REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.3° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

VIDEO. INCIDENT în Portul Constanţa! O navă a fost întoarsă din drum

VIDEO. INCIDENT în Portul Constanţa! O navă a fost întoarsă din drum

Replica API 24 noiembrie 2018 | 00:00 313

Incident în Portul Constanţa, în Dana 9! O navă a acroşat cheul la plecare, însă şi-a continuat parcursul, în ciuda avariei provocate. Este vorba despre nava Enigma, aflată sub pavilion Sierra Leone. Din păcate pentru comandantul cargoului, o echipă a televiziunii Kanal D filma în zonă chiar în acele clipe.

Imaginile cu cheul rupt au fost puse la dispoziţia Căpităniei Zonale, care a chemat nava înapoi, aceasta aflându-se în Port, în zona Ro-Ro 4 şi în cursul zilei de vineri, 23 noiembrie. „Sunt mai multze probleme în cercetare. Este vorba despre cheu, dar şi despre irizaţiile apărute în zona Danei 9.

Există varianta unei scurgeri de combustibil, dar şi varianta ca irizaţiile să fi ieşit de la fund la suprafaţă, ca urmare a fenomenului de barbotare a apei”, au precizat, pentru „Replica”, reprezentanţii Căpităniei. În ceea ce priveşte situaţia evidentă a cheului, rămâne ca Administraţia Portului să emită eventuale pretenţii.

A.C.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce barbotare a apei ? Futu-va-n gura de reporterii pulii mele.De ce nu spuneti ca mediu primeste spagi regulat pentru a nu baga in seama poluarea provocata cu buna stiinta multumita nerespectarii normelor in vigoare ? Primiti si de la mediu spaga, cum primiti si de la primari pentru a nu-i face celebri prin articole ? Manca-mi-ati pula ! Sunteti ce-i mai prosti jurnalisti din tot mapamondu asta !
3
1
visati numai piloti
1
0
Tu esti pilot sau macar ai idee de unde poate aparea ulei cand o nava este pusa pe uscat ??? Boule....se pare ca esti pilot de uscat...tu bagi navele in centru
0
2
Ce tot mancati voi cacat despre pilot. A aparut undeva in articol ca nava nu avea pilot la bord? Hidrocarburile aparute la suprafata apei si faptul ca nava a lovit cheul la plecare, chiar este o stire de presa. De unde era poluare, inca nu se stie dar cu siguranta ea a existat. Numai specialisti de doi bani astia care se dau cunoscatori si comenteaza ca sa se afle in treaba.
6
0
Uleiul vime de la turbina elicei....prostule.daca esti pilot banuiesc ca ai si navigat pe fu ctia de comandant idiot al UMC-ului
3
3
ce ne faceam fara reporterii replica de la fata loculu?! nici nu vreau sa imi imaginez ce se intampla daca nu erau reporterii astia epici ai replicii pe zona acesti zeii ai jurnalismului..
7
3
Nici o nava nu intra sau iese din port de capul ei fara pilot la bord, si cu siguranta pilotul a observat incidentul, ca parea ca isi continua drumul e doar o impresie gresita de reporter.. incidentul urma a fi raportat si investigat, cat despre ulei... pfff. cu siguranta era in apa la cat de jegos este portul asta
10
5
nu a fost de vina vasul meu a fost de vina forta siajului ca a a scos uleiul din adancul bazinului si a facut irizatie la suprafata apei ,intru-n fel ma doare in pix mare rahat nu este se repara cu.......
4
5
Irizatii de la barbotarea apei? Specialistii lui Peste Prajit, ce poluare incercati sa musamalizati?
10
2
Denumirea vasului...reporterii pulii. Rup vaporul...nu exista vapor imbecililor.
6
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218