REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

VIDEO! Nu i-a mai PLĂCUT PLAJA din Constanţa şi s-a PROPTIT cu BMW-ul pe MALUL unui LAC din Tulcea

VIDEO! Nu i-a mai PLĂCUT PLAJA din Constanţa şi s-a PROPTIT cu BMW-ul pe MALUL unui LAC din Tulcea

Replica API 17 februarie 2021 | 20:28 2746

Pentru a-şi surprinde iubita cu o cerere în căsătorie de toată frumuseţea, un constănţean a decis că plaja de la malul Mării Negre este învechită, aşa că şi-a luat şi iubita şi BMW-ul şi s-au proptit pe plaja amenajată în jurul lacului Ciuperca din Tulcea.

Cu BMW-ul şi iubita, pe malul lacului

Când ai BMW, nu mai contează că încalci regulile. Un şofer constănţean s-a plictisit de meleagurile natale şi a plecat cu tot cu iubită şi cu bolidul din dotare la Tulcea. Acesta a „aterizat” fix pe plaja amenajată în jurul celebrului lac Ciuperca din oraş. În imaginile surprinse weekend-ul trecut, cuplul de îndrăgostiţi, însoţit de alte două persoane, dar şi de autoturism, serbează pe malul lacului un moment emoţionant. Cel care a surprins imaginile, nu doar că s-a minunat de tupeul tânărului îndrăgostit, dar i-a transmis şi un mesaj ironic: „Vino înapoi, acasă! Ai mii de hectare de plajă pe care să îţi poţi parca bolidul şi în Constanţa”.

Accesul vehiculelor pe plaje, interzis

Potrivit legii, pe plajele litoralului românesc, utilizate în scop turistic, se interzice accesul, circulaţia sau staţionarea vehiculelor, cu excepţia celor care asigură intervenţii operative şi a utilajelor de întreţinere a plajelor. Aceste fapte, comise de persoane fizice sau juridice, constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă cuprinsă între 10.000 de lei şi 20.000 de lei. De asemenea, pot fi sancţionaţi şi cei care depozitează materiale şi deşeuri de orice fel pe faleze, plaje, maluri şi în zonele de protecţie.

VIDEO

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bai saracule e masina de 5mii euro atat de necajit esti ca te miri la masina de 4-5mii
1
0
am cazut intr-o mare dilema,care-s mai prostani astia cu bmw sau cei cu opelul,in fiecare zi este un concurs perpetuu
5
0
Constanta,patria cocalarilor si pitzipiancelor.
8
0
ar fi interesant de aflat cu ce bani si-a cumparat masina ... zic si eu. A, o fi angajat pe la vreun butic cu minim pe economie ... sigur!
7
2
cacat......
4
0
Foarte frumoasa compunerea ta Diana! Bafta la capacitate!!
7
1
Asta e doar in transhumanta la Constanta, de fapt s-a reintors pe meleagurile natale...
11
0
taranul vroia sa.i arate maimutzei lacul.maimutza de la tara a cazut in extaz,pe gheata!ce sa le ceri neamurilor proaste?
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212