REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

VIDEO Săriți, fraților, că ne omoară poliția!

VIDEO Săriți, fraților, că ne omoară poliția!

Replica API 3 mai 2020 | 13:01 5424

Polițiștii bucureșteni au intervenit într-un cartier rău famat al Bucureștiului.

Cei care au provocat conflictul au filmat toată scena pentru a scoate în evidență așa zisă ”violență” a polițiștilor.

”Scandal în Sectorul 5 al Bucureștiului, unde colegii noștri sunt înjurați și amenințați, după ce au intervenit într-una dintre cele mai rău famate zone ale orașului, zona Zăbrăuți, unde zeci de persoane au ieșit afară, nerespectând ordonanțele militare. Colegii noștri au intervenit în urma unui apel la 112 unde era sesizat un conflict între mai mulți cetățeni” au transmis reprezentanții Europol.

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sariti fratilor,iesiti din izolare si aparatii cu pretul vieti voastre pentru ca si ei va protejeaza prin bandele de interlopi,iau ei taxa de protectie dar nici militia nu va apara gratis si aia au salarii si pensii speciale.
0
0
va-n gura de cioroi,cand umblati cu arme albe la voi in autobuze,cand furati de la lume,cand da-ti bani cu camata sau trimiteti fete la produs e ok,cand vine politia sa va spuna ceva nu e bine,atunci sunteti discriminati....
4
0
Prefectule de Constanta sari in ajutorul fratilor tai. Cica i omoara politia. Du te si ajuta i tu ca daca se duc romanii nu mai ajunge niciunul la spital sau politie. Nu ti lasa fratii. Trimite i la Constanta! Penelist retardat sprijinit de usr si plus.
1
1
pura , onesta ,cinstita , muncitoare daca nu erau tigani, ciorile sunt ineligente si protejate!rasa asta spalacita nea injosit sinea tras indarat mereu, hoti ,parsivi si inculti in majoritate,au cautat numai sa insele, sa cerseasca sa faca scandal, asa au fost si asa vor ramane!
3
0
La cum croncane nu este de mirare ca le zice CIORI, trebuiesc puse cu botu pe labe javrele astea imputite.
5
0
tengura de zdreanta legionara, machidon tintili mintili, neam de evazionisti, putori si linge blide!
37
3
Cu ce a dat, ca rog Daca puneti sa Ma lamuriti ca nu am inteles. A dat cu ceva da nu stiu cu ce?
0
0
VREAU SA STIU POLITIA ROMANA DE CE LASI MOTOLIGOFRENI DESCREIERATI AUROLACI SA POCNEASCA PE STRAZI??? DE CE ACESTI SMINTITI SUNT LASATI IN VOIA SELECTIEI NATURALE???
10
0
La sapun cu ciorile!
18
2
ADICA FARA MINE CHIAR NU VA PUTETI DESCURCA? ASA RAU A AJUNS NEAMUL ROMANESC?
19
3
Rom romani romanes cocalares tot un draq. Neam de zdrente si secaturi
15
37
Dc nu trageti un JDAM? A.. am uitat, nu aveti. Bafta cu ciorile.
7
1
Politia romana a infectat scarile de bloc infecte din zabrauti!!!!
2
2
Pe 15 mai .....
0
1
vom dota politia cu aruncatoare de flacari pentru astfel de situatii
20
1
Nu baieti,politistii nu va omoara ci voi astia ca ciorile ne sugrumati tara. Veniti sa ce? Aventual sa incurajam politia sa actionize cat mai ferm!
13
1
TRAIASCA TRAIAN BESESCU,ala care a zis ca ar fi o eroare grava sa-i numim tigani.
9
2
Ce tot atata romi in sus, romi in jos... Tigani , asa se numesc. Unu' nu vrea sa munceasca cinstit, vor numai pomeni, sa fure, sa cerseasca! Batuti in dinti si la munca fortata! Fara pomeni si ajutoare ! Discreminare? sa fim seriosi, astia trebuie bagati in lagare, pe camp, nu in orase! Si politia sa fie nene, ca cea din America: socuri electrice, caini lupi, catuse si, cand trebuie, glont.
23
1
Cum spuneti ma tiganilor !!?,sa vina frati sa va sara in ajutor pentru ca va omoara politia pe voi astia din Ferentari,cartierul ala pe unde daca un om are curajul sa treaca dupa ora 10 noaptea este ca si mort sau disparut si nu il face politia sa dispara nici nu il rapesc extraterestri.Lasati ma tiganilor sa vina mascati"pt.ca voua de polisti nu va e frica"si sa mai curete mahalaua aia,ca prea multe jeguri s-au adunat acolo.
14
3
Trebuie actionat cu mai multa fermitate, pe toate planurile, impotriva acestor rromi. Batuti si bagati in case, asta trebuia facut!!!
23
4
tiganilor ca se rascoala impotriva acestei mascarade prin care statul ne-a transformat in sclavi!
7
31
Sa va ia dracu de ciori Politia sa isi faca treaba La viloenta Se raspunde cu violenta Ciorile nu inteleg alt limbaj
32
5
Sarim si noi....sa va omoram si mai mult!
20
4
S-au dat legi protiganesti invocand fals discriminarea. Sa ne fie frica sa spunem adevarul despre infractorii tigani. Dati apa la moara ong-urilor toganesti, discriminati romanismul. Cu ocazia pandemiei am vazut clar cine este etnia antisociala, infractoare si rau intentionata. Descurajati politia. Rusine!!!!!
34
3
Toleranta zero fata de aceste specimene colorate care se cred mai presus de lege !
38
4
...da, trebuie intrat peste ei fara mila cu sprei , cu bastoane,dat in ei fara mila si tiganu stie de frica ,e las....
33
3
conflict intre ciori nu cetateni
30
3
tiganiada de zi cu zi,din tigani iese spuma rapid dar se spumuiesc si mai rapid,dar si cand o venii randul oamenilor,sa-l vad eu pe kkt cel mare pe unde uscheala,de bunica careia ia vandut nepotii a scapat repde cu un spit in cur dar de data nu-i va fi la fel de usor,muie iohanis,muie penele
20
8
Erau buni la razboi?Dar la 1 dec 1918?Bai lacheti rasisti si eu cred ca tiganii au probleme de integrare dar daca nu erau ei PULA se mai infiinta Romania ...Mai cititi si voi,nu doar ce va da TV ul ca acolo va dau ce vor ei, sunteti praf ca laptele Humana!Pentru niste lideri numiti din burta,cu etnie asumata ca ,Sarau,V Ionescu,N Paun,M Voicu si schimbati cu cei ai lui Soros actualii G Duminica si C Necula NU TREBUIE SA SUFERE CEI MULTI!Acesti impostori au furat etniei "banii si anii " 3 miliarde de marci germane venite in anii 90 pe langa alte 55 miliarde euro alocate dupa 90 pana in prezent
4
42
TREBUIA TRAS IN PLIN!
32
5
OMORATI ODATA CIORILE ASTEA
33
5
eu raman la parerea mea..trebuie cautata o descendenta din famila Antonescu si inseminata...poate ramane gravida si ..uite asa se va naste in nou Antonescu
29
4
Sarmanele pasari, cine le-o plati veterinarul acum?
32
5
fmm de ciori,impuscati direct in cap,sa nu mai faca atatea talente.pisam-as pe mortii vostri de nespalati.
36
5
moarte ciorilor borate
42
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272