REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
15.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

VIDEO! Vremea face ravagii în Constanța: copaci căzuți, localități fără curent, drumuri închise!

VIDEO! Vremea face ravagii în Constanța: copaci căzuți, localități fără curent, drumuri închise!

Replica API 6 februarie 2020 | 10:58 1100

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați în cursul nopții, de la punerea în vigoarea a codului portocaliu, să întervină la degajare de copaci căzuți pe mașini dar și pe carosabil, degajare de acoperișuri și nu numai.

Astfel, un total de 11 copaci degajați (3 de pe autoturisme, 8 de pe carosabil), s-a intervenit pentru degajarea a 2 acoperișuri avariate din cauza vântului puternic, s-a intervenit pentru degajarea elementelor de la 2 schele avariate din cauza vântului puternic, 3 autovehicule au derapat și au ieșit în afara carosabilului, acestea fiind scoase de lucrătorii de la Secția Drumuri Naționale Constanța și o ambulanță a rămas înzapezită la Mircea Vodă, unde s-a intervenit cu un autocamion și o autospecială de stingere pentru scoaterea ei. Un număr de 20 localități rămase fără energie electrică fiind afectați un total de 9968 clienți.

Începând cu ora 05:15 s-a închis drumul DN2A iar de la ora 05.30 s-a închis tronsonul Cernavodă-Constanța pe A2.

Update 07:20:

Militarii ISU Dobrogea au degajat un total de 14 copaci, 2 schele, 2 acoperișuri și 6 autoturisme care au derapat.

Un număr de 41 localități rămase fără energie electrică iar 20570 de clienți au fost afectați.

Update 10:30:

Drumurile sunt închise în continuare. Militarii ISU au degajat un total de 17 copaci iar peste 100 mașini au rămas înzăpezite. Un total de 41 localități sunt în continuare fără curent.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe DN sau DJ nu intervin primariile....dar nici pompierii... Directia judeteana de drumuri si poduri doarme in papuci ....
1
0
Cum sa intervina primariile pe DN sau DJ !?! Vai mama voastra!
2
1
sa va deschid putin creierele spalate de televizor si facebook. Luate pe rand, copaci cazuti de la vant e o normalitate, primariile nu au ele timp sa verifice flora localitatilor si sa curete ce e de curat pentru prevenire. Masini prinse de vijelie si blocate pe nicaieri, normal daca prostimea de la stat desi stiind, nu avertizat adecvat romanul prost sa stea acasa si sa lase drumurile inutile. Cade curentul pe timp de genul, e normal daca nici o primarie nu forteaza enel ul ca atunci cand e cald si frumos sa si verifice echipamentele. Per total, voi i ati votat, voi trageti. logica faptelor.
12
2
Cum e in oras si cum e in judet, parca e alta lume.
7
0
In articol spune militari din cadrul Inspectoratului pt.Situatii de Urgenta si asta este o situatie de urgenta,cei cu vrajeala asta"dece muncim noi si nu alti"tie ti se pare ca pompieri"se rup"cu munca!!?,nu ma,de muncit mult pot spune ca muncesc aia care muncesc zi de zi,nu astia care doar cand este o urgenta in rest joaca table sau carti,adica ei sunt la munca asteapta sa fie chemati si cand sunt trimisi sa munceasca vin cu textu"dece eu si nu tu?",dativa demisia ma putorilor daca vi se pare ca munciti prea mult pentru ca asteapta 20 sa se elibereze un loc.
6
9
Sa vina aia care cer pensii speciale sa degajeze drumul. Ca banuiesc ca pentru merite deosebite, le solicita.
14
2
De ce Pompierii sunt solicitati la a da pomii la o parte??? De cand asta este o urgenta majora? Cei din cadrul primariilor ce dracu pazesc?? Pentru ce incaseaza banii? Ca sa doarma linistiti? Inteleg pompierii cand spun ca au ajuns sa fie bataia de joc a acestor conducatori de cacao....pentru toate rahaturile ii solicita pe ei....de ce? Jandarmii mancatori de bani ce fac?? Lucratorii directiilor judetene ce fac?? Angajatii primariei unde sunt??? Bataie de joc....
33
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212