REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
8.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

VIDEO! În intersecția de la ICIL au apărut, din nou, COPIII la CERȘIT

VIDEO! În intersecția de la ICIL au apărut, din nou, COPIII la CERȘIT

Replica API 19 martie 2021 | 19:36 2222

Odată cu încălzirea vremii, copiii au fost din nou scoși în intersecții și au fost puși „la întins mâna” printre mașini. Un astfel de caz a fost surprins și în intersecția de la Kaufland Icil, unde un băiat bătea la geamurile autoturismelor aflate la semafor pentru a cere „un leu de-o pâine”.

Cerşetorii au ieşit din nou în stradă. Minorii sunt cea mai bună momeală sensibilizându-i pe trecători prin inocenţa vârstei şi a ceea ce fac. Mai toți au același discurs legat de viața grea pe care o au acasă, că familia nu are de mâncare sau că mai sunt doi – trei – zece fraţi care îl aşteaptă acasă cu banii cerșiți de la oameni. Un caz a fost sesizat chiar zilele trecute când un minor a fost văzut la semaforul din zona Kaufland Icil cum bătea în geam tuturor autoturismelor pentru a cere ‘un leu de-o pâine’. „Dați-mi și mie un leu… sunt amărât și nu am bani să mănânc” spunea băiatul.

Video:

Exploatarea persoanelor vulnerabile se pedepsește cu închisoarea

Potrivit Art. 214 din Noul Cod Penal, care se referă la traficul şi exploatarea persoanelor vulnerabile, fapta persoanei care determină un minor sau o persoană cu dizabilităţi fizice ori psihice să apeleze în mod repetat la mila publicului pentru a cere ajutor material sau beneficiază de foloase patrimoniale de pe urma acestei activităţi se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acel copil locuieste cu familia sa in cartierul henri coanda el cerseste pentru etnobotanice si hrana familiei . el este asteptat zilnic in apropiere de fratele lui selciuk dupa ce isi face suma se drogheaza in spate la centrala linga lidle . pe copil in cheama rahman
0
0
Du te n pula noastra cu destinatia finala a ta. Esti retard?
3
0
este acolo pentru ca primeste bani daca nu ar primi nu ar fi in strada
4
0
UNDE ESTE POLITIA LOCALA????? SE PLIMBA PRIN ORAS CU MASINILE FARA SA FACA NIMIC!!!
6
2
Aia fura daca ai geamul deschis si sunt un pericol pt participanti la trafic pe unu la calcat autobuzul pe laba picorului si a luat o la fuga imediat
4
0
duten plm cu ideile tale,sau e gasca ta de cersetori
2
1
Asta este treaba politiei locale nu sa amendeze babe care vand patrunjel fara autorizatie
9
0
Politia Romana ce face? Nu intervine?
9
2
Astia-s oamenii neintegrati in societatea asta de cacat. Nu voi obositilor care va smiorcaiti ca nu va cumpara parintii Iphone 12. Chiar dc nu trebuie sustinut fenomenul cersetoriei, faceti milostenie, macar axum in preajma Pastelui, caci faptele astea vor fi scapare la Final Destination, la judecata.
1
12

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212