REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
9.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

VIDEO. Polițiștii constănțeni AVERTIZEAZĂ! NU deschideți pachete pe care le găsiți pe plajă: conțin droguri!

VIDEO. Polițiștii constănțeni AVERTIZEAZĂ! NU deschideți pachete pe care le găsiți pe plajă: conțin droguri!

Replica API 6 aprilie 2019 | 00:13 886

Polițiștii constănțeni avertizează constănțenii să nu deschidă pachete găsite pe plajă și să anunțe imediat oamenii legii.

Acestea pot conține droguri! ”Avertizăm cetățenii din zona litoralului românesc să nu deschidă pachete pe care le găsesc pe plajă, să anunțe cel mai apropiat polițist sau să sune la 112, dacă găsesc astfel de colete.

Acestea pot conține droguri cu o concentrație foarte mare (peste 90%), ce pot pune în pericol viața!

În momentul de față, pe litoralul Mării Negre, este în derulare o amplă operațiune, într-un dosar de trafic de droguri, derulată de polițiști, polițiști de frontieră și jandarmi, sub coordonarea DIICOT”, avertizează polițiștii. La Cap Aurora a fost scoasă la mal de polițiști o cantitate substanțială de droguri.

Polițiștii au fost sesizați de faptul că astfel de pachete ar pluti în derivă. Astfel de pachete pot fi găsite pe întreg litoralul românesc.

Video:

Citește și:

https://www.replicaonline.ro/captura-record-de-droguri-in-delta-dunarii-cocaina-de-300-de-milioane-de-euro-intr-o-salupa-rasturnata-386189/

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
o fi gustat din aceste pakete Mitica Dragomir si Gica Hagi si acum au halucinatii , il vad deja pe Ianis la Barca .titular . pt care ar fi primit minim 20 mil E , ha,ha,ha.
2
0
sunt ale politiei
4
0
acum vreo zece ani politia cta a pus mana pe cateva tone de cocaina ca peste ceva timp presa si tv sa spuna ca a inceput o ancheta in cadrul politiei pta afla cum a fost posibil ca pachetele de cocaina sa fie inlocuite cu pachete cu faina,totul petrecandu se in sediul politiei simt ca istoria se va repeta,o mana ceresca pt politia cta
10
1
Pestele din Marea Neagra mai poate fi consumat?Ca poate s-a atins vreun calcan de pachetele alea si Doamne-fereste...
4
0
Radu Mazare nu vrea si El ceva din aceste pachete? Fi-ne-ar scarba de jegul ala!
3
1
Ai dreptate daca primarul orasului cheama oameni din Hanri Coanda pt.curatirea plajei vin aia si curata plaja,nu doar in Constanta nu ii mai doare nimic.
2
0
Nu mai sunt bilete bucuresti-constanta.nici la tren,nici la microbuz!
7
1
nu sunt prea bune pachetele CR7, alea cu messi au concentratie de 100%
6
0
Organele abilitate sa adune marfa , deja si-au pus deoparte pentru ei cateva zeci de kg sa le vanda la vara
10
1
Stiu ei ce si cui
2
1
Cat de idiot sa fii sa aunti politia dc gasesti 1 milion de euro????
14
1
Noi , daca gasim pe plaja un pachet cu droguri , anuntam imediat militia... Asteptam turistii !
5
1
Reclama Ministerului de Interne a declansat o intrecere intre politie si interlopi pentru gasirea pachetelor.
12
0
nu mai faceti reclama cu droguri o sa vina toti nebunii din bucuresti de 1 si 2 si chiar 3 mai pe plaja ca sa caute pechetele magice
7
0
Fratimi-u mi-o zis ca e zahar de la balene..
6
0
E promotie gratis de 1mai sa devina oamenii dependenti mocca apoi cu banul jos!Mergeti pe malul opus posibil sa gasiti pachete cu contravaloarea marfii!
7
0
Eu am deja dubluri. Vand sau dau la schimp pe un matiz...sa nu bata si sa nu troncane
6
0
Cea mai buna reclama pe care a avut-o litoralul romanesc ptr. a atrage turistii ..ce frunza etc. bravos ..
15
0
Il iau acasa,ce mie imi strica banu? Unde.e legea care mi.interzice sa nu iau de pe plaja
8
2
Normal ca la 60.000 de euro kg vor sa le predai pachetul...
13
0
@CONCENTRATIE nu cu alcool.. cu pilula, comprimat de aspirin etc
5
0
pai daca au 90% concentratie , pot fi diluate cu niste alcool , nu ? , atunci cand sunt consummate. Va dati seama ce curatenie va fi pe litoral , la terminarea actiunii.
6
0
Ridicolul situatiei. Le-a adus vslurile datorita unei conjuncturi nrfericite , traficantilor iar scum.toate structurile de asa zisa forta isi aroga merite. Toti au avut planuri, surse, au lucrat calificat..aiurea, ei nici macar acum nu stiu cum sa gestioneze situatia. Halal...Comandantii acestor structuri locale ar trebuu sa-si dea demisiile in bloc..
26
0
Sunt ajutoare umanitare
15
0
Hai ca sunteti golani! Isi cauta SIE drogurile si voi va bagati peste ei... Doar daca sunteti naivi o sa credeti ca fara implicarea serviciilor secrete se puteau trafica zeci de tone de cocaina prin Romania! De ce nu vedem demisii de la SRI si Politie? Sau erau si ei partasi?
27
2
Nu va atingeti de pachete. Era marfa pentru o seara la Sunwaves.
26
1
Drogalaii corporatisti de bucuresti o sa-si ia concediu ca sa astepte pe plaja coletul care ii face fericiti
16
4
Pai acum o saptamana ziceati ca aveti situatia sub control si ca totul era supravegheat dinainte si stiati de transport bla bla bla si acum nu mai trebuie sa distribuie astia drogurile ca le distribuie valurile asta e ultima fita la cluburi . Cei mai fericiti sunt guvizii si pescarii . Sa vezi ce scoici si rapane o sa mancam vara asta . Devine comica situatia
23
2
Ce anunt tampit.
17
2
Tocmai d aia le ai deschide, ca au droguri in ele
14
1
Papacostea Alexandru si a umplut portbagajul la Passat pe mal l am vazut eu a plecat cu masina lasata de tot
12
3
ce au ajuns si drogurile
12
1
Media a uitat sa ne anunte. Urmeaza pachete cu droguri maine pe lacuri si rauri. Vad ca mai jos de 2 mai la Varna dorm in front.nimic.
11
2
daca am primit ajutoare sa se dea la toti in filmulet nu am vazut decat valuri si plaje goale unde sunt drogurile,si unde sunt plasticele cu stuful machidonilor
19
3
Chemati-l pe Fagadau cu geaca galbena si echipa de curatenie. Echipa isi suplimenteaza ajutorul social, comertul din Henri Coanda va prospera iar pe Fagadau il vom putea vota Femeie de Serviciu la alegerile urmatoare, in loc de Primar.
20
3
Soaie.cu pepino.din bulevard e dilarul
4
2
hary prostu cainele nostru. boule orice gasesti trebuie sa predai autoritatilor. absolul orice. este infractiune si se pedepseste cu inchisoarea sau cu amenda penala
8
6
Hary, din comentariul tau vad ca nu stii nimic. Pune-ti cortul la Vadu ca a iesit si petrol din nisip, devii miliardar si o sa-ti arunc chiftele cu prastia peste care stii tu unde.
4
3
Din ce stiu, exista lege prin care un bun gasit si fara provenienta, este al celui care l gaseste. Cocaina din cate stiu nu intra sub incidenta Sigurantei Nationale, este pedepsita dar nu se face obiectul invalidarii bunului propriu, pot sa tin 1 tona de cocaina, aia daca dovedit nu se misca din este bun personal si care prin legea de mai sus nu poate fi confiscat. Ma duc si mi pun cortul la Vadu in asteptarea pachetelor de ajutoare..mai ca imi vine sa zic ca ne am intors in anii 1990
13
5
A trimis mazare pachet acasa
51
3
bun asa acum e suficient sa tragi pe nas niste nisip hehe cite au ajuns in zona de cluburi pt figuranti ?
20
0
in perioada urmatoare in toate cluburile de fitze felul principal o sa fie calcan proaspat
27
0
Eu am deschis un pachet si era prostul de sub mine.
34
10
oricum tot pe piata ajung drogurile astea nu va faceti probleme si cei de la diicot au nevoie de bani hai sa fim realisti
29
19
Eu am deschis un pachet si erau ruble rusesti si poze cu scutul de la Deveselu.
23
20
nu va duceti pe plaja e o capcana, vor sa atraga pe plaja pe toti drogatii din oras si sa le dea foc
29
2
Bine ca ati informat lumea ca plutesc euroi pe apa mai ales ca se apropie 1 mai vama veche 2mai si alte chestii de astea.
30
2
Unde sa reclam ca sa-mi dea Politia cocaina din barca inapoi?
60
1
ca o facem pe riscul nostru - si-asa platim degeaba cass ca nu beneficiem de nimic. macar asa sa recuperam banii printr-o interventie de la ambulanta ca oricum ptr tigani e gratis. si oricum daca trebuie invatam sa o diluam
23
0
Politia i-a anuntat pe drogati unde sa gaseasca droguri. S-au aruncat droguri bune peste bord, iar timp de o saptamana valurile vor aduce drogurile la mal. Si bucurestenii vor veni ca sa ia droguri pentru a avea ce sa puna pe masa de Pasti si de 1 mai la Vama Veche, unde anul trecut a avut loc o crima. Multumim Politia Romana pt informatii. Sa ne spuneti din timp si cand se vor arunca prezervative, dar sa fie Durex. SA ne anuntati din timp, ca pe timp de furtuna marfa va ajunge mai repede.
36
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212