REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

VILĂ din MANGALIA, SPARTĂ de HOȚI: au furat în valoare de 10.000 lei!

VILĂ din MANGALIA, SPARTĂ de HOȚI: au furat în valoare de 10.000 lei!

Replica API 16 februarie 2019 | 11:02 688

În urma cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de furt calificat, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Mangalia au identificat patru tineri, cu vârste între 16 și 23 de ani, care ar fi sustras, dintr-o vilă din municipiu, mai multe produse electronice.

Astfel, în noaptea de 6 spre 7 februarie a.c., tinerii ar fi escaladat gardul împrejmuitor și ar fi forțat una dintre fereastrele de la parter ale vilei în cauză, ulterior sustrăgând mai multe televizoare cu telecomandă, o combină muzicală, două boxe audio și două telecomenzi pentru instalația de aer condiționat.

Prejudiciul în valoare de aproximativ 10.000 de lei a fost recuperat în proproție de 40% și predat persoanei vătămate.

Polițiștii constănțeni i-au reținut pe bază de ordonanță pe cei patru tineri, introducându-i în C.R.A.P. al IPJ Constanța, iar în cursul zilei de 16 februarie a.c. îi vor prezenta Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia cu propuneri corespunzătoare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce tot Verde rosu maro comentati ciori bastarde. Doar stiti ca sefu vostru raim aduce drogurile in mangalia le iau slugile radu mala cafe giani riat de la constanta si le dau la astia midi sa le vanda prin cartiere si cand vine concurenta iese scandal. Tot voi comentati si de alti aici si o ardeti baieti sa nu va ia lumea. Ba oaia Dracu te-am chinuit la puscarie si nu tia ajuns sa vezi cum vin la mangalia si iti dau numai palme le 30 sa iti scot smecheria si fitele din cap. Pai tu il pui pe bubosu ala de tamer sa se ia de lumea cu bani si chioru sa comenteze eu tiam mai zis ca nu sti gradele
0
0
Cum ia dat drumu iar scandaluri cu a lu mandea cu senat cu toata lumea iar codoseli carcoteli imbarligaturi Asta si pe masa ar face pentru 3 lei. Ia povesteste cioara bogata cum te ai dus la jargraonul de mocea si la i vomitat pe nasu beinur si cum tea dus la bucuresti si pe javra de tamer si ati dat declaratii ascunse si cum ati legat voi oamenii pentru cate miute sa ramanti voi sefii mangalieie. Si acum face tot aia, Beinuree Erchine dormiti pe voi? Goniti pe fata de cal Raim din oras, asta e praduitorul si iar mananca cacat pe la imj iar vrea sa va arda cu cireada lui de slugi.
0
0
hotii au fost prinsi ? aiurea, s-au impiedicat in fata politiei si s-au predat singuri
0
0
Verde interlopul din Mangalia vinde droguri copiilor !il protejeaza nasisu Bozolan
0
0
Tamer vinde droguri in Mangalia
1
0
Pe Bd-ul ic Bratianu Nr 12A la un imobil galben casa veche ,situata vis a vis de un hotel de lux in apropierea intersectiei cu strada Theodor Burada in acel imobil locuiesc foarte multi care se drogheaza mai ales copii de 8,9 12 14 15 ani trag la cui ,si mai ales trag la seringa heroina .,ca sasi procure doza zilnica de heroina ei se grupeaza si isi fac veacul in zona gari,parc gara,fantasio,miga, casa de cultura ,platoul gari CFR , autogara Kaufland etc ei in aceste zone isi fac veacul zi si noapte cersind si talharind dand in cap oamenilor bancomat ul Kaufland e una din tint ele lor
1
0
Cu banii din dobanzi te scapam de el in 3 zile.
1
0
Alo alo hoti prindeti dar camataru de RAIM care ma punea sa ii aduc brinza cu baxurile la masa la curte sa i faca masa placinta sa i duca la poarta alba . Iam platit dobinzi de 50 la suta i dadeam dobinzi cite 6500 euro pe luna mam saturat de el o trimitea pe ANDREIA si pe SERIF sa ma ameninte cu cutitu acum vrea sa imi ia plaja intre venus si saturn
2
0
Si cine i-a prins ? S-au predat singuri ?
0
0
Daca tot ai faceti atata reclama lui VERDE platitil an pula mea si pe el ca nare bani de benziba ca nu iar strica un comision mic .. VEDETELE SE PLATESC
0
0
Verde i-a trimis la furat !
3
0
bravo colega,Putinica, cred ca esti singurul politist care mai faci treaba pe acolo. In rest tembela de Gabi, Popescu, si ceilalti o freaca la superlativ. Cu atmosfera asta din politie nu se mai face nimic, se arunca dosarele in fiset si in rest va flenduritzi cu masinile prin pras , si scandaluri prin politie.
4
0
Felicitari domnule Putinica
2
0
Intelegeti si voi ca vara la gara sunt multi tigani care fac blat taxi, cazare si fura din bagaje sau din statie trebuie sa traiasca si ei. cum sa vin daca mi e frica de ei si oricum comandantul nu aproba asa ceva ca si a luat dreptul abia ajung la cafea la chioscul din gara si fug repede ca odata a tipat Sinan si Lalai la mine de era sa ud pantalonii.
7
0
Cum au fost prinsi, avea proprietarul camere de luat vederi? Sau asa la plesneala, fiind in atentia politiei de mai mult timp.Ce inseamna mai multe tv, ca sa transporte toate astea aveau nevoie de o dubita, camioneta....Si cine erau cascadorii, sa stie lumea, ca le da drumul si isi practica meseria in continuare.
6
2
Sigur in mangalia ? Orasul unde politia si jandarmii intra cu frica sau nu intra in cartierul mexicanilor ? Orasul unde un ofiter de forte speciale a fost alergat la el acasa pe strada cu toporul de aceasi mexicani ...? Care soc si teroare.... sunt binemersi la ei acasa . La cum se fura acolo dupa ce minunatul fost domn primar i-a mutat pe toti in cartierul ala si a nenorocit orasul ... cred ca ati avea material de presa ptr 50 de ani .
7
2
Gainarii...
3
2
Erau ciori desigur,nu?
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218