REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

VIDEO! Unele restaurante au CERTIFICAT de “locație SIGURĂ”: și-au VACCINAT toți angajații

VIDEO! Unele restaurante au CERTIFICAT de “locație SIGURĂ”: și-au VACCINAT toți angajații

Replica API 6 mai 2021 | 15:16 7039

Asociația Patronală RESTO Constanța a lansat Campania „Membru RESTO - restaurant sigur - Noi ne-am vaccinat pentru siguranța voastră!“ pentru a transmite un semnal de siguranță și încredere clienților și turiștilor. În cadrul conferinței de presă au fost prezenți: Corina Martin, președintele de onoare, Egevit Aslan, președintele asociației RESTO, Mariana Bajdechi, administrator unui restaurant, dar și Nelu Cosma. Campania a fost lansată de Asociația Patronală RESTO Constanța pentru a semnaliza și promova locațiile sigure pe litoral, dar și din municipiul Constanța. La acest moment, pe litoral, există 6 locații care au devenit safe location.

Asociația invită, cu această ocazie constănțenii, vizitatorii și turiștii Litoralului Românesc și ai Destinației Dobrogea să aleagă Restaurantele, Cafenelele, Barurile, Beach Barurile și locațiile care afișează pe ușa de acces Stickerul "Membru RESTO - Restaurant SIGUR". În cadrul zilei de miercuri, 5 mai, membrii Asociației Partonale RESTO au oferit primele cinci stickere locațiilor declarate safe.

,,În urma întâlnirilor cu reprezentanții Guvernului României ni s-a spus în permanență că dacă personalul din industria HoReCa s-ar vaccina într-o proporție mai mare și dacă ritmul de vaccinare va fi unul mai rapid, atunci ne îndreptăm mai ușor spre deschiderea aproape de normal a acestei industrii.

Am lansat această campanie și vom înmâna primele cinci stickere pe care publicul larg le va regăsi pe ușile de acces din acele locații tocmai pentru ca vizitatorii și consumatorii să poată să primească un semnal de încredere și siguranță. În rândul operatorilor de alimentație publică din Constanța s-a creat deja o campanie de accelerare a ritmului de vaccinare pentru că sunt multe locații care au început să-și dorească acel sticker. Asta dovedește că oamenii caută această încredere și siguranță.

,,Vorbim despre cinci locații membre RESTO care îndeplinesc aceste condiții. Toate aceste locații vor primi acest sticker în cursul zilei de azi, mâine vom avea și o întâlnire cu premierul Florin Cîțu, la Constanța, așa cum am fost anunțați. Ne gândim ca prin campania noastră să stimulăm și noi acolo unde se dorește ritmul de vaccinare. În egală măsură ne dorim să atragem și vizitatori în cadrul locațiilor de pe litoral și să dăm un semnal de încredere. Asociația RESTO cuprinde tot sectorul HoReCa principal. Avem deja și hoteluri care sunt membre, avem baruri, beach baruri, avem restaurante, dar și săli de evenimente.”, a declarat Corina Martin, președinte de onoare al Asociației Patronale RESTO Constanța.

.

RESTO susține și recomandă vaccinarea personalului din industria ospitalității

În cadrul conferinței, președintele de onoare RESTO, Corina Martin, a arătat, din nou, că ,, operatorii HoReCa de pe litoral au dovedit deja, de anul trecut, că au implementat cu responsabilitate măsurile de siguranță și protecție impuse și au încheiat sezonul trecut fără nici măcar un caz de toxiinfecție alimentară și fără nici un focar Covid care sa fi fost generat de o locație de vacanță de pe litoral.” Asociația Patronala RESTO Constanța susține și recomandă vaccinarea personalului din industria ospitalității, pentru a încuraja sosirile și vacanțele pe litoralul românesc.

Ne dorim să transmitem un semnal de siguranță și încredere clienților și turiștilor noștri și vom anunță, rând pe rând, locațiile care au personalul vaccinat , fără a ne obligă angajații, ci adoptând o politică de recomandare atent monitorizată”, a transmis președinte RESTO, Egevit Aslan.

Video:

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lasati in pwlamea comentariile activate cu Teo Hira, sa mai radem si noi, astia nevacinatii
3
0
autorizatie la incediu,are acesta locatie?
3
0
La vacin se recomanda sa se mearga an mod organizat astfel ca pentru unele simptome unii pot primi reteta !
4
1
Vaccinarea trebuie sa fie numai voluntara si neobligatorie! Exista persoane care vand adeverinte vaccinare!
20
1
in aceste conditii vom evita toti aceste restaurante. vaccinatii sunt purtatori de virus si transmitatori. Deci, succesuri !
27
6
sictir lingailor.evreii cu banii in conturi si noi ne maimutarim dupa voia lor.
25
3
Toti anti vaccinistii sa ne slobozim coaiele in gura ma-ti, pana va incepe sa horcaie, sa dea pe afara.
19
11
Ca astia vaccinari iau virusul si l dau mai departe.
23
9
Pe vaccinul matii bai onanist debil ce esti. Ma pysh si pe 10 mii de euro daca mi da tovarasu gheorghita ptr vaccin. Sclavete de 2 parale
23
12
Sper sa ramana toti anti vaccinistii astia pe dinafara in viitorul apropiat. Sa nu mai fie primiti pe nicaieri daca nu s-au obosit sa se vaccineze. Sa mearga in pwlm in padure sa dezbata conspiratii cu veveritele
16
24

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367