REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Vin noi medici la Spitalul Municipal Mangalia!

Vin noi medici la Spitalul Municipal Mangalia!

Replica API 31 ianuarie 2017 | 08:07 2108

În prezent, la Spitalul Municipal Mangalia îşi desfăşoară activitatea patru medici noi, acoperându-se astfel mai multe domenii medicale necesare spitalului. Încă de anul trecut, conducerea unităţii medicale a făcut demersurile necesare pentru scoaterea la concurs a posturilor pentru specializările Gastroenterologie, Chirurgie, Pediatrie , ATI, Urologie şi Balneo-Fizioterapie.

Recent, acestea au fost ocupate de medicul gastroenterolog, Stănescu Irina Georgiana, medicul chirurg Truţă Valentin şi medicul anestezist Suciu Lavinia. Al patrulea medic ginecolog, dr. Costandache, îşi desfăşoară activitatea la Secţia Obstetrică-Ginecologie, cu jumătate de normă. Restul posturilor rămase neocupate vor fi, din nou, scoase la concurs pentru cei interesaţi. Conform managerului instituţiei, dr. Dan Lefter, actele necesare pentru exercitarea activităţii medicului gastroenterolog sunt în curs de desfăşurare, urmând ca în perioada imediat următoare, acesta să acorde consultaţii şi pentru pacienţii trimişi de medicii de familie.

„Precizăm faptul că, deocamdată, până la finalizarea documentelor specifice, medicul gastroenterolog efectuează endoscopii superioare doar pentru pacienţii internaţi. Restul pacienţilor care ajung la spital cu bilet de trimitere de la medicul de familie vor putea beneficia de serviciile medicale ale medicului gastroenterolog, de îndată ce actele vor fi perfectate”, a declarat directorul unităţii medicale. Tot el a mai afirmat că se depun toate eforturile pentru dotarea suplimentară cu aparatură specifică a laboratorului spitalului. De asemenea, conducerea instituţiei medicale a mai spus că, la camera de gardă de la Secţia Pediatrie aparatura modernă primită de Spitalul Mangalia printr-o finanţare nerambursabilă din partea Raiffeisen Bank, este funcţională şi la dispoziţia medicului de gardă al Secţiei Primiri Urgenţe Pediatrie.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Domnule Ion,de ce nu ai fost asa pornit si needucat si cand ne-au taiat salariile? Ce legatura are informatia de mai sus cu A3 si Voiculescu? Instigator platit caruia nu-i pasa de oras si tara.Sa va fie rusine!
1
0
Va vin doctori noi la voi la tara si voi scrieti comentarii jignitoare legate dr spaga si alte mizerii? Vai de pula voastra de tarani imputiti care nu ii meritati.
1
0
F bine! Sanatatea trebuie sa fie urgenta nr 1 pt toti cretinii astia din parlament si din guvern. Sanatatea, ordinea publica si apararea nationala, astea sunt prioritatile tarii. Restul ca admistia, salariile marite iresponasabil, pomenile dupa care o multime de romani sunt ahtiati trebuie eliminate. Alaturi de penali carora statul trebuie sa le confiste bunurile si banii si sa-i trimita la munca silnica. Slugile si pupincuristii de la A3 n-au decat sa latre..... Javra de Voiculescu oricum putrejeste in puscarie.
0
1
Sa vina cit mai multi doctori buni Orasul nostru are suferinta pentru inca alti tineri care sa speram ca nu vor mai pleca pe alte meleaguri
2
0
sa ne le mai dam si sa vedem atunci ce se intampla! nu cred ca ti baga iei mana in buzunar! prostimea ii imbogateste! asa ca,,,,
0
2
Dar pediatri.Angajati chirurgi in nestire de ajung sa se opereze intre ei.Ati angajati gastroenterolog si nu aveti contract ptr. el?Sotii Lupu au plecat a ramas NYK si dr. Borzea plus jumate ginecolog care opereaza la chirurgie ca la ginecologie e muzeu.Garda ginecologie de ce nu avem? Toate gravidele nasc la Constanta .Post de manager nu scoateti la concurs?
4
0
dar cu Stegarescu ala din Bucuresti care face pe medicul in Mangalia desi a fost dat afara o data pt acuzatii de hartuire sexuala, dar in continuare hartuieste pe toata lumea, paciente, personal, doctorite, ce aveti de gand ?
2
2
Doctorul Lefter si Bocai spagari spitalului mangalia 50 ron...sa vina prourori..1000 2000 roni pe zi baga la buzunar...rusine
5
8
Si cu maternitatea, domnule director? Avem maternitate si nastem la Constanta. Se poate asa ceva?
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272