REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.7° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Viorica Dăncilă nu vrea 'mersul piticului' în PSD: indicații despre noua strategie din Kiseleff

Viorica Dăncilă nu vrea 'mersul piticului' în PSD: indicații despre noua strategie din Kiseleff

Replica API 2 iulie 2019 | 01:56 484

Proaspăt aleasă la șefia PSD, Viorica Dăncilă spune că partidul este într-o perioadă dificilă, nu trebuie să facă nicio greşeală și noua echipă nu are timp pentru pași mici.

„Plecăm de la o perioadă dificilă şi toţi conştientizăm acest lucru, un rezultat mic la europarlamentare, 22% este un rezultat mic, o situaţie în care preşedintele partidului a fost arestat. Pentru noi acum este foarte important fiecare pas, trebuie să facem nu paşi mici, pentru că timpul nu ne permite, să facem paşi mari, dar să fim foarte atenţi să nu greşim, să nu mergem niciun pic într-o direcţie greşită. Trebuie să ne recâştigăm credibilitatea, iar câştigarea credibilităţii partidului trebuie să fie reflectată în rezultatul de la alegerile prezidenţiale", a zis Dăncilă la Antena 3, duminică seară.

Șefa PSD a mai zis că partidul trebuie sa refaca rapid relatia cu alegatorii si ca totul trebuie facut in regim de viteza, pana la prezidentiale, pentru ca de rezultatele PSD in lupta pentru Cotroceni vor influenta alegerile locale si parlamentare din 2020.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am sesizat si eu fundalul fotografiei. A sesizat si primul comentator, de mai jos. Este tare faza! "Pute impreuna". Ha, ha, ha!
4
0
se fute nevasta-ta bine , cu psd-isti si racketi , unii trzi si altii beti , suge pula in boscheti . Sa - ti traiasca , face 5000 de euro pe luna ?
1
5
Ii doare-n pu-la pe PSD de tara si de romani! Coalitia HOTILOR penali PSD si ALDE a dat OUG pentru a da PENSII SPECIALE si primarilor, viceprimarilor, presedinti de CJ..Pe 26 MAI la referendum TARA, POPORUL ROMAN a spus STOP FURTULUI DIN BANUL PUBLIC! Docila lui DRACnea, veorica a spus ca a inteles si respecta dorinta Romanilor! Bataie de joc!!! Nu a inteles nimic! Trebuie sa iesim masiv in strada sa dam cu ei de pamant! N-au in cap decat cum sa fure mai mult si sa lase tara vraiste! Greva, miscari sindicale, orice, dar nu mai trebuie lasati in fruntea bucatelor ca astia fura tot!!
7
1
Fotograf genial, imagine epocala care spune tot despre pesedei! Pentru pesedei, ca nivelul lor de inteligenta nu le permite sa inteleaga, ii indrum sa citeasca fundalul imaginii!
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272