REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.1° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
13.1° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

VIDEO. REPETIȚII GENERALE pentru Marea Unire. Constănțenii, REVOLTAȚI că Bulevardul Lăpușneanu a fost ÎNCHIS!

VIDEO. REPETIȚII GENERALE pentru Marea Unire. Constănțenii, REVOLTAȚI că Bulevardul Lăpușneanu a fost ÎNCHIS!

Replica API 27 noiembrie 2018 | 01:10 548

Autoritățile locale și militarii au organizat, marți, 27 noiembrie a.c., repetiția generală pentru manifestațiile care vor avea loc, sâmbătă, 1 decembrie a.c.. Motiv pentru care, încă de la ora 9,00, traficul rutier a fost restricționat total pentru toate categoriile de autovehicule, pe B-dul Alexandru Lăpușneanu, respectiv pe bulevardul 1 Decembrie 1918, între bulevardul I.C. Brătianu și bulevardul Tomis.

Excepție au făcut, au susținut autoritățile, mijloacele RATC care pot circula pe traseul respectiv, astfel: în intervalul orar 09:00 – 11:00, mijloacele de transport în comun vor circula pe banda a 3-a a bulevardului Alexandru Lăpușneanu, pe sensul de mers dinspre strada I.L. Caragiale spre bulevardul Tomis; în intervalul orar 11:00 – 12:00, circulația mijloacelor de transport în comun va fi oprită; în intervalul orar 12:00 – 14:00, mijloacele de transport în comun vor circula pe banda a 3-a a bulevardului Alexandru Lăpușneanu, pe sensul de mers dinspre bulevardul Tomis spre strada I.L. Caragiale.

Traficul a fost blocat, marți, 27 noiembrie a.c., în jurul prânzului, și pe Bulevardul Tomis, pentru a permite defilarea tancurilor.

Decizia autorităților locale de a realiza, în cursul săptămânii, repetiția generală și a închide unul dintre bulevardele principale ale Constanței, i-a nemulțumit pe constănțeni.

„Exact asta era nevoie, în cursul săptămânii, când constănțenii aleargă cu treabă, să fie blocaje în tot orașul, mai mult decât de obicei, pentru că o arteră principală este blocată.

Nu se putea face repetiția generală în sfârșitul de săptămână care a trecut, sâmbătă, de exemplu, când orașul a fost mai liber?”, ne-a transmis nemulțumirea sa, unul dintre constănțenii care a rămas blocat zeci de minute în coloana de mașini de pe strada Poporului.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dupa ce ca-s strazile vai mortii lor , mai mergeti si cu tancurile pe ele !
1
2
Sau revoltat Moldoveni! Mars acasa spurcaciunilor!
8
1
Daca cei pe care ii vom cinsti in ziua de 1 Dec aveau aceeasi atitudine ca multi oligofreni ce se pretind atotstiutori, astazi stateau in patru labe.
4
1
Cand orasul a ramas fara apa calda 10 zile NU S A REVOLTAT NICIUN CONSTANTEAN! Ipocritilor, ati preferat sa stati nespalati, sa puta pamantul sub voi, dar niciunul nu s a REVOLTAT! In schimb, in momentul in care se intampla ceva interesant in oras, trebuie sa se revolte cate un nespalat! Sunteti niste oameni de carpa, niste oameni de nimic!
23
1
Daca e trista,principesa margareta nu mai prezinta trenul regal publicului.La 1 Decembrie 2017,principesa nu a permis ca trenul regal sa fie prezentat pe traseul istoric ca asa a vrut ea desconsiderand pe toti romanii care isi programasera din timp prezenta la evenimant.Ar trebui ca muzeul CFR sa organizeze prezentarea trenului regal publicului la zile de referinta din istoria Romaniei ptr a se evita situatia de la 1 Decembrie 2017.
10
0
Suntem o natie care nu este unita! Fiecare pe turta lui desi situatia tarii ne priveste pe toti! Rusine
12
0
Ce nevoie au ciorile de Chiustende de 1 Decembrie? Sarbatoarea lor e eliberarea tiganilor din 1856.
9
3
Mare tehnica 1 trailer si 50 de basculante goale. Mare tehnica.
4
11
Repetiile trebuie facute de catre armata. Pana si radu duda,principele consort nuptial face repetii cum sa se dea jos din trenul regal fara sa cada pe scara.S-a cam rablagit margareta si balangane necontrolat. Margareta nu s-a dus la sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului de suparare ca preafericitul Daniel nu l-a canonizat pe fostul rege mihai. Avea ea ambitz sa-l faca pe ta-su sfant al BOR.
13
0
Lasa ca vine ninsoarea si se duce pe ...ula repetitia si toata parada...Armata sa analizeze dreaq organizarea debarcarii tancurilor de pe tren pe rampe fara riscul de a mai chema smurdul si a ramane fara tanchisti.La alba iulia,dupa cum tipau aia,se pare ca se debarca de la linia 1 a garii,asa comod la sosea?!!!nu se gasea o sectiune neelctrificata in toata gara aia?
19
2
@senile...vehiculele blindate moderne au patine de cauciuc la senile tocmai pentru a nu deteriora asfaltul. Daca se va lasa asfaltul asta e din cauza celor care au furat la compozitia lui. Oare de ce strica asfaltul in intersectii si sensuri giratorii? Trec blindate zilnic pe acolo? Mai bine intrebati-i pe cei de la Confort Urban despre calitatea asfaltului. La mine pe strada dupa turnarea asfaltului a rasarit iarba prin el...
13
1
Comentati? Sa bage jandarmii peste voi.
2
1
A ajuns pe mana hotilor Romania . Au murit inaintasi nostri si cei de la revolutie ca astazi Romania sa arate rupta si ca resurse si ca natie . UITATIVA LA HIENELE CARE AU PUS MANA PE PUTERE CA ALTCEVA NU AU FACUT DE CAND AU PRELUAT PUTEREA DECAT CUM SA MODIFICE LEGI SI CUM SA ISI SUBORDONEZE PUTEREA JUDECATOREASCA . DACA NU LE VOM ARATA ACESTOR NEMERNICI CA NOI NU MAI TOLERAM ASA CEVA , DEGEAMA SERBAM UNIREA SAU DE 1 DECEMBRIE . Hai sa dam mana cu mana si sa alungam hoti din tara .
11
5
Mai oameni buni, este repetitia pentru 100 de ani de la Marea Unire. O natie trebuie sa se mandreasca cu ziua ei de nastere . O natiu trebuie sa-si respecte eroii si trecutul ei. Pe vremuri Mazare trecea cu carele alegorice cu femei goale si promiscuitate pe strazi si va placea . Asta dovedeste ca nu sunteti educati demni si patrioti.
20
4
sa-mi bag pula in parada voastra de boangheni bosorogi bolsevici si in inima priomitivilor comentatori care s-au nascut pe bicicleta, pe sarma sau mai grav pe jos ca cainii - cacofonie deliberata - vom fi multumiti cand lucrurile vor intra in normal si vom avea infrstructura moderna si functionala pe care o meritam la banii pe care ii cotizam MURITI IMPUTITILOR !!!
4
20
buna asta. care treaba ma frecangiilor. nu munceste nici dreq toata ziua sunteti in masini.
11
4
Asta-i diferenta intre Constanta si alte orase !! Care este identitatea noastra ? Doar mall-urile , BMW-urile si cluburile fe fite ? La Timisoara , acum 2 ani , de 1 Decembrie , lumea canta alaturi de armata ....
20
4
Senile de tanc,cam asta avea nevoie Blvd ca stam beton la calitatea lui.Maine se inchide Lapus. ca sunt lucrari,defapt in ianuarie dupa inghet
3
6
Pt.13.05 pai aia sunt tarani,care sunt mandri. Oare tu de pentru ce dracu esti mandru ?!?!
6
10
Da de ce nu se revolta constantenii si sa iasa cu mic cu mare in strada cand se ciunteste spatiul verde si se construiesc blocuri fara parcarii si care nu respecta regimul de inaltime. Acest centenar este o data la 100 ani si sau trezit constantenii ca ia apucat revolta . Asta este diferenta dintre cetatenii din Alba iulia care se blocheaza in fiecare an bulevardul dar sunt mandri de asta , Iasiul care la fel de Sfanta Parascheva dar sumt mandri , Focsaniul , TIMISOARA Cand se comemoreaza eroii revolutiei si noi o data la 100 de ani ne revoltam .
26
7
niste dungi proaspete pe asfalt era prea mult pentru incompetentii din primarie
5
5
Domnule Fatalau sunt pensonar, fost comunist actual PSD ist si doresc sa nenorocesc tot tineretul acestei tari votand cu PSD. Se da vr-o sarma ceva gratis?
14
7
Cand a dat-o pe ma-ta jos din autobus nu te-ai aprins asa?
10
8
dar sunt vreo data constantenii multumiti ?
34
4
Hai da va dreak de panarame, ca nu v a ca cat mamele voastre in masini, ati fi in stare sa intrati si in casa cu masina. La scoala, cand va duceti boracii si blocati traficul nu mai plangeti ? Las' ca o sa treaca si zilele astea si va puneti curu' in scaun sa va plimbati toata ziua...la dracu sa va ia
36
6
Constantenii revoltati era ..unul. hahaha...penibil
22
6

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369