REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

VIDEO! PRINS pe CAMERE: Cum a ÎNCERCAT un INDIVID să DENIGREZE SPITALUL MANGALIA

VIDEO! PRINS pe CAMERE: Cum a ÎNCERCAT un INDIVID să DENIGREZE SPITALUL MANGALIA

Replica API 11 ianuarie 2021 | 23:58 7838

Nerușinare fără margini din partea unui individ din Mangalia. Bărbatul a „plantat” în holul Spitalului Mangalia o râmă, a fotografiat-o și a postat pe Facebook, denigrând imaginea unității medicale. În replică, reprezentanții spitalului l-au demascat pe bărbatul pentru care bunul simț este total inexistent.

Click pe imagine!

Declarația bărbatului:

„Spitalul municipal Mangalia. Iată cum arată și ce dezinfecție în vreme de Covid-19, Sars-cov 2, are acest spital, și asta este azi, la ora 21, 7 ianuarie 2021. Oameni buni, viermi merg pe jos , carcalaci și microbi. Secția de urgență este plină de viruși și de microbi. Iată cu adevărat de unde luăm covid 19, din spital din cauza mizeriei și a sistemului. Distribuiți mai departe. Sănătatea noastră este mai importantă decât mitocănia politica a celor ce conduc Mangalia”, a spus bărbatul.

Reprezentanții spitalului vin cu explicații

Reprezentanții Spitalului Mangalia l-au „demascat” pe individul ce a încercat să aducă prejudicii imaginii unității medicale. „Este regretabil, cum unii oameni aleg să-și facă simțită prezența generând în mod intenționat situatii doar pentru a denigra și a "murdări" cu nerușinare, munca și eforturile colegilor noștri.

Acest individ, a postat în urmă cu 3 zile, un filmuleț defăimător și totodată mincinos la adresa spitalului nostru, prin care acuza lipsa de interes în ceea ce privește curățenia din spital. Din imagini se poate observa clar momentul în care chiar dumnealui pune "ceva" pe pardoseala, de la intrarea în spital, tocmai pentru a-și imortaliza "nemulțumirea".

Nu tolerăm astfel de comportamente, mai ales acum, când întreg personalul luptă împotriva unui inamic nevăzut, când se depun eforturi susținute în a veni în sprijinul și ajutorul tuturor, nu putem permite unor astfel de indivizi să-și bată joc de munca noastră”, a declarat managerul spitalului, Alina Dan.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A mea muiere Alina
0
1
asistenta de la oncologie e ramasa de pe vremea comunistilor .ar trebui data afara
5
2
La oncologie este o asistenta,te jigneste,te tine la usa ore intregi daca spui ceva,au prioritate cei cu flori, prajituri etc.
5
1
nu trebuie rime!medicii din spital sint la furat total nu ai cu cine vorbi!cel mai prost e bouarul de la dispensarul tbc,medicul melcilor pneumologul ulii,chiulangiu si ydiot!
5
0
rama lui raducu. dar cum a inotat de la biroul lu managera pana in hol la urgente e big problem.O posibila explicatie eca nenea primarul a pierdut-o la urgenta,Deci Alinuta va fi promovata sin locul ei va veni cea care are grija de rama lui raducu
6
1
Respectivul ar trebui dat in judecata de spital si sa i fie cerute daune sa l usture.
6
2
o cioara imputita .cine ar face asa ceva ,decat o cioara ?Nu zic ca sistemul sanitar e perfect in RO,dar sa faci asa mizerii ,esti babuin..ai cazut din copac.
13
2
ce le sti tu pe toate comentatorul PWLY
2
11
acest individ nu e obligat sa se trateze la Mangalia Poate alege orice spital din UE Dupa cat pare de spalat ar trebui sa lase in pace pe cei care isi fac datoria .As vrea sa stiu unde lucreaza moftangiul ca sa vad cat de perfectionist e ,ce sot minunat ce tata perfect cu copii model si ce vecin admirabil e .Ar trebui sa si arate mutra sa vedem cine este firavul personaj care s a speriat de o rama care poate i a cazut din gura
9
2
Ce eforturi depui cu piticul stii tu de care eforturi
7
1
Da tu cine esti inteligentule , esti cumva vreun medic destept din generatia corona, care omorau oamenii pe la urgente in 2020 si se numesc eroi singuri. Noroc cu Germania America si Turcia ca v-au scos vaccinul ca si acum stateati ca prostii imbracati ca la atac nuclear in urgente si degeaba .
12
5
Ca sa se mire prostii, de aia se pun pozele astea.buahahaha P.s. sa poata fi indentificat acest gunoi care prin gestul lui poate fi acuzat si se poate alege cu un dosar penal. P.s.1 era intr o institutie publica. Intelegi notiunea de institutie publica? Ma rog, esti o cauza pierduta
12
1
Cu ce drept se pun poze cu o persoana fara ca aceasta sa isi dea acordul
1
19
cit de timpit sa fi cind ar trebui sa sti ca sint camere in toate colturile si pina la urma ce ai de cistigat din asta ? @ 15 : 34 -reclamagii sint de la aur
8
3
Mai usor ca ti iei fapta mai nou pt vorbe de astea
2
4
In primul rand doamna manager nu prea se poate lauda cu ,,munca noastra'',adica e bine totusi sa se excluda din categoria celor ce cu adevarat se sacrifica acolo. Pe urma,indivizi rauvoitori sunt peste tot si e bine cand sunt demascati.
10
8
Probabil omul de la paza era ocupat sa caute taxi pentru bolnavi contra comision...
6
10
Nu inteleg ce cauta in spital cand Spitalul Mangalia e spital covid??Se vede clar ca nu este persoana internata ci vizitator, daca tot se disculpa reprezentantii spitalului.
6
5
Un TIGANOI care nu a muncit in viata lui.Cica sa nu le zici pe nume ca Ii denigrezi.
20
4
O fi reclamagiu din ala de la usr.
8
14
Rusine! Oameni de nimic.
22
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218