REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

VIDEO! Se dau ORFANI de la centrele de PLASAMENT ca să facă ROST de BANI

VIDEO! Se dau ORFANI de la centrele de PLASAMENT ca să facă ROST de BANI

Replica API 17 august 2020 | 00:00 1624

Un tânăr a fost filmat într-un autobuz care circulă în municipiul Constanța, în timp ce cerea bani pentru a-și lua de mâncare. Acesta le spune călătorilor că nu are vicii și că își va lua doar mâncare de bani, întrucât locuiește la Centrul de Plasament "Micul Rotterdam", din zona Brotăcei.

"Dacă doriți să-mi oferiți un mic ajutor, rămâne la aprecierea voastră. Chiar îmi iau de mâncare și împart pliante pentru a câștiga un ban. Nu beau și nu fumez.", spune individul înainte să primească de la câțiva călători mai multe sume de bani, așa cum se poate observa și în imaginile primite.

În timp ce unii călători au fost miloși, alții l-au apostrofat pentru că nu purta mască de protecție, dar și pentru că au simțit că ar fi vorba despre o înșelătorie. O călătoare îl amenință pe tânăr că va suna la Centrul de Plasament "Micul Rotterdam", întrucât bănuia că nu ar locui acolo. În replică, acesta îi răspunde că sunt multe persoane care trec prin același lucru la casele de copii.

Contactați pentru a oferi un punct de vedere în acest caz, reprezentanții Direcției Județene de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța au precizat că persoana din imagini nu este înregistrată în evidențele instituției.

VIDEO:

Andreea Popa

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Baiatul este corect...nu bea,nu fumeaza.il cunosc personal...este si educat pe deasupra
0
0
ESTE ADEVARAT CE ZICE, NU BEA NU FUMEAZA, UN OM CU BUN SIMT CUM RAR AM VAZUT SI MUNCITOR, CARA IN TOMIS 3 LA PIATA CINE ARE DE DESCARCAT MARFA ETC
2
0
Prietene vezi ca ai gresit un pic replica din film.
0
0
"Mana intinsa care nu spune o poveste, nu primeste nimica!" Fiecare om de bine incearca sa vanda o poveste, cu cat e mai ampla siropoasa si dramatica cu atat face mai multi bani... Acelasi lucru ca la telenovele, povesti false ecranizate, sau descrise, care sa atinga coarda sensibila a persoanei. Simplu, manipulere minciuna ....
2
0
Centru de orfanii....excroc penal....
1
0
Care ii treaba mai Dinica iti trica imaginea de sluuga psd.Sa il pupi in rect nu fura cerseste omul e bolnav.
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272