REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
12.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Video emoționant! Navigatorii au transmis, de pe mare, mesaje de Crăciun

Video emoționant! Navigatorii au transmis, de pe mare, mesaje de Crăciun

Andreea VREJOIU 26 decembrie 2022 | 00:00 7236

Sărbătorile de iarnă înseamnă pace, împăcare cu sine și cu cei din jur, reprezintă un prilej de a ne reuni cu familia sau cu prietenii, de a petrece clipe de neuitat alături de cei dragi. Pentru navigatorii români, pace nu vine decât din interior, iar Crăciunul îl sărbătoresc altfel, cu mult dor de țară, familii și prieteni, cu gândul la cei dragi. Din mijlocul marilor oceane, navigatorii flotei CMA-CGM au transmis câteva mesaje de sărbători pentru cei dragi, prin intermediul cotidianului Replica. Gândurile bune și urările sunt transmise de navigatorilor navelor CMA CGM Fidelio, CMA CGM Aknoul, CMA CGM Thames, CMA CGM Leo, CMA CGM Lamartine, CMA CGM Lyra, CMA CGM Puccini și CMA CGM Tigris, cu ajutorul CMA Ships România și a Managerului General, Romeo Stavăr-Vergea.

Plecați să îmblânzească mările și oceanele lumii, navigatorii români aflați la bordul navelor grupului CMA-CGM, unul dintre liderii transportului containerizat, au transmis, cu mult dor de țară, de familii și prieteni, mesaje de sărbători.

,,Cu ocazia sfintelor sărbători și a anului Nou, echipajul român al navei CMA-CGM Fidelio, vă urează, din mijlocul coridorului de securitate, un călduros Crăciun Fericit și La mulți ani”, a transmis echipajul navei CMA-CGM Fidelio.

,,De pe Marea Mediterană, echipa Aknoul vă urează un Crăciun fericit și un nou an prosper. La mulți ani!”, a transmis echipajul navei CMA-CGM Aknoul.

,,Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, echipajul românesc al navei CMA-CGM Thames vă urează Crăciun Fericit”, a transmis echipajul navei CMA-CGM Thames.

,,Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, echipajul navei CMA-CGM Leo vă urează un Crăciun Fericit și un nou an prosper”, a transmis echipajul navei CMA-CGM Leo.

,,Din Portul Bremerhaven, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, echipajul navei CMA CGM Lamartine și comandantul Marius Diaconu vă urează un Crăciun Fericit alături de cei dragi și un An Nou mai prosper și multe realizări. Vă urăm sărbători fericite”.

,,Echipajul navei CMA CGM Lyra vă urează ca sărbătorile de Crăciun și de Anul Nou să vă aducă sănătate, putere de muncă și multe satisfacții alături de cei dragi! La mulți ani”, a transmis echipajul CMA CGM Lyra.

În ciuda stresului determinat de job și a dorului de casă și de cei dragi, navigatorii încearcă să se bucure pe deplin de spiritul Crăciunului și să rămână cu amintiri de neuitat.

Pe această cale și noi le transmitem tuturor navigatorilor români să aibă parte, în această perioadă, și nu numai, de zile liniștite și să se întoarcă sănătoși acasă! Vânt din pupă, dragi navigatori!

Informații despre grupul CMA CGM


Grupul CMA CGM a fost înființat la Marsilia de Jacques R. Saadé în 1978, care a înființat Compagnie Maritime d'Affrètement (CMA). CMA avea o navă și patru angajați care lucrau pe o linie maritimă între Beirut, Lattakia, Marsilia și Livorno.

În 1980, CMA are două nave, un personal de 65 de angajați și a deschis birouri în Europa. În 1983, CMA și-a început serviciul multimodal, permițând expedierea mărfurilor din ușă în ușă.

În 1999, CGM și CMA au fuzionat, devenind astfel compania numărul 12 în lume. Până în 2003, compania a ajuns la a 5-a poziție. În 2006, CMA CGM a devenit cea mai mare companie de transport maritim din lume și care a rămas până în prezent.

În prezent, grupul CMA CGM are aproape 25.000 de angajați la nivel global și 64 de birouri și agenții în întreaga lume. Are două sedii principale, unul în Marsilia și unul în Norfolk, Virginia. Compania operează pe 170 de linii maritime și face escală în 450 de porturi din 150 de țări. În prezent, este a treia cea mai mare companie de transport maritim din lume și are o flotă de 428 de nave.

CMA Ships România a avut permanent, în cursul acestui an, aproximativ 450 de navigatori români la bordul navelor CMA CGM.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212