REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
15.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

VIDEO! GICĂ MONDIALUL a venit pe LITORAL cu ”PORUMBELUL... ca să crească COCOȘELUL”

VIDEO! GICĂ MONDIALUL a venit pe LITORAL cu ”PORUMBELUL... ca să crească COCOȘELUL”

Replica API 11 august 2021 | 00:09 4661

De ani de zile, vară de vară, un ‘fenomen’ deja știut atât de constănțeni cât și de turiști vinde porumb fiert turiștilor de pe plajă. Chiar dacă e stare de alertă pe teritoriul României, un cunoscut vânzător ambulant de pe litoralul Mării Negre, Gică, a revenit pe plajă pentru a-și vinde marfa dar și să-i încânte pe turiști cu rimele sale care te fac să râzi cu lacrimi.

Chiar dacă le este interzis să mai vândă produse alimentare pe plajă din cauza faptului că nu se respect măsurile sanitare, comercianții ambulanți nu se lasă nici în ruptul capului. De la nord la sud, plajele sunt invadate de comercianți ambulanți care la vederea oamenilor legii se fac nevăzuți. Pe plajă a ieșit și deja cunoscutul Gică de la Eforie. Acesta și-a luat sacul de porumb și a plecat printre șezlonguri să-și vândă marfa și să facă rime. „Arde, arde, frige tare, porumbelul de la mare/ Arde și nu mai stați pe gânduri cum stă soacră-mea între scânduri/ Leșinată dezbrăcată de zici că ești violată și mănâncă ciocolată/ Pentru fetele virgine, dau porumb cu vitamine/ Eu sunt Gică mondialu’ ce a disperat litoralul. Pentru doamnele blondine dăm porumbul cu lungime/ Cu lungime și dulceață ca să nu vă vină greață/ Alo, porumbelu, să-ți mai crească cocoșelul”, sunt doar câteva din rimele făcute de Gică.

Nu respectă nicio regulă de prevenire a infectării

Nici Gică nu respectă nicio regulă sanitară, străbate plajele fără să poarte mască și nici mănuși, face slalom printre turiștii dornici de un porumb fiert și îi cucerește cu rimele și aceștia uită de regulile ce trebuie respectate în această perioadă.

Oamenii legii fac verificări

Trebuie să menționăm faptul că se fac razii zilnice pentru a stopa acest fenomen ce se desfășoară pe plajele din județul Constanța. În ciuda faptului că sunt vânați de polițiști și jandarmi, vânzătorii ambulanți nu contenesc să se plimbe cu marfa, ce atentează la sănătatea consumatorului, printre șezlonguri.

Video:

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai sticlete ia porumbul in caskete
2
1
Ia locala porumb tare Sa ajungi la desfintare Ca tocati bani din buget Si eu tot vand porumb fert!
6
1
Bravo OMULE stii k imi placi!! E FYRMA OMU FYRMA de FYRMA!!
0
5
eu ca sa pot vinde porum pe plaja, cotizez saptamanal la viceprimar. Ce credeati ca este totul moka ?!!
6
0
cine plm poate rade la rimele analfabetului...?!? doar alti analfabeti.
13
3
asa da stire , zici replica si tragi apa
10
0
Coteanu coteanu marele spaggar
5
0
Asta-i fakeul..nu este Gica originalul
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468