REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

VIDEO cu șoferul care a OMORÂT 3 oameni în accidentul de la Ovidiu!

VIDEO cu șoferul care a OMORÂT 3 oameni în accidentul de la Ovidiu!

Replica API 22 noiembrie 2018 | 00:11 1063

Ionuț Mane, în vârstă de 33 de ani, din Negreşti-Oaş, judeţul Satu Mare, a fost audiat, iar la final a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi propus spre arestare. La ieșirea din sediul Poliției Rutiere, tânărul nu a vrut să facă declarații. Însă, în fața oamenilor legii, și-a recunoscut fapta, că a consumat băuturi alcoolice și că a intrat pe contrasens.

Bărbatul are 33 de ani și este din Negreşti-Oaş, judeţul Satu Mare. Se pare că era cazat la un hotel din Ovidiu și se afla la Constanța cu serviciul, el fiind angajat ca inginer la o firmă din Satu Mare, care se ocupa cu reparațiile drumurilor.

Amintim că totul s-a petrecut la data de 21 noiembrie, pe DN2A. Ionuț Mane conducea un autoturism marca Mercedes, dinspre Mihail Kogălniceanu către Constanța. Pe podul rutier din zona localității Ovidiu a pătruns pe contrasens și, a acrosat cu partea stângă față, autoturismul marca Hyundai, condus de o femeie de 31 de ani, care se deplasa regulamentar dinspre Constanța către Mihail Kogălniceanu. În urma impactului, autoturismului marca Mercedes s-a răsturnat. Din păcate, în urma accidentului, a rezultat decesul conducătoarei auto, a unei minore de 3 ani (copilul acesteia), mama conducătoarei auto si rănirea unei alte femei. Toate din autoturismul marca Hyundai.

Șoferul vinovat de producerea accidentului a reușit să iasă din mașina răsturnată și a văzut consecințele impactului frontal! Fiare contorsionate, sânge, chiar unele dintre victime fiind proiectate pe carosabil. Atunci a ales să părăsească locul faptei, fiind prins ulterior, sub pod, de către oamenii legii, dar, chiar dacă emana halenă alcoolică, a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest.

La orele dimineții de joi, 22 noiembrie, Ionuț Mane încă era audiat. Apoi a fost reținut pentru 24 de ore. Cercetările continuă, urmând a se lua măsurile legale ce se impun.

L.C.

Citește și: Șoferul care a provocat CARNAGIUL de la Ovidiu a REFUZAT să fie testat pentru alcoolemie! A FOST REȚINUT!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu ajungeau tiganii cocalari analfabeti musulmani din Cta,mai trebuie sa vina si jegurile betive di maramures sa omoare oamenii.Ce jed de om,uitati-va la el,pirnaias obosit in rele.Huoo
3
1
pentru inteligentii care comenteaza ca nu a evitat accidentul este clar ca nu sunt soferi si nu stiu ca o fractiune de secunda este imposibil de anticipat si de evitat...in anumite cazuri
3
1
Multa prostie mai exista.
1
3
Multa mooye la romani tzigoina. Huo ti ai dreaq de atarnatori hoti si koorve
3
6
Art. 73 Dreptul la propria imagine
1
5
nu mai intelectuali prosti ,,
2
1
Pentru gunoiul asta puscaria e lux merita intro cusca inchis fara apa si mancare . Dumnezeu sa le ierte pe acele suflete nevinovate !
4
3
Am ajuns sa fim toti loviti de probleme.Toata lumea traieste in tara asta condusa de panarame! Nu ii iau apararea,dar nu se vede ca toata lumea are probleme...iar pe moment le rezolvi cu alcool!Combinatia fatala si cu volanul!Omul asta poate chiar avea probleme!Nu e bine sa judecam!
8
6
DACA ASTA ESTE INGINER EU DIN SOFER MA FAC POPA SI SFINTESC SI SPOVEDESC CURVE CA PE ELENA codraeanu
6
7
se pare ca tinerii zombi s-au strans sa comenteze aici
9
2
Vezi ca acum am plecat de la ma-ta de pe centura!!! Se pricepe nu gluma, bagaboanta!
5
10
Loati bai nene Mercedez si Bemveu da la septar an sus aia ie masina auzi ce nune hiundai
4
8
Cei care va ocupati de comentarii de ce nu pot sa scriu corect gramatical.In schimb astia de injura si au gura plina cu carne pot.Eu inteleg ca este democratie dar totusi.Aici comentam un caz tragic nu vizionam un film porno.Pentru cele trei suflete sper sa se faca dreptate si vinovatul sa plateasca.
8
3
Cu ce e de vina soferul ca curva aia.din TL conducea ca proasta cu nr de BG ? Bag pula in ea....dar acum.e moarta...sa arda in iad. Amin.
13
18
Asta trebuie atirnat in streang de o poarta maramureseana, ca exemplu. Daca as fi tatal copilului si sotul femeii omorite, asa as face.
7
13
Deschideti gura ca ma cac
1
14
CHIAR NU MAI EXISTA MODERATORI PE AICI LASA SA COMENTEZE TOTI RETARDATII SI BOLNAVI MINTAL
16
3
Bag pula in tulceni si in el de retart. Pacat de ML. Vand aragaz.
12
14
Ma bucur cand astfel de retardati care se cred smecheri ca ei au masini smechere intra ori in stalp, ori in pom...etc Dar e foarte trist cand trebuie sa plateasca altii un pret incredibil de mare din cauza lor...Sper sa putrezeasca in puscarie si sa manance doar ciorbe cu cozi de soareci....Dumnezeu sa-i ierte si condoleante familiei!!
15
6
Sa ma pis pa fetele la toti makidoni figuranti cu mercedesele lor astia trebuie kasabiti tot neamul lor de sdrente machidoni lichioristi
25
12
Fericit nu este ca nu are cum sa fie, doar daca nu e intreg la cap...dar , iresponsabil si sigur este!!! Masina de lux , alcool , sfidarea legii...ce spui de asta . Te poti pune pt un minut in locul rudelor??
21
4
Mai oameni buni , credeti ca el e fericit de fapta lui?! Pacat de sufletele plecate in ceruri ,.nici.el.nu.va mai fi om toata.viatza
8
13
invatati sa mergeti pe banda unu. macar invatati ceva ca majoritatea dintre voi nici macar nu urmaresc traficul, stati cu ochii in telefon si muriti ca prostii si pe urma o.alta gramada de prosti va plang..
21
4
De ce femeia e vaca? Adica nu avea voie ea sa conduca sau el betivul?Chiar nu inteleg pe sosele au voie betivii si soferii de microbuze ca nu ii doare ca nu sint masinile lor!Stiu ce scriu pt .cei ce vor comenta!
23
2
dupa ce alergai ma?crezi ca daca ai mercedes ai mai multi neuroni si mai multe drepturi? plangea pitipoanca dCa intarziai 1 min?vagonul de prosti s a rasturnat la constanta.
10
6
Poate militia l-a batut si l-a obligat sa recunoasa ca era el la volan. Merita in avocat bun. Sa primeasca 6 ani, si sa faca efectiv 1 an si jumatate. Pacat de Mercedes.
5
16
Asta este omor calificat nicidecum omor din culpa.25 de ani pe muchie sa faca.
15
9
Merita pe viata puscarie
23
6
Dati-l pe mana oamenilor ca stiu ei cum sa-l linseze pe nenorocitul asta!!!
19
9
Suflet greu? Morala... Sa vazut cand a fugit ce barbat e...bagami-as plua in el de gunoi, asta nu merita nici sa ii dai un glont in frunte. Gunoiule, sa nu uiti un lucru, pentru tine moartea este prea usoara. Iar voi comentatorii de ocazie puneti-va in locul unui tata de fetita de 3 ani.
38
8
Acum te iei de femeia aia nevinovata. Nu poti sti cum s-a intamplat pentru ca nu toti au aceleasi reflexe si poate intra in altul in dreapta. Sa iti fie rusine pentru ce ai scris!! Singurul vinovat este el! S-a suit baut la volan si poate chiar drogat. Nu poti justifica asa ceva. Explica-le tu celor care au ramas fara familie asta. Este un nenorocit si merita multi ani de inchisoare, fara sansa de a iesi pentru buna purtare si alte tampenii de legi care se mai dau la noi in tara.
43
4
e vinovata. Cand vezi ca intra de pe contrasens tragi si tu dracu de volan nitel dreapta sa-l feresti, altfel te duci la dracu
11
73
Cum ai ajuns tu la concluzia ca este batut mar? A produs un accident, a fost implicat intr un accident foarte grav, deci ce vezi tu sunt urme de la accident, in care a omorat 3 oameni, nu sunt urme ca a luat bataie. L-a batut soarta destul, dar si a facut o cu mana lui, acum va suporta consecintele, desi vietile celor trei nu le poate aduce inapoi nicio pedeapsa.
22
5
cred e batutmar vai de el . el va raspunde pentru aceasta nenorocire cu ani grei . dar de ce a fost batut ?
4
29
Tavalugilor nu va potoliti futuva n gat de frustrati. Incercati sa pareti smecheri din toate unghiurile pisatilor!!!
6
6
10 cu executare
13
2
Pentru jegul asta este un glont, care trebuia sa l primeasca si Huidu cu cativa ani in urma si apoi, sunt sigur ca nu mai face nimeni asemenea accidente!
28
3
Merita sa moara in frig in p.u.la goala!
26
5
Fara comentarii. Greseli care distrug vieti, inclusiv a ta. Momente care nu se uita niciodata. Cu siguranta are sufletul greu. Off!!
32
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108