REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
11° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

VIDEO. SCANDALUL ÎNCĂTUȘĂRII BĂRBATULUI CARE A REFUZAT TERMOSCANAREA

VIDEO. SCANDALUL ÎNCĂTUȘĂRII BĂRBATULUI CARE A REFUZAT TERMOSCANAREA

Replica API 21 mai 2020 | 22:04 3110

Noi imagini apar după scandalul de miercuri de la un supermarket din Capitală, acolo unde un bărbat a făcut scandal, după ce a refuzat să fie termoscanat la intrarea în magazin. Paznicii au chemat polițiștii și a fost nevoie de 3 echipaje pentru ca omul să fie încătușat și să fie dus la secția de poliție.

”La data de 19 mai a.c., prin apel 112 a fost sesizat un scandal în derulare, într-un centru comercial din sectorul 5. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 24 Poliţie, care au identificat trei persoane, doi bărbaţi şi o femeie, care se manifestau violent, pe motiv că nu li s-ar fi permis accesul în magazin, deoarece au refuzat termoscanarea”, a transmis, joi, Poliţia Capitalei, scrie stiripesurse.ro.

Sursa citată a precizat că, la momentul în care poliţiştii le-au solicitat să se legitimeze, persoanele au refuzat, au devenit recalcitrante şi au manifestat un comportament agresiv, fapt pentru care au fost imobilizate şi conduse la sediul subunităţii de poliţie.

”Persoanele au fost sancţionate contravenţional, conform prevederilor Legii nr. 61/1991, pentru refuz de legitimare, provocare de scandal şi împiedicarea intervenţiei poliţiştilor în îndeplinirea obligaţiilor de serviciu”, a mai transmis Poliţia Capitalei.

Pe durata stării de alertă, persoanele sunt obligate să poarte mască de protecţie în spaţiile închise, iar accesul în magazine, instituţii şi alte locaţii închise se face după ce se măsoară temperatura.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
protestatar de profesie. asta sunt indivizii astia. Niste baterii de testare pentru gramada de politisti, care si aia sunt vai mama lor. Ei au drepturi, dar se caca pe drepturile altora...niste iprocriti
2
0
Majoritatea comentariilor sunt agramate,tembele,postate de neica' nimeni.Injurii,jicniri,fara adresa si fara a viza pe cineva,anume.Fara suparare , dar majoritatea noastra este idioata, habar nu are ce vrea si comenteaza, asa,doar sa fie bagati in seama. Tampitul ala trebuia calcat in picioare de paznicii magazinului.Nu-i vorba de decizia guvernului,este un magazin privat si daca patronii au hotarat ceva, atunci asa este.Nu iti place,faci fite, atunci mars la mata acasa sa-ti faci piata.Sau pe camp,ori la dracu sa te ia de idiot!Multi dintre cretinii astia fac fite pt a fi bagati in seama...
4
1
Astora care o tin ca paznicii exercita o meserie fara drept ... sa depuna termometrele undeva si la prima raceala sa mearga la privat sa-si masoare temperatura , sa dea cel putin 100 lei pe consultatie . Se aplica oricui , inseamna ca nu ai voie sa ai termometru in casa , trebuie masurata temperatura doar in cadrul legal , de catre o persoana autorizata
6
0
Cu jicnesc si reanfiintarea ai dovedit ca esti putin mai inteligent decat aia in uniforma care se cred politisti. Din pacate sunt prea multi astia ca tine ptr ca Romania sa devina vreodata o tara normala. Aia care ne-a promis-o dulapul de la Cotroceni, si care a reusit sa ne pacaleasca si a doua oara. Mi-e scarba.
3
5
Mai bine la pensie.Eu cu loganul Angela cu volanun.
3
2
Ati fi vrut sa faca asa militienii cu locuitorii din Barbulesti care s-au adunat in numar de 200 la o inmormantare in stare de urgenta? Nuuu! Locuitorii din Barbulesti sunt ocrotiti de Tinel Trichinel Gheorghe si nu sunt bagati in carantina pana nu infecteaza 3 orase!!
4
0
mai ce curajosi sunt potilisti cu liceu la seral si cateva saptamani de asa zisa instruire - si gata! cand lea zis sefu sa stea la poarta pana la 6 dimineata sau cacat pe ei dar sar pe oameni batrani si batranici care vand patrunjel - zicea unu mai jos ca politia te apara de infractori - serios?? deaia misuna peste tot
4
7
cauta politist de navodari pe youtube si vezi un caz de abuz in servici.. cel mai tare e ca in cadrul procesului civil, s au comis infractiuni si materia civila, am schimbat-o cu materia din penal. nici nu stie stimabilul faptuitor sa numere zerourile la prejudiciul din dosarul penal
6
1
Apropo de autoritatea politiei, va ramane in jurul valorii de 0, daca institutia nu isi selectioneaza cadrele din punct de vedere fizic si intelectual. La interventii vad ca nu se mai trimit politisti obezi, ci politisti slabi si anemici. Nu cred ca stateau mai bine cu nivelul intelectual, unul cum a ajuns la inteventie, cum a sarit urgent pe recalcitrant, desi era ca si imobilizat de 3 politist. Asta i circ , nu interventie.
6
6
La unii indivizi, daca le baga un cip, le dubleaza valoarea
6
2
Politia trebuia sa dea cu el de pamant imediat."Suveranul" lui peste sa-si faca alimentara personala sau respecta legea.Mama lui de nesimtit.
10
6
axinte cu a mic esti retardat tare bai baiatule
3
3
sa fii sa ti fie frica de un termometru
12
7
Unde sunt fabricate termometrele?Made in China?BOICOT IN MAGAZINE NU SE INTRA ,BOICOT PRODUSE DE CALITATE PROASTA si VA SALVATI!CIP O SA ISI PUNA IN CUR BUHNICI AGENTUL PRINS LA BULGARI PENTRU SPIONAJ!El are in deget deja,"poti scoate omul de la tara dar tara din el nu"??? sau " Cum poti sa "impui" o anumita agenda PRO CHINA prin invitati si reviews" ??? VANDUTI,TRADATORI,ieftini,previzibili,cu foarte multe comenzi de pe alibaba si wish!
7
10
toti cei care cer desfiintarea politiei si care ii jicnesc din spatele tastaturii si nu numai,vor fii primii care vor cere reanfiintarea lor, dupa ce o sa si-o ia de la diverse entitati dubioase de pe strazi,cand vor iesi la plimbare sau sa isi faca cumparaturile.nu sunt usi de biserica nici politisti astia dar totusi sa nu exageram.
16
7
sper sa le bage un cip in creier, ca sa puna la munca si cel de-al doilea neuron singuratic si stingher pe care-l aveti!
12
3
mananca KAKAT mai putin
5
7
Pentru ce sa va bage cip-uri in cap, bai limitatilor? Pentru ce atatia bani pierduti? Pentru o astfel de tehnologie, avansata si foarte scumpa, trebuie un scop bine definit si realizabil. Si ce sa-i citeasca lui Fanel din Poplaca Mare, care abia citeste 2 randuri si alea daca sunt cu litere de tipar? Hai ca sunteti tampiti rau! O sa va bage cip-uri in cap ca sa va vada cand faceti laba, pe ajutor social? La munca, bai lepre proaste si inculte! Mai bine va baga un cip sa va transforme in roboti industriali...asa faceti si voi ceva util...intr-o fabrica...stiti ce-i aia?
14
5
bai handicapatilor , cat timp umblati cu telefoanele in buzunar si cu cardurile cu cip in buzunar , nu e nevoie de nici o cipare . Aveti impresia ca vrea sa va fure cineva creirul ? Ce dracu sa faca cu el , nu face mai mult decat al unei capre . Cand mergeti la doctor va ia cineva temperatura in alt mod ? tot termometre digitale folosesc si acolo , au disparut alea care se bagau in cur
22
8
Dar ce prompti sunt sclavii aia in uniforma cand e vorba sa imobilizeze un cetatean in varsta care practic nu a facut nimic rau. In rest sunt praf
9
21
Azi scanarea, maine ciparea!
10
25
Intra in magazin insemnati ca vitele. Data viitoare o sa va scaneze cipul de sub piele.
10
23
Din cauza mizerabililor care nu respecta regulile elenentare starea de alerta se va lungi. Felicitari politiei cu o singura mentiune: trebuia sa-i crapati capatana cand l-ati incatusat.
26
13
Daca militianul gandeste ca alti militieni ex. Zorila sau Ginel care sunt facuti la norma asa se intampla
13
7
Bai dobitocilor hai sa desfiintam politia.. Sa mearga fiecare cu bata la market.. Sunt niste legi care trebuiesc respectate de toti.. Nu vrei sa porti masca fa-ti cumparaturi din fundu gradini..
36
11
au fete de doctori universitari , stiu ei ceva ... termoscanarea da impotenta , provoaca raceli , cancer ... desteptii plii , toti au acasa termometru digital dar ala de la supermarket e nociv
14
20
Doua jigodii
17
14
politisti de kkt. bat oamenii batrani daca erau niste interlopi fugeau sau nu veneau
17
37
Abuz clar al politiei, sa vedem ce masuri ia ministrul Vela. Animalele in uniforma trebuie demise. Si-au aratat puterea in fata unui pensionar! Rusine.
16
38

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212