REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.6° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

VIDEO! Un puşti de 20 de ani a spulberat 4 oameni pe trecerea de pietoni: O PERSOANĂ A MURIT!

VIDEO! Un puşti de 20 de ani a spulberat 4 oameni pe trecerea de pietoni: O PERSOANĂ A MURIT!

Replica API 12 noiembrie 2018 | 08:20 708

Un accident rutier a avut loc, duminică, în zona Zodiac din Constanța. Două ambulanțe au fost solicitate la faţa locului, pentru preluarea a 4 victime, dintre care una a fost rănită foarte grav şi a intrat în stop cardiorespirator. Cadrele medicale au început manevrele de resuscitare, dar, din păcate, a fost declarat decesul! Este vorba despre un tânăr de 28 de ani.

Conform primelor date, un autoturism a intrat într-un grup de oameni, pe trecerea de pietoni. Conducătorul auto are 20 de ani și este începător. Acesta a intrat în stare de şoc după producerea accidentului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
toate masinile au oprit la trecere numai asta care a lovit pietonii nu a oprit si a intrat pe contrasens sa nu il ia pe ala din spate. avea viteza mare am vazut tot
0
0
Da. Pentru ca permisele se iau foarte usor, masinile SH sunt ieftine. Si de aici rezulta teribilismul
0
1
Dce nu se monteaza limitatoare de viteza la treceri. Si pe tomis in dreptul parcului nimeni nu ti da prioritate. Si apropo cand ati vazut ultima data milietieni de la circulatie in trafic... never ever ca este ocupatzi la ei..
3
0
Am avut un prieten care si-a pierdut viata pe acea trecere de pietoni. La proces s-au facut pierdute filmuletele de supraveghere desi anagajatii au vazut exact cum s-a filmat momentul impactului, iar vinovatul a scapat fara nici macar o ora de arest. La cateva zile dupa accident petrecea fara probleme in cluburi. Corupti, pile, mami si tati aveai bani si cunostinte....pacat de vietile distruse
7
0
Toata lumea isi da cu parerea ca e de la lumina de la varsta dau de la nu stiu ce. Hai sa vedem la ce concluzie se ajunge oficial. Poate facea intrecere , sau facea live, ori dadea mesaje si nu s.a uitat
2
4
Premisele se dau mai usor ca la Pitesti . E jale . Acum toata lumea ate permis si nici o parcare cu spatele nu stiu sa faca
4
0
bucii bucii pana moare
0
0
Executat la locul accidentului cu soc cu tot de fite! Sau 25 ani inchisoare si plata pagubelor! Masina e ca pistolul nu l stapanesti se descarca in oameni! Astia pe care tu ii omori sunt oameni GOLANULE!
5
2
Tot incercati sa aruncati vina pe autoritati, ca treceri slab iluminate, prost semnalizate, si alte aberatii.. De acord cu voi. Dar ce faci tu ca un sofer responsabil in astfel de conditii, cand nu ai vizibilitate buna ? Accelerezi sau incetinesti pana esti sigur ? Sunt treceri de pietoni si pe drumuri europene, sunt tot felul de pericole peste tot. Daca nu te simti in deplina siguranta, incetinesti. Daca tu nu vezi nimic dar mergi tare, esti un prost ! Iar intersectia aia o cunoaste toata constanta. Sigur erau inca 2 randuri de masini oprite la trecere dar nah, aia stateau de prosti....
10
3
un oras in care DNA doarme ! Nu vor sa verifice contracte care au facut posibil jaful banului public .Este inadmisibil ce s-a intamplat cu asa zisa modernizare a carosabilului din zona peninsulara .La fel cu iluminatul bulevardelor ,au ajuns sa fie de 3 ori mai intunecate decat cele de acum 30 de ani !Si cel mai prost electrician le-ar fi iluminat mult mai bine .Sa zicem ca s-a gresit ,schimbati dracului doar becurile ....
23
4
Unii chiar nu inteleg ca nu au ce cauta la volan , dar ei insista in prostia lor ! Sunt scoliti de instructori auto facuti pe banda rulanta , foarte slab pregatiti...II putem vedea zilnic prin oras incalcand regului de circulatie elementara , si nu in ultimul rand pietonii.....Nu treci pana nu vezi ca cel de la volan te-a vazut si are intentia de a opri ! Daca toti astia se intanlesc intr-un punct comun se termina cu o tragedie , ca si in cazul de fata !
25
1
Daca dai carnet la 16 ani ce pretentie sa mai avem ? Carnet sa conduca intre 22 -65 ani --Adica la maturitate absoluta si luat carnetul ptr alcool si drog plus puscarie
17
7
Toate trecerile de pietoni de la City Mall pana la Dobrogea sunt foarte prost luminate iar lumina aceea galbena mai mult te incurca pe timp de noapte. Pe timp de vara, toate trecerile din acea zona sunt un calvar. Acele treceri de pietoni ar fi trebuit sa fie semaforizate de foarte mult timp. Nu il cunosc pe copil dar lipsa de experienta si neglijenta autoritatilor l-au nenorocit pe copil. Nu mai vorbesc de familiile victimelor. Bine totusi ca sunt borduri noi in tot orasul si mai ales pe podul de la butelii ... pe care o sa circulam in mileniul urmator.
43
2
Politia LOCALA si Rutiera nu fac nimic cu privire la masinile parcate ilegal chiar in fata trecerilor de pietoni!!!
51
1
Atata timp cat nu am vazut,nu pot sa ma pronunt,insa,in ceea ce ma priveste,la volan,in legatura cu trecerile de pietoni,as avea ceva de mentionat,pt ca accidentul s-a intamplat pe intuneric: sunt treceri de pietoni prost semnalizate,iluminate.Pe arterele principale macar,consider ca ar trebui luata o masura in plus vis-a-vis de atentionarea soferilor si iluminarea in zona trecerii.Indiferent a cui este vina,a pietonului sau a soferului,cu o iluminare mai buna s-ar putea evita astfel de necazuri! De multe ori nu avem vizibilitate din pricina multor cauze,si ca pieton,si ca sofer!
27
2
Si din cauza masinilor parcate acolo se intampla accidente , la toate trecerile de pietoni dupa lapusneanu , daca mergi si cu 40 la ora pe prima banda si ei apar dupa masina fara sa scoata capul dupa masinile parcate tot ii lovesti , parca erau niste zone hasurate unde nu aveai voie sa parchezi dar nu tine nimeni cont de ele si se intimpla ce se intampla.
37
4
Si totusi cu atatea drame care se intampla aproape zilnic, dragii nostri guvernanti vor sa micsoreze pedepsele pentru soferii care incalca legea. Rusine , am ajuns tara cu cele mai multe accidente grave din europa.
24
0
PT. 21:50 NU AI CUM SA VERIFICI CAND FACE UN SOFER 600 KM, POTI DOAR SA NU AI VOIE O PERIOADA DE 3 LUNI DE EXEMPLU SI PT. 21:28 O SOCIETATE ARE CAMERE SA SUPRAVEGHEZE IMOBILUL IN CAUZA, NU TRECEREA DE OI
5
4
Se intampla cam des
4
1
Cine e imigrant? Ia vezi, bunicii cui au emigrat, ca ai mei nu, s-au nascut aici!
5
1
In alte articole se spune ca ar fi o tanara de 20 de ani. Nu un pusti, serios?
0
2
Eu cred ca de vina a fost ala cu Opelu. a depasit pe linia continua si apropo...ce cauta caruta acolo???
9
1
Una din victime a murit
9
2
De preventie nu mai stie nici un sofer, se mai vorbeste despre asta pe perioada cursurilor auto? E localnic sigur stie ca pe lapusneanu exista treceri de pietoni, nu are nici o scuza ca e iluminat prost, urmeaza trecere de pietoni deduci viteza cel mai indulgent mentii viteza si sporesti atentia ori ma intreb cati dintre voi procedati asa?
17
3
Unul zice de incepatori..unul e agramat..unul are ce are cu machidonii..altul viseaza la bmw uri..altul zice de mosi, cand in titlu scrie 20 de ani..Fiecare cu capra vecinului, dar lungul nasului nu ni-l vedem.
43
2
Ar trebui sa dea o lege ca tuturor celor care nu stiu sa scrie si sa vorbeasca corect in limba romana sa li se interzica accesul la internet si sa nu mai aiba drept la opinie!
67
2
A-r trebui sa se deie o lege ca batrani peste 60 de ani sa nu mai aiva voe sa conduca ca sant inplicati an multe accidente sa fim lasati doar noi tineri sa conducem ca noi tineri santem viitoru tari eu sant tanar ce pula mea am 20 de ani
11
49
daca fatalau nu mi.a dat contractul de iluminat....
7
9
Sa puna semafoare la buton pentru pietonisi sa poata fi accesate din 15 in 15 minute si o sa fie ok
26
6
Sub nicio forma ,sa nu conduca fara insotitor.Sa faca cel putin 600 de km ,cu insotitor,si deabia dupa aceea sa conduca singur. Cat despre condusul pe timp de noapte; cu.multa prevenrie sau sa evite deplasarile!
30
2
esti prost de dai in gropi...mai bine taceai
17
10
Eu cand va zic ca in ct se i a permise pe spaga si la doctorii fisa medicala este matrasita defapt nici nu se mai prezinta elevu face instructoru fisa medicala singur contra100
23
8
Oare si de data asta hotelul va face filmarile de la accident pierdute? Cati oameni trebuie sa-si piarda viata in locul ala pt a se lua masuri de siguranta ???
35
3
Corect, este prost iluminata dar asta nu justifica neatentia si viteza soferului! Casti ochii cand vezi ca urmeaza o trecere de pietoni...Astfel de specimene n ar trebui sa mai conduca vreodata.
55
3
tot orasul e prost iluminat.. multumim luxten si primaria..subventii pt electricitatea pt tigani sa fie ca de restul ne doare in cot
71
0
Bine ca este machidon si nu un imigrant! Minte ai?
19
11
Makidon cu bmw cu nr de bulgaria.
22
14
Autoritatile locale ar fi trebuit de multa vreme sa ia atitudine in cazul respectivei treceri de pietoni. Este foarte prost iluminata. Chiar asta seara am trecut prin zona respectiva si este intunecata zona trecerii respective. Politia Rutiera ar trebui sa constate si sa someze pe aceasta cale Primaria.
76
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218