REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
21.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

VIDEO. VOX POPULI: Stare de urgență vs stare de alertă!

VIDEO. VOX POPULI: Stare de urgență vs stare de alertă!

Replica API 8 mai 2020 | 00:15 3839

Care este diferența dintre starea de urgență și cea de alertă? Aceasta a fost întrebarea la care au răspuns constănțenii cu o săptămână înainte de a intra oficial în starea de alertă. Unii au vorbit despre o relaxare, alții au criticat măsurile luate de autorități. Părerile au fost împărțite, însă au existat și nemulțumiri, cele mai multe îndreptate spre forțele de ordine.

Mai mulți constănțeni, tineri și bătrâni, au fost întrebați dacă știu ce reprezintă starea de alertă, mai ales că ea va intra în vigoare pe data de 15 mai.

Astfel, 14 mai este ultima zi în care va fi aplicată starea de urgență.

Se va renunța la declarația pe propria răspundere, oamenii vor putea ieși din case peste tot în interiorul localității și recent, după spusele ministrului de Interne, Marcel Vela, vor putea ieși și în afara localității pentru plimbări sau picnicuri la iarbă verde, însă respectând măsurile de distanțare fizică.

Mai jos puteți urmări ce știu constănțenii despre starea de alertă și ce vor face ei începând cu data de 15 mai:

Citește și: Starea de alertă pe înțelesul tuturor. Cum va arăta viața românilor după 15 mai

Petruț IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In primul rand in tara noastra nu se face educatie juridica in scolii. Din punctul meu de vede nici baiatul care a luat interviu nu cred ca a citit constitutia sa intrebe, ce inseama una, sau alta...
1
0
Scrieti fb la fata aici ca sal avem sa putem sa vb cu ea
0
0
Teatru ambulant! Regizare de cls a 4a
2
0
De acord cu tine...
1
0
Din pacate s-a demonstrate clar ca marea majoritate a populatiei Romaniei sta foarte prost cu judecata,ia informatii false de peste tot,nu are un nivel sufficient care sa-i permita analize logice. Avem o populatie usor de manipulat nu de experti,ci si de dobitoci daca dobitocii au tupeu,functii si folosesc coercitia si propaganda ca pentru oligofreni salbatici. Acum Romania poate devein orice ar dori cineva pus pe fapte,romanii sunt dezbinati si tembelizati iar exceptiile,cei lucizi sunt marginali si in pericol imminent de eliminare sociala si eventual chiar fizica.Nu e democratie.
5
1
....smecher prost esti!asta una,a doua,Petrute,lasa-ne tata cu din astea.....
0
0
Cum are fata din video pe Fbk? Cred ca m am indragostitt si vreau sa ies cu ea bem un suc ii dau ceva sa bea bam cu ea in pat
2
4
Lasa ti ne bai copii parliti si mintiti de Von Braun si NASA ca si parintii vostri care ne au vandut tara adormiti in "SOMNUL CEL DE MOARTE"!Voi acum vreti cafenele sa stati ca vitele in grajd...Videoclipul asta zici ca l au facut astia de la CNN.sper ca nu sunteti fani Bieber salbatici ?sa nu ajungeti sa va faceti nevoile mai libertin asa ca pt SOROS sau pt Epstein
6
6

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102