REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.1° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
13.1° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

VIDEO EXCLUSIV! RĂSTURNARE de SITUAŢIE: elevii SĂLTAŢI de poliţişti din curtea şcolii, 'RECIDIVIŞTI'

VIDEO EXCLUSIV! RĂSTURNARE de SITUAŢIE: elevii SĂLTAŢI de poliţişti din curtea şcolii, 'RECIDIVIŞTI'

Replica API 6 octombrie 2020 | 00:32 12128

Subiectul legat de elevii care au fost săltați de către polițiști din curtea Școlii 29 a luat amploare la nivelul Constanței, părinții fiind revoltați pe motivul că ar fi inadmisibil așa ceva, întrebând: păi și ei unde mai bat mingea? Au fost declanșate cercetări în cauză și s-a ajuns până la demisia directorului unității de învățământ și până la faptul că ministrul de interne, Marcel Vela, a trimis corpul de control la Constanța, în această speță. Însă, vecinii din zona școlii au precizat că este vorba de o victimizare forțată și că lucrurile nu sunt deloc așa cum au fost prezentate de cei ce se consideră victime.

”Seară de seară este jale. Școala este împrejmuită de blocuri. Urlă, ascultă muzică, poate consumă alcool, ei știu ce fac. Însă, e haos. Au fost, cred, sute de sesizări la Poliție. Situația nu e chiar cum au prezentat-o cei ce se cred victime. Că sunt olimpici. Așa, și? Asta scuză haosul pe care îl fac în fiecare zi și noapte, de nu pot oamenii să doarmă? E ca și cum spui că un deputat a comis o infracțiune sau a primit o amendă și nu se poate, pentru că e deputat. A fost închisă poarta de la curtea școlii, tocmai să nu mai intre și au rupt gardul. Cam aceștia sunt olimpicii din cazul de față. Dacă mergeau acolo și își petreceau timpul ca niște adolescenți cu bun simț, nimeni nu sesiza Poliția”, au declarat, pentru Replica, vecinii din zona școlii în cauză. Și pe imaginile surprinse de către locuitorii blocurilor din jur se poate observa cum își petreceau timpul tinerii olimpici.

Video 1:

Directorul școlii și-a dat DEMISIA

Inspectoratul Școlar Județean Constanța s-a autosesizat cu privire la incidentul petrecut la Școala Gimnazială Nr. 29 „Mihai Viteazul” Constanța și va demara o anchetă în acest caz. În acest sens, Sorin Mihai, inspectorul școlar general a organizat luni dimineață, 5 octombrie a.c., o conferință de presă în care a anunțat că problemele se vor remedia în cel mai scurt timp. „Am primit informația că în data de 2 octombrie 2020 că reprezentanți ai Secției de Poliție 2 au mers la Școala Gimnazială numărul 29 „Mihai Viteazu” din Constanța în urma unor sesizări. Din ce am aflat de la managerul unității de învățământ ar fi vorba de câțiva elevi au intrat în curtea școlii, în afara orelor de curs. Copiii au intrat pe poarta școlii care dintr-o neglijență era deschisă la momentul respectiv.

Ce ne interesează pe noi în mod special este să atenționăm că accesul în unitățile de învățământ este interzis pentru persoanele respective. Părinții trebuie să ne fie alături și să înțeleagă că dacă noi în timpul programului și în timpul orelor reușim să fim extrem de precauți și ne dorim să preîntâmpinăm răspândirea virusului Sars-Cov2, în același timp, părinții trebuie să le explice copiilor că trebuie să prevină răspândirea virusului. Accesul în orice instituție publică este interzisă persoanelor străine. Afișajul pe care îl vedeți cu „interzis persoanelor străine a fost pus în această dimineață. Domnul director și-a depus demisia în cursul zilei de duminică. Acesta a considerat că nu poate manageria asemenea situații. Dumnealui a solicitat ca de mâine (n.r. marți, 6 octombrie) să fie încetată colaborarea. Noi ne vom ocupa între timp să asigurăm o persoană pentru acestă unitate gimanzială. Tot dumnealui ne-a pus în vedere faptul că au depus numeroase sesizări în scris către Primărie pentru gardul pe care îl vedeți că este rupt și de-a lungul a 4 ani de zile nu s-a făcut absolut nimic. Eu am discutat deja cu primarul ales și mi-a dat confirmarea că situația se va remedia în cel mai scurt timp”, a spus Sorin Mihai, șeful ISJ.

Video 2:

Vela a trimis corpul de control

Situația a ajuns atât de departe, încât ministrul de interne, Marcel Vela, a trimis Corpul de Control la Constanța, în speța de față.

Video 3:

Citește detalii AICI:

MINORI SĂLTAȚI de POLIȚIȘTI din curtea ȘCOLII 29 din Constanța și DUȘI la SECȚIE

VELA trimite Corpul de Control la Constanţa

Liliana IONIȚĂ, Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Puisor, chemi inspectorii competenti inapoi? Nu i asa ca doare? Imediat o vei simti pe toata, deci fa le bagajele la navetisti. Te crezi la mangalea, taranus prost ?
0
0
Sa va bag mwie cu " olimpicii " vostri. Golani mici, talharii de maine.
3
1
sunteti bolnavi vreti liniste mergeti in cartiere rezidentiale sau dati-i drumu la lumina cumpana de vreti sa multa liniste, saraciilor
1
2
Invit politia la o plimbare prin cartier, noaptea, printre blocurile limitrofe cartierului HC. Sa vada atunci gasti de golani, urlete, scandaluri si pizduiala.
4
0
Bravo voua ! Este normal ca lista de preturi sa fie afisata la intrarea in isj, pentru o transparenta toala a activitatii inspectorilor penelisti.
1
1
Noi pnlistii vom face de toate cu totii ! Normal, anal si apoi oral sa aiba gust. Scatofili de fel, suntem pregatiti alaturi de sorinel, sa o sugem cu totii
1
1
Pai usr istii de azi..sunt derbedeii de ieri..abia astept sa inceapa sa guverneze..ei si cu chitac in frunte..sa edem daca se mai construesc blocuri pe spatii verzi..a vedem cate stfek de autorizatii or sa blocheze..abia acum o sa se vada diferenta intre gargara..urlete..behaiala...si...condus un oras.Hai ceoae ca sunteti la putere..aratati ce puteti.se mai fac blocurile acelea..x ..de care de grija lor va dadeati cu popoul de caldaram?..hai sa vedem rezultate..sau o dati pe vechea.mostenire?..iar usr in cta era sa fie pe locul trei..deci ciocul mic.hai la munca baieti..sa vedem,,schimbarea"
3
0
derbedeii astia ajung maine poimaine USRisti, ne trezim cu ei in piata la manifestatii, nicidecum la munca
6
2
Vaca aia de floriana petre inspector adjunct pnl ameninta directorii ca vine ea si le arata cum.se face dintr o scoala, troaca ca si la kogalniceanu la ea. Cand pleci la mec sa spui si cum ti ai transferat copila in clasa a 9 a la cnmb, absolut ilegal Da? Tot cu rexona te dai ?
4
1
O cloaca ieftina de fomisti spagari si curve pnl . La poze stai ca la muie sorinel. Ia tarfele ieftine, parizeru si fugi la mangalea. Sper sa ti treaca scurgerile vaginale pizda mica ca ti dam la muie oricum !
5
6
IN IMAGINI AVETI IN FAPT NISTE BORFASI SI CURVE.DACA ASTIA SUNT ELEVI ATUNCI DUCETI VA DRACULUI DE TEMBELI CU RATATII VOSTRI.
9
5
Niste tarani obositi in uniforma care se cred Dumnezei pe pamant.
6
17
In tzara asta nu prea se aplica legile iar cand se aplica o mare parte a populatiei cea cu educatie putina sare de cur in sus. Alde pierde vara din curte scolii au fost foarte corect sanctionati in plus directorul trebuia si el sanctionat ptr neluarea msdurilor de paza. De aia nu traim ca in Germania ptr ca traim cu juma de cur in orientul semisalbatic.
25
16
Bai oameni buni daca poarta era inchisa si accesul in incinta institutiei era interzis in afara orelor de program ce cautau acesti elevi eminenti in curte? Faceau meditatii? NU. Deranjau vecinii cu galagia lor. Asa ca parintele care a iesit pe post si voia doar avertisment pt copilul lui care nici usturoi nu a mancat si nici gura nu ii pute sa lase ciocul mic si sa ii dea doua bastarci dupa cap ca data viitoare sa stie care ii este.locul. Politisti au procedat corect ba chiar ar fi trebuit si parinti amendati pentru ca nu au grija de odraslele lor eminente. Asa ca ciocul mic si joc de glezne.
32
17
Am scris de ieri ca a fost manipulare grosolana pentru ca locuiesc chiar langa scoala si stiu bine cum stau lucrurile! RUSINE POSTURILOR TV CARE INGHIT ORICE PE NEMESTECATE NUMAI CA SA AIBA AUDIENTA! Si felicitari politistilor!
31
16
Ati pus-o Garceanilor! V-ati luat de cine nu trebuia! La fel si fraierii aia care au facut ei reclamatie scrisa! Stai sa vezi ce cazane de puli o sa luati prin toate orficiile de o sa va dati si gauri noi!
18
25
Aia care joaca basket sau footbal sunt ok. Aia din poza care stau prin spate si pe banci sunt viitori cocalari proveniti din actuali parinti cocalari la randul lor.
26
18
daca 20 de ani ,ati ales cu doua maini borfasii PSD-Mazare , care au vandut Constanta bucata cu bucata...de unde sa mai ramana locuri de joaca , spatii verzi, parcuri , parcari !?!
20
15
cine nu vede ce e in neregula in clipurile astea video au mintea la nivelul celor din video....sau sunt parintii creaturilor de genu si le tin partea, vai dar dc sa faca galagie la mine in casa cand exista curtea scolii
23
12
au cazut in plasa de la televiziuni..avide dupa senzational gen..elevi olimpici saltati si dusi cu duba..de fapt logan,pana la corp de control al ministrului..asta ptr ca un asa zis tata de olimpic a batut pla de toti si a inbarligat ce cuminti si ce linistiti stateau ei frumos acolo si socializau.,ca deh curtea liceelor e mosia lor.A doua zi vor o curte curata vor conditii..si ei toata noapte arunca pe jos etc.Asa e cand se pune botul la un pokemon ..olimpici..abuz...duba..copii...libertatea de exprimare..Hai dati nominal care cum la ce era olimpic...si ce rezultate...sau e alta mangla?
23
16
Cu mine primar o sa se rezolve toate. Felicia , SO PE EI. Scuze.... SO PE ELE ca nu le ai cu barbatii hahahahahahha
7
15
voiam sa scriu "militieni" respectiv "ciomageala" ! ce sa-i faci daca gandesc mai repede decat pot scrie!
18
14
Merg cu gangul in 29 si facem probleme la matematica
7
16
Va dati seama bai militeineilor de la Sectia 2 ca voi o sa fiti primii omorati la iarna cand incepe marea ciomageal planetara?
16
23
prostanacule
8
14
Si cum focul numai cu fosc se combate trebuie sa aducem USR la guvernare prin orice mijlooace si apoi isi fac ei treaba singuri! Ca in bancul cu iepurele magartul si leul - Ptiu, ptiu, magarilor ati belit pula!
17
10
ISJ CONSTANTA ,cel mai corupt din tara .
12
14
am intrat doar sa iti spun ca esti un jeg. Este gretos ce ai scris. Adica ce vina au oamenii care locuiesc in blocurile alea? Ca sunt vechi, ca nu si-au permis alte apartamente? Si acolo stau oameni care au cumparat cu cat nu face acele bombe pentru ca nu-si permit apartamente in blocuri noi ca tine. Aceste creaturi abrutizate, cum spui tu, sunt absolut sigur ca au parte de concerte noapte de noapte. Sa intre copiii in curte dar in timpul zilei. Cat despre tine, du-te dracu
31
14
Nu sunt vinovati tinerii, ci parintii care nu au stiut sa-i educe.
26
14
Doua blocuri cu bulina portocalie, pe care nu le mai ajunge odata cutremurul. Va dati seama cine populeaza aceste bombe dupa comentariile de mai jos, vorbim fie de hoituri comuniste, fie de copiii si nepotii lor, care tot acolo locuiesc, unii peste altii, precum carcalacii. Daca nu-si faceau comunistii pomana sa le dea locuintele de-a moaca, ar fi locuit acum la henri coanda sau direct pe strada. Aceste creaturi abrutizate de saracie si prostie au dezvoltat o ura cognitiva fata de copiii de la scoala 29, care le tulbura nelinistea din capetele lor de oaie.
18
30
Cea mai proasta echipa isj din toate timpurile. Sorin Mihai un incompetent, un papagal cu scroafa de Floriana, care e proasta de pute. Nu sunt in stare sa dea un raspuns. Pupa pula, ups, poala PNL.
14
16
Copiii trebuie sa socializeze, sa urle si sa descopere orice... Multa mwe cu cacat pentru pensionarii care dorm la 8 seara si se simt frustrati ca vor muri curand, netrebnicii astia comunisti au ingropat tara asta.
13
34
Felicitari Politiei Romane. A actionat exemplar. O invitam sa actioneze in acelasi mod si la Scoala Speciala din str. Semanatorului nr. 8, al carei teren de sport este invadat de fel de fel de derbedei care produc un zgomot infernal si pagube imobilelor din jur.
40
14
circarilor. stiti voi ca sunt aceeasi ? ca cei ridicati de politie sunt cei care fac scandal ? pe bune ? sunteti de toata jena. cum va infoiati la astia si la cei colorati nu aveti curaj sa ii atingeti ca le aduceti prejudicii si va reclama pt incalcarea drepturilor omului si a drepturilor minoritatilor. hai, ura si la gara ! sper ca parintii sa va reclame peste tot.
15
23
Frumos punctat sefu !
6
7
Nu e vorba doar de respectarea legii. E vorba de modul cum au gasit de cuviinta agentii sa o aplice. Daca procedau cu tact nu era nevoie de circ si se facea si liniste. Dar cand iesi la pensie la 39-44 ani nu ai cum sa ai experienta vietii. Si actionezi fara vreun dialog cu oamenii. Aplici legea si gata. Simpla aplicare a legii fara a face si discernamant intre gravitatea faptelor arata pregatire de viata rudimentara a agentilor. Daca era vorba de niste drogati sau hoti probabil erau impuscati daca respectam proportiile? Exagerarile duc la tensiuni sociale nu la educatie. Triste vremuri ...
18
13
ISJ este cel mai bun din toate timpurile! Generalul asta a eliminat toate nulitatile!Iti era frica sa vii sa ceri un sfat ca erai tratat cu sictir, urlete!Ati uitat-o pe cretina de codreansca? Sau pe idioata de nizu al carei amant e consilier pzd acum? Trebuie sa mai scapati de o mare curva penala psd de acolo care strica casele oamenilor! Felicitari noii echipe manageriale!
12
10
Nu va mai luati de membrii nostri de vaza. Ei sunt viitorul USR, in ei avem speranta. Ei o sa va dea muie mortilor ce sunteti.
6
24
Ma uit la comentarii si vad ca avem multi oameni frustrati. Da, adolescentii sunt galagiosi, adesea lipsiti de respect. Dar e o chestie tipica varstei. Iar vecinii din zona au o istorie lunga de isterici si reclamagii - i-au reclamat pe elevi, pe profesori, pe parinti, l-au chemat pe Fagaud sa puna pari in parcare etc. In parc ti-e frica sa mergi noaptea, iar la scoala te salta garda. Data viitoare alti adolescenti o sa mearga printre blocuri. PS La alegeri in acelasi cartier am stat 80 de insi unii peste altii la coada, cu politia de fata. Aici fiind vorba de copii, i-a saltat imediat politia
23
23
Parintii acestor copii spun ca toti sunt olimpici. Vrem sa stim si noi despre fiecare in parte la ce olimpiade au participat si ce premii au obtinut!
36
9
ISJ este organizatie de partid. Toti sunt di PNL. Acolo sd face politica PNL. Mooietul ala de Sorinmihai mananca cacat. El este condus de cele doua panarame. Floriana o bivolita taranca din rural si Natalia o panarama, tavalita de toti. ISJ este organizatia PNL. Muie USR. MUIE psd.
14
12
Este un moment al adevarului. Poate acum va intelege cine trebuie ca EDUCATIA LIPSESTE. De la parinti la educatori la profesori de liceu si universitari totul este un simulacru de educatie. Sa dea bine in clasament!!!!
23
5
Nu fiti rai, toti ati fost copii. Aveati noroc ca intrati in casa la 7.30 sa vedeti desenele animate si dupa 9 se stingea lumina in cartier. Terenuri de joaca nu mai sunt, cluburile nu primesc minori, salile de sport si scolile sunt inchise din februarile. Cum vreti sa socializeze acesti tineri? Intradevar stau pe banci in fata blocurilor pana la 1-2 noaptea si lasa multa mizerie in urma lor. Daca ar mai fi atentionati de politia locala, cei care ar trebui sa patruleze prin oras, eventual sa le puna o matura in mana celor nesimtiti, ar fi o treaba. Dar politia locala nu se da jos din masini
21
15
dintr-un eveniment prezentat de o presa imbecila. Adevarul este diluat de niste imbecili care ajung in niste redactii cu interese. Orasul arata in halul asta pentru ca presa locala a suflat in fundul unor hoti pentru a sta la masa belsugului public. Educatia trebuie facuta cu parul fara exceptie. Cine a gresit plateste. Sa trimiti corpul de control al ministerului de interne pentru ca un politist a aplicat legea este ceva ne noaptea mintii. Sa nu confundam socializarea cu chindia sau sportul in curtea scolii cu dansul pe ritmuri de manele. Orasul este infestat de plastic batut de vant.
35
8
In toate cartierele e aceeasi problema cu aceste gasti de derbedei fete si baieti de10-16 ani. Seara de seara se strang si pana pe la 10 seara urla ca animalele, fumeaza etnobotanice, consuma alcool, vorbesc urat ca la usa cortului, isi baga....isi scot...... Sunt scapati de sub control. Imita ce vad prin unele filme americane. Sper ca noul primar sa infiinteze din nou sectiile de politie din cartiere. Situatia a degenerat si daca acesti tineri vor continua asa vor ajunge interlopi, iar fetele prostituate. Politia trebuie sa ia masuri urgent.
42
8
Era evident ca nu erau vreo gasca de tineri sportivi veniti acolo sa joace fotbal. Noaptea. Totul scandalul a plecat de la parintele ala sarat care s-a apucat sa ii scoata olimpici pe toti. De parca se adunasera acolo sa dezbata subiecte social-economice si nicidecum sa bea si sa fumeze sobolan...
37
6
Ce sport fac copii astia tot le luati apararea la 20.20 pe intuneric la orele de sport aduc medical,se invoiesc,chiulesc si noaptea ii apuca dorul de scoala Urmariti cateva seri sa vedeti ce se intampla acolo,ce dezmat ce vorbe urate scot din gura si fetelew si baietii
42
5
Pentru toate jegurile de adolescenti care a facut din acest cartier Tomis Nord sa fie plin de pungi de chipsuri, doze de suc si toate ambalajele posibile sa fie aruncate peste tot. Sa fi tanar inseaman sa fi si responsabil nu sa faci tot cartierul o groapa de gunoi
38
5
tu si toti ca tine au adus orasul asta asa !Un jeg de om , needucat ,prost si tampit va da nastere la altii de acelasi insusiri!Libertatea de a replica in fituica asta nu i pentru imbecili care oricum au ajuns asa din cauza parintilor, a scolii a societatii ,exemplare ca tine ,rusine ca sau nascut ,poate zic poate din parinti la fel dar sigur ce se vor naste din tine vor fi la fel si te intrebi de ce orasul e asa !
6
14
Viata la oras. Viata mai ales langa o...SCOALA! Auzi tu...RECIDIVISTI! Nu sunt ma si proxeneti si infractori cautati de Interpol??
9
27
in curtea scoli nu iau covid sa stea acasa ca ore nu fac multi de frica covidului
16
4
Atita tevatura la nivel national pentru niste needucati.
37
7
Bai bulanule, futu ti mortii ma tii, unde pula mea sa se recreeze copiii si tinerii in orasul asta, tu ce pizda ma tii faceai la 14 ani, varuiai in baie? Mortii ma tii de comunist, in loc sa te gandesti daca au alta alternativa, a facut ceva primaria pt ei tu mananci cacat cu roaba aici. Sa mi bag pula n si n tine, si n ma ta, si n fagadau!
18
44
USRI filiala Cta repede sa le ia apararea. Postari, declaratii, repede sa mai pupe niste voturi, niste afinitati. Uitati ca ati luat la mue. Erau niste derbedei. Da accesul sa fie interzis. Noi nu avem mentalitate occidentala, nici in 100 ani nu vom avea si nu suntem in stare sa fim civilizati, sa pastram linistea, sa nu distrugem bunuri cum facea idiotul olimpic care lovea cu mingea cu toata forta in zidurile scolii. Asa ca sa fie inchise!
25
13
Pai ma muila, daca tot iti plac boracii, de ce mortzii ma tii nu-i iei la tine acasa sa urle, sa asculte muzica si sa se drogheze ? Si da, scoala are niste reguli, pe care trebuie sa le respecte deopotriva si elevii si profesorii si parintii. Daca mergeai si tu pe la scoala stiai asta. Prin urmare nu te mai erija in avocatul golanilor si derbedeilor, da-te-n sloboz de lachete flausat
35
10
Nu-i mai jigniti pe tineri, adolescenti, studenti etc, sunt viitorul tarii. E usor sa arunci cu noroi. Daca stau in curtea scolii nu es6te bine, daca merg la bar nu este bine, ce este bine sa consume etnobotanice??? Investiti sentimante prietenoase sunt si ei oameni ca si voi, au nevoie de apropiere de indemnuri si ajutor. Nu uitati, este ca la o planta: ce sadesti aia o sa primesti! Ei va vor plati pensiile !
16
28
Aceeasi situatie grava cu copii in spatele blocului C3 Bdul aurel vlaicu
19
6
Mie mi-e frica sa trec pe langa grupuri de liceeni; sunt atat de violenti, urla, sunt beti, injura...parintii nu se ocupa deloc de ei..
27
8
Tomis Nord , Bronx.
18
6
Poate rezolvau niste probleme de matematica pt olimpiada.Hahaha
32
7
sa bata mingea in case cu parintii lor
23
8
Eram sigur ca situatia e cea aratata acum, cu vacarmul produs de derbedei, si nicidecum cu niste olimpici care discuta in liniste subiectele de la Internationala. Javre de parinti apara asemenea copii needucati. Nu numai acolo, ci in toata Constanta
51
7
La tampenii
33
6
In sfarsit auzim si parerea celeilalte parti. Foarte bine.
34
5
handralai in perioada fecundarii
34
5
Politia Locala continua sa dea avertismente repetate acelorasi persoane certate cu bunul simt desi ar trebui sa le dea amenzi si mai ales, iau in deradere sesizarile cetatenilor desi vin cu probe. Tinerii se simt astfel incurajati in comportamentul lor deviant iar fenomenul se raspandeste in loc sa fie stopat.
30
5
Tineretul nostru vagabonzii nostri
46
7
In imagini se vede cum olimpicii isi petrec timpul liber,fumeaza,se drogheaza aduc curve si se reguleaza.Dragi parinti duceti va dracului cu odraslele voastre de doi lei.
62
9
Cand ma duceam in baie mereu erau gang-uri care fumau sobolan acolo si chiuleau.Recomand dealer-ul din baia de jos are marfa buna. V-am pupat
14
9
Idiotul de MIHAI SORIN a dovedit iar ca este un incompetent imbecil. Directorul are dreptate. ISJ este o adunatura de lepre. Mihai Sorin a fost trimis de amanta lui sa se bage in seama cu presa. Panarama se autointituleaza specialista in PR. Retardul asta o sa ramana pe drumuri dupa ce afla nevasta-sa ce prostanac are la usa. Lasa fraiere ca te ia Naty in garaj.
24
7
se termina acolo unde incepe libertatea celuilalt.Educatia la romani lipseste cu desavarsire,mitocania si tupeul sunt caile de reusita in viata,educatia si bunul simt sunt percepute ca handicap.Romania e o tara care dispare pe zi ce trece
55
7
Tre sa aiba respect si sa se comporte civilizat. Mai da-ti-i draq de pusti corditi behaitori. Ce-au facut la Olimpiada? Au descoperit apa calda???
57
11
Da ce ma v-ati luat scoala in proprietate privata ? Cine s-a facut stapan pe un bun al comunitatii ca sa-l inchida dupa bunul plac ? Curtea scolii, terenurile si sala de sport trebuie sa fie tot timpul la dispozitia elevilor, ca e vara, ca e iarna, ca e vacanta. Da, copiii fac galagie, ca-s copii. Idioti sunt cei care baga in seama reclamatiile primite de la babe si mosi comunisti care se plictisesc in asteptarea pensiei. Cata rautate poate sa zaca in aceste putori comuniste care stiu numai sa parasca si sa intinda mana dupa pomana.
34
62
Rautati de pui de om. Ca sa devina oameni trebuie socati putin. Nesimtiti isi bat joc de vecini. Cum ar fi sa iesim toti cu parul si sa facem galagie?
49
17
olimpicii in qula...vai de curu nostru cand inaptii astia o sa trebuiasca sa ne plateasca pensiile
60
14

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369