sensul de mers București - Constanța, cu 5 victime, 3 autoturisme implicate.

De asemenea, la km 183 este un eveniment în care au fost implicate aproximativ 20 de autoturisme (ceață, vizibilitate scăzută) - fără victime.

La acest moment, traficul este deviat pe A2 spre orașul Cernavodă. Se lucrează pentru decongestionare.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe autostrada A2 București-Constanța, au avut loc trei evenimente rutiere distincte:

- km. 181, la limita dintre loc. Peștera și Medgidia, pe sensul către Constanța, eveniment în care au fost implicate 2 autovehicule. Potrivit primelor informații, 4 persoane au suferit leziuni grave, primind îngrijiri medicale;

- km. 181+500 de metri, sensul către Constanța, s-a produs un accident în care au fost implicate 5 autovehicule. Din primele date, 2 persoane au fost rănite;

- km. 183, municipiul Medgidia, sensul către Constanța, a avut loc un carambol în care au fost implicate 30-35 de autovehicule. În momentul de față, la acest eveniment au fost rănite ușor 2 persoane (doi minori în vârstă de 6, respectiv 9 ani).

Traficul rutier este deviat pe la nodul rutier de la km. 160, loc. Cernavodă – DN 22C Cernavodă-Murfatlar. De asemenea, pentru a evita aglomerația produsă pe autostrada A2 București-Constanța, recomandăm șoferilor și ruta alternativa București - DN3 – Constanța.

Implicate 20 de autoturisme

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe autostrada A2 București-Constanța, la kilometrul 183, în zona municipiului Medgidia, pe sensul către litoral, județul Constanța, s-a produs un carambol în care au fost implicate 20 de autoturisme. Potrivit primelor informații, două persoane au fost rănite, dintre care una este încarcerată. Traficul rutier este oprit total pe sensul către Constanța, formându-se coloane de autoturisme.

„Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi pe traseu pentru fluidizarea circulaţiei, să adapteze viteza la condiţiile de trafic şi să evite să se angajeze în efectuarea unor manevre riscante, cum sunt depăşirile coloanelor de autovehicule sau întoarcerile pe segmente de drum unde această manevră este interzisă”, transmit reprezentanții Centrului INFOTRAFIC.

Update 09.00

O ambulanță tip SMURD B PALAS a mai preluat doi copii la spital.

Forțe alocate: din cadrul ISU BIF - o autospecială PMA 2 (autospecială cu post medical avansat), o descarcerare, o autospecială ASPISI, un PCM MARE, 10 ambulanțe SMURD B2, două UTIM, un ATPVM (Autospecială pentru transport personal si victime multiple).

Sursa foto: DRDP Constanța

Din cadrul ISU Constanța: patru autospeciale ASAS (autospecială de stins incendii cu apă și spumă chimică), două ATPVM (Autospecială pentru transport personal si victime multiple), două descarcerări grele, șapte ambulanțe SMURD B, o ambulanță SMURD C, doisprezece ambulanțe din cadrul SAJ, o ambulanță SAJ C.

Din cadrul ISU Călărași: o descarcerare, patru ambulanțe SAJ B, un ATPVM (Autospecială pentru transport personal si victime multiple).

Din cadrul ISU Ialomița: o autospecială de descarcerare grea și una ușoară, o ambulanță Smurd B2, un ATPVM (Autospecială pentru transport personal si victime multiple) și un ASASD.

Numărul victimelor poate crește

Update: 09.10

Potrivit purtătorului de cuvânt ISU Dobrogea la această oră sunt 17 victime. „Numărul se va schimba pe parcurs. Depinde de evaluări. 17 sunt evaluate și unii sunt duși la spital. Mai mulți au refuzat transportul la spital”, a declarat Arafat.

Sursa foto: DRDP Constanța

Update 09.20

În urma accidentului sunt 17 victime din care 5 minori.

Reprezentanții DRDP Constanța au transmis faptul că până la acest moment ar fi vorba de 40 de autoturisme implicate.

Sursa foto: DRDP Constanța

Update 09.27

Autoturismele ce așteptau în coloana de kilometri, formată în urma carambolului, s-au pus în mișcare.

54 de autoturisme implicate

Ora 09:30

52 de autoturisme implicate în 4 zone de carambol cu 146 de persoane.

Carambolul s-a desfășurat pe e o lungime de 2 km, spun oficialii.

Ora 09.44

Din cadrul carambolului au fost preluate de ambulanțele Smurd: doi copii și trei adulți; de ambulanțele din cadrul SAJ Constanța: doi copii și trei adulți.

Un bărbat și doi copii au fost transportați la CPU Medgidia. Cinci persoane adulte au fost asistate la fața locului și persoane asistate si refuza transportul.

Ora 10.00

Până la această oră, sunt 15 victime transportate la spital, 5 copii, 10 adulti și 7 asistati la fata locului. Ar fi vorba despre 55 de autoturisme cu 155 persoane implicate.

Prefectul județului, la fața locului

„Incidentul care a condus la 55 de autovehicule cu peste 146 de persoane. Adaptarea vitezei la condițiile de drum. Circulația va fi în curând reluată. Cei care nu au fost implicați în accident își vor continua drumul spre Constanța. Nu este niciun deces, victimele au fost transportate la Spitalul Județean Constanța și la Spitalul Medgidia. Avem o coloană de 6-7 km în spate. Trebuie să adaptăm viteza la condițiile de drum. Estimăm cam 2 ore pentru ca traficul să revină la normal”, a declarat Silviu Coșa, prefectul Constanța.

Traficul a fost reluat pentru cei aflați în coloană

Ora 10.09

Se circula pe banda a 2-a de pe Autostrada Soarelui. Traficul rămâne deviat pe DN 22C pentru cei care vin dinspre Bucuresti.

Update 10.20

Planul Roșu a fost dezactivat.

Atenție, șoferi! Se circulă în condiții de ceață pe Autostrada A2

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe autostrada A2 București-Constanța, pe tronsonul kilometric 160 - 212, între localitățile Cernavodă-Constanța, este semnalată ceață densă, vizibilitatea fiind scăzută sub 50 de metri.

Pe timp de ceaţă, în afară de reducerea vitezei, mărirea distanţei în mers şi folosirea corespunzătoare a luminilor, în ceea ce priveşte autostrăzile trebuie respectate şi alte reguli specifice:

- nu opriţi pe benzile de circulaţie şi pe banda de urgenţă!

- în cazul unei pene sau defecţiuni tehnice, porniţi luminile de avarie, echipaţi-vă cu vesta reflectorizantă, scoateţi pasagerii din autovehicul în afara părţii carosabile şi amplasaţi triunghiurile reflectorizante, unul după celălalt, la distanţe mai mari!

Ceaţa impune din partea celor aflaţi la volan, dar şi a celorlalte categorii de participanţi la traficul rutier, o conduită preventivă pe toată durata deplasării pe drumurile publice. Este necesar să se ruleze cu viteză redusă, adaptată permanent condiţiilor de drum, iar fiecare manevră în trafic să se facă numai după o temeinică asigurare. Pentru aceasta, oglinzile retrovizoare trebuie să fie reglate corespunzător.

,,Recomandăm ca luminile de întâlnire ale autovehiculelor să fie aprinse ziua pe toate categoriile de drumuri, nu doar pe cele pe care există obligativitatea instituită prin lege. În condiţii de ceaţă densă, trebuie folosite şi luminile de ceaţă.

Nu trebuie uitat că cea mai periculoasă manevră pe timp de ceaţă este depăşirea. Aceasta cu atât mai mult, cu cât cei ce depăşesc pot fi surprinşi de apariţia bruscă de pe sensul opus a unor autovehicule care circulă fără lumini sau având în funcţiune doar luminile de poziţie.”, transmit reprezentanții Centrului Infotrafic.

Traficul a fost reluat pe Autostrada A2 București-Constanța

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul rutier s-a reluat îngreunat pe benzile unu și doi. S-au format coloane în mișcare pe tronsoanele kilometrice 149 (Fetești) – 160 (nodul rutier de la Cernavodă) și 175 (loc. Peștera) – 182 (mun. Medgidia).

,,Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi pe traseu pentru fluidizarea circulaţiei, să adapteze viteza la condiţiile de trafic şi să evite să se angajeze în efectuarea unor manevre riscante, cum sunt depăşirile coloanelor de autovehicule sau întoarcerile pe segmente de drum unde această manevră este interzisă.”, transmit reprezentanții Centrului Infotrafic.

Declaraţii şef ISU

Ce spune reprezentanta Spitalului Judeţean Constanţa

Video 1:

Video 2:

A.V., D.B.

vineri, 16 iulie 202111146
STEP PROJECT, servicii de prelucrări metalice de precizie
Comentarii

00sclavi obositi(21 iul 10:00)
DOAR sclavii sunt vesnic grabiti , speriati sa nu ajunga tarziu ...la mizeria de job ... in mizeria de concediu... etc
01Cico(16 iul 22:53)
Masina tare cu oile la mare
03predoiu(16 iul 21:55)
smekeri cu statii pe masina sa goneasca spre marea dezamagire Constanta :colegu,colegu vreun radar ceva pana la constanta Liber colegu
36gigi(16 iul 18:56)
50 de masini ticsite cu agricultori mai putin pe litoral!e bine!
111turbo(16 iul 18:28)
La ce va trebuie autostrazi imbecililor cand voi umblati fara sa respectati regulile de baza din circulatia rutiera?? Ce sa mai zic de regulile de bun simt?
17Rabla(16 iul 17:52)
S-a activat si planul rabla pt masini.
09tara cocalarelii(16 iul 16:00)
pe ceata se merge cu viteza mare ca ai masina tare
228Constanta normala(16 iul 13:36)
Cocalari cu BMW sau Opel catre litoral! Clasica poveste
197oamnei rai(16 iul 13:10)
tara asta nu are nicio sansa cu asemnea specimene ca o parte din cei care au comentat mai jos.
27Bun(16 iul 12:08)
Bun bun bun bun
252Gicu(16 iul 10:36)
Mai mergeti ma fratilor si cu trenul daca nu puteti fi atenti cand conduceti Mai mergeti ma fratilor si in Bulgaria, Grecia etc. sau acolo nu va voie sa spargeti seminte pe plaja si sa va faceti nevoie in mare??
166Gogu(16 iul 10:15)
Plangeti ca nu aveti autostrazi si cand intrati pe ele intrati ca boii, unii in altii.
039yaser(16 iul 10:14)
sa ziceti merci ca nu au luat si foc in gramada aia de fiare ,neatentie viteza pe ceata citiva nu vor mai inchira sezlonguri si nu voe mai asculta manele pe litoral.
058Tyby(16 iul 09:56)
Inconstienta .Daca vezi ca e ceata unde dracu te grabesti
361klaus(16 iul 09:53)
Pfffff 40 de masini , busite in cateva secunde !! Ceata foarte deasa , vin cu viteza mare si nu au timp sa franeze . Pacat de traumele psihice , ale copiilor . Fiindca parintii , nu conduc preventiv deloc . Vin cu viteza spre Constanta , de zici ca-i formula 1 . Pfff 40 deodata....cred ca s-a produs un zgomot teribil , la ciocnirea masinilor . Zici ca ar seca marea si nu mai apuca nimic .
1255Ce aveti bah cu noi(16 iul 09:51)
Vrem la mare si noi, sa ne bubuie muzica in cap, sa spargem seminte, sa mancam porumb fiert. Suntem si noi cocalari de a lui Dragnea.
1322pentru taranii de mai jos(16 iul 09:22)
voi stiti ca se poate lua concediu atat vineri, cat in orice alta zi de munca? Daca se intampla sambata era vreo diferenta?
1735Dragos(16 iul 09:15)
Putori care nu muncesc vineri si nici nu stiu sa conduca pe ceata. Asa le trebuie !
660mai stati draqului acasa...(16 iul 09:07)
voi vinerea nu mergeti la munca ???
3622Wekend..(16 iul 08:58)
..esti un mare bou. E ceata pe autostrada..un moment de neatentie si un pas spre o tragedie ca cea de azi. Sa speram ca nu se lasa cu decese si cat mai putini raniti. Cat despre.ce ai scris..no coment..esti un om de cea mai joasa speta
332graba , neatentia,terebilismul(16 iul 08:35)
si multe altele , fac din trafic un ...tragic, si din we...si con... un cosmar!
1763Weekend(16 iul 08:24)
E weekend si au venit toti taranii la mare, luati firati ai dracu mare
mai mult...VIDEO
19 iul 00:15VideoHAOS TOTAL pe A2: Șoferii circulă pe CONTRASENS, PLICTISIȚI de AGLOMERAȚIE! Video

În spațiul public au apărut imagini în care apar mai multe autoturisme circulând pe contrasens pe Autostrada A2...2619

15 iul 00:06VideoVIDEO! ELICOPTER, ATERIZARE forțată pe un BULEVARD din CAPITALĂ6270
22 iul 00:12VideoVideo! DANI MOCANU, DEDICAȚII pentru JEAN CLAUDE VAN DAMME3705
21 iul 00:13VideoACCIDENT RUTIER la intrare pe A4: PATRU CAMIOANE implicate. VIDEO!

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați miercuri, 21 iulie, să intervină la un accident rutier pe...4759

17 iul 00:05VideoVIDEO! A fost INAUGURAT programul #ComeToSEAus2253
22 iul 00:13VideoVIDEO! SCANDAL în KAUFLAND! O MAMĂ a fost GONITĂ din magazin pe motiv că-i ȚIPA COPILUL6666
12 iul 23:44VideoINCUBATORUL de AFACERI, al lui FĂGĂDĂU, a ajuns o RUINĂ. Video

La intersecţia străzilor Dr. Ion Cantacuzino şi Nicolae Titulescu zace, astăzi, o clădire părăsită, ce stă să...3197

13 iul 23:44VideoSCANDAL în AUTOBUZ, cu două femei, aproape de PĂRUIALĂ. VIDEO7614
14 iul 23:43VideoMihai LUPU zice că multe PROIECTE ale PSD au fost FĂCUTE doar pentru VOTURI! Video1151
12 iul 23:44VideoDupă 5 ani de la renovare, PASAJUL subteran de la TOMIS arată JALNIC. Video

Aflat ani de zile într-o continuă stare de degradare, pasajul din apropierea Tomis Mall, de pe strada Ştefan cel...1409

23 iul 00:12VideoBucureșteanul care a INTRAT cu MAȘINA pe PLAJĂ este un fost jurnalist! VIDEO1962
14 iul 23:47VideoINCENDIU de PROPORȚII în zona magazinului DEDEMAN AGIGEA. VIDEO6904
Vremea
25.8°24.7° - 25.8° sâmbătă, 24 iulie 2021
ConstanțaUmiditate: 53%
Vânt: 5.06 m/s
Presiune: 1015 milibari

Loto
6/4914247111021
5/408143226389
joker244220302514
Horoscop
mai mult...SPSportRT
24 iul 00:00SportRapid București, a doua victorie la rând (2-0 vs CS Mioveni)

Revenită în Liga 1 după șase ani, Rapid București a obţinut a doua victorie consecutivă, după ce a învins,...64

24 iul 00:00SportFC Argeș vs UTA Arad 0-1 / Dangubic a înscris cu călcâiul

Primul meci din etapa a doua a Ligii 1 s-a terminat cu victoria echipei UTA Arad. Formația pregătită de Laslo Balint...50

24 iul 00:00SportWTA Palermo: Jaqueline Cristian, eliminată în sferturi după ce a câștigat primul set

Jaqueline Cristian a fost eliminată, vineri, în sferturile de finală ale turneului de categorie "WTA 250" de la...50

24 iul 07:34SportWTA Gdynia: Irina Bara, abandon înaintea partidei din sferturile probei de dublu

Perechea formată din românca Irina Bara și americanca Varvara Lepchenko s-a retras, vineri, de la meciul din...123

Local
24 iul 10:56LocalLUCRĂRILE la STAȚIA de SORTARE a DEȘEURILOR din OVIDIU, FINALIZATE. VIDEO!

Lucrările edificate la stația de sortare a deșeurilor din localitatea Ovidiu au fost finalizate. Cu această ocazie,...461

24 iul 23:52LocalPUNCTE de VACCINARE în STAȚIUNEA MAMAIA și în CITY PARK MALL, în acest weekend

Constanța se vaccinează și în acest weekend! Din mașină sau în timpul unei plimbări prin stațiunea Mamaia,...298

24 iul 23:53LocalInspectorii ITM, CONTROALE pe LITORAL: au dat amenzi de aproximativ 44.000 lei

569

24 iul 23:53LocalPATRU NOI CAZURI de INFECTARE cu COVID-19 la CONSTANŢA, în ultimele 24 de ore

Pe teritoriul României, până vineri, 23 iulie, au fost confirmate 1.082.057 de cazuri de persoane infectate cu noul...343

24 iul 23:53LocalUn TÂNĂR a dat dovadă de spirit civic, RETURNÂND o GEANTĂ cu BANI şi BUNURI

Polițiști din cadrul Poliției stațiunii Eforie au fost sesizați, la data de 22 iulie a.c., în jurul orelor 19.30,...957

24 iul 23:54LocalPolițiștii de frontieră, ACȚIUNI de PREVENIRE a CORUPȚIEI, în Constanța

415

Politică
Interviuri
16 iul 00:36InterviuriPSIHOLOG: Bullyingul în școli este urmarea FRUSTRĂRILOR din SUFLETUL unui COPIL! Video

Psihologul Gabriela Bâzâitu, care este și psihoterapeut, a fost prezent în studioul Replica de Constanța, unde a...993

26 iun 23:09InterviuriCRISTINA RIZEA, USR: Constanța NU a avut proiecte MATURE pe Sănătate, care să intre în PNNR! Video

Deputatul USR, Cristina Rizea, a fost prezent în studioul Replica, unde, în cadrul unui interviu, a vorbit despre...1328

25 iun 23:17InterviuriSeptimiu BOURCEANU, despre PSD Constanța: NU pot să-i contrazic că au fost INCOMPETENȚI! Video

2042

25 iun 23:14InterviuriPetre ENCIU, USR: Dacă problemele din Coaliție nu se rezolvă, IEȘIM de la guvernarea LOCALĂ!

De aproximativ opt luni, de când se află la conducerea Consiliului Județean, vicepreședintele USR, Petre Enciu a...2529

24 iun 23:15InterviuriANTONIADIS: Ai fost la PUTERE și acum spui că NU e nimic bine... mie mi-ar fi RUȘINE. VIDEO

Anton Traian Antoniadis, președintele Comunității Elene ,,Elpis” Constanța și fost candidat pentru Primăria...3355

10 iun 09:38InterviuriVideo! INTERVIU cu Gheorghe Donţu, consilier județean, proaspăt exclus din PSD

2999

Monden
24 iul 00:00MondenElvis Presley avea relaţii intime cu soţia celui mai bun prieten? "Johnny Cash era gelos"

Elvis Presley şi June Carter au făcut turnee împreună şi au avut întotdeauna o relaţie specială. Ba mai mult,...173

24 iul 00:00MondenPrinţul George al Marii Britanii împlineşte 8 ani

Prinţul William al Marii Britanii şi soţia sa, Kate, au publicat o nouă fotografie cu fiul lor, prinţul George,...115

24 iul 00:00MondenWolf Alice, Arlo Parks şi Ghetts, printre artiştii nominalizaţi la Mercury Prize 2021

86

24 iul 00:00MondenMuzeul Oscarurilor se deschide în septembrie cu o proiecţie a 'Vrăjitorului din Oz'

O proiecţie a ''Vrăjitorului din Oz'' va da startul festivităţilor planificate pentru inaugurarea mult aşteptatului...84

24 iul 09:31MondenBenone Sinulescu a fost externat. Cum se simte artistul: „Diagnosticul nu e atât de clar”

Benone Sinulescu a ajuns de urgență la spital în urmă cu două săptămâni când a început să se simtă foarte...392

24 iul 09:32MondenJador, supărat foc după ce o prezentatoare TV a râs de el în timpul unei emisiuni

1092

Mapamond
24 iul 00:00MapamondCasa Albă: Opoziţia Beijingului faţă de ancheta OMS privind originea pandemiei, 'iresponsabilă' şi 'periculoasă'

Opoziţia Beijingului faţă de continuarea anchetei Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) cu privire la originea...88

24 iul 08:51MapamondO ambarcaţiune cu migranţi s-a scufundat în largul insulei Creta: nouă persoane date dispărute

Nouă migranţi sunt daţi dispăruţi în sud-estul Cretei, joi seară, după ce ambarcaţiunea lor s-a scufundat,...89

24 iul 00:14MapamondMexic: Un al doilea jurnalist a fost asasinat, după ce a primit mai multe amenințări

294

24 iul 00:00MapamondCoronavirus: Peste 90% din populaţia adultă din Beijing a fost vaccinată împotriva COVID-19

Aproape 91% dintre locuitorii adulţi ai Beijingului au fost vaccinaţi împotriva COVID-19, conform datelor oferite...87

24 iul 00:09MapamondGrecia obligă tot personalul nevaccinat din turism să se testeze regulat

Grecia a anunţat joi că toţi lucrătorii nevaccinaţi din turism şi sectorul restaurantelor vor trebui să facă...385

24 iul 08:47MapamondFranţa RESPINGE propunerea de utilizare a certificatelor Covid-19 pentru ACCESUL în spitale

269

Sănătate
24 iul 00:00SănătateRemediile cu scoarță de stejar, utile în combaterea inflamației

Scoarța de stejar a fost folosită în scopuri medicinale de-a lungul timpului, deoarece pare să combată inflamația...92

24 iul 00:00SănătateExtracte naturale cu beneficii pentru memorie și concentrare

Vrei să îți sporești puterea de concentrare și să îți îmbunătățești memoria? Poți face asta cu ajutorul...95

24 iul 00:00SănătateStudiu: Demența ar putea fi prezisă din timp?

94

24 iul 00:00SănătateAlimente care îți agravează acneea

Dieta joacă un rol important în modul în care ai grijă de pielea ta, iar dacă mănânci anumite alimente, precum...95

24 iul 00:00SănătateRiscul de AVC ar putea fi redus printr-o operație simplă

Un studiu realizat la Universitatea McMaster din Canada sugerează că o intervenție chirurgicală simplă care...117

24 iul 23:37SănătateCum tratezi corect herpesul?

Multe persoane infectate, în prealabil, cu herpes se pot confrunta cu apariția leziunilor supărătoare, la nivelul...88

24 iul 00:00SănătateBoala renală cronică, gestionată cu ajutorul exercițiilor fizice

Potrivit unui studiu publicat într-un jurnal al Societății Europene de Cardiologie, boala renală este mai puțin...83

24 iul 00:00SănătateRiscul de cancer de colon, crescut prin consumul de alimente ultraprocesate

Consumul de alimente și băuturi ultraprocesate ar putea crește riscul de a dezvolta cancer colorectal, potrivit unui...99

24 iul 00:00SănătatePărul alb: adevăruri și mituri

97

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT