REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

VIORICA DĂNCILĂ, PE CONTRASENS!

VIORICA DĂNCILĂ, PE CONTRASENS!

Replica API 8 octombrie 2019 | 00:00 359

Campania electorală la Constanţa: afişele candidatului PSD, în cele mai nefericite zone

Campania electorală la Constanţa: afişele candidatului PSD, în cele mai nefericite zone

Alegerile prezidenţiale la Constanţa nu au o miză la fel de mare ca alegerile locale, prin urmare, nu observăm o prea mare atenţie din partea PSD în privinţa promovării candidatului său. Dovada: la Constanţa, întâlnim bannere imense cu Viorica Dăncilă, candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, în cele mai neinspirate zone: în intersecţia cu drumul spre Ovidiu ori spre staţiunea Mamaia (bulevardul Aurel Vlaicu), la doar câţiva paşi de un bloc unde, de asemenea, tronează un banner imens cu acelaşi candidat. Care este rolul să fie două bannere imense unul după altul? Impactul vizual, repetiţia, se imprimă imaginea în mintea alegătorului – bla-bla-uri. În realitate, şoferii blocaţi în trafic se irită şi... cam atât.

În schimb, pe un bulevard unde afişajul era net mai bun pentru orice candidat, şi anume pe bulevardul 1 Mai, nici un banner cu Viorica Dăncilă! Ne putem delecta în schimb cu afişe ale celor de la Dedeman, ale unui dealer de automobile etc.

Însă, de departe, cea mai stupidă localizare a unui banner cu Viorica Dăncilă o sesizăm la doi paşi de Primăria Constanţa, pe o clădire. Am fost curioşi să aflăm şi cât plăteşte PSD pentru a avea imaginea cu Dăncilă pe contrases! – adică, să nu o vadă nici un şofer care tranzitează zona: 1.000 de euro /lună! Preţurile pentru bannere de dimensiunile celui amintit se negociază de la 700 de euro şi până la 2.000 de euro pe lună, în funcţie de zonă şi vizibilitate. De ce au ales PSD-iştii să dea 1.000 de euro pentru un banner pe care şoferii nu îl văd, pentru că strada este cu sens unic, iar afişul este pe partea fără vizibilitate pentru cei aflaţi în trafic? „E o zonă de confort pentru cei care lucrează în instituţii care momentan sunt conduse de social-democraţi – Primărie, Consiliul Judeţean”, ne-a explicat una din persoanele implicate în strategia de advertising a social-democraţilor. Perfect! Adică, PSD vrea să se asigure că angajaţii primăriei se duc cu zâmbetul pe buze la muncă, ştiind clar că în drumul lor se intersectează cu Viorica Dăncilă. Ghinion, însă! Angajaţii primăriei ajung la serviciu cu maşina, iar pe bulevardul Tomis nu prea vezi picior de pieton, întrucât nu este zonă de promenadă, iar activitatea magazinelor este în colaps.

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ma bucur ca am multi sustinatori cu limbi aspre sa spele familia mea de manglitori de case si copii.Bravo limbaii mei si succesuri.Nu uitati limbile sa vi le ascutiti mereu in rozetele noastre.
1
1
Le strange Felix inainte de turul 2. Absolut toate benerele.
0
0
Ma culc seara cu nevasta si ma trezesc dimineata cu Veorika alaturi...
0
2
lipseste banner-ul cu proasta, din WC-ul de la gara!
2
2
numele prostului pe toate gardului.
1
1
iar noi ne futem in gura ta ! Si a veorichii !
5
2
Eu nu merg la vot sa aleg intre un sas prost marioneta si o femeie. Ma fut pe voturile voastre
3
4
Bai jegosilor, tineti-va poze cu ea acasa sub perna ba, nu pe strada si autostrada ca imi provoaca greata si nu pot sa ma mai uit la drum, daca facem accident din cauza lor
7
4
Vad ca te doare tare de dna prim ministru.De panarama de johannis nu ne scrii nimic atunci sa veniti sa va arat latei de la rozeta imputitilor
8
10
Multumim ziarului pt reclama, sunteti deosebiti......de ieftini
14
1
Mare jale domnule !! Este logica inversa . Nu se vede dinspre bd. Tomis dar se vede de pe bd. Ferdinand . Simplu . Acest banner imens , vegheaza direct cu fata , spre C.C. al PCR adica spre primarie .
17
0
Stefanee, banii astia sunt furati din afacerile agreatilor cu statul, ca sa ii spele ii folosesc in campanii electorale, bani care pana la urma tot la ei se intorc. Acest grup inractional organizat capuseaza Romania de multi ani. Padurea a votat cu toporul ca avea si o parte de lemn.
22
0
Am eu asa un sentiment ca nu au platit niciun ban.voi chiar credeti ca pt bannerele astea au platit ceva?nu au platit nimic.firmele astea au si ele barterul lor.noi va facem bannerele voi dati unu doua noua contracte si aia e.e bine asa. Zic sa nu exageram ca si daca le ar fii platit blocuri nu puteau face daaar niste paturi decente sa cumpere in spitale puteau sa ia de banii astia niste scoli puteau fii reparate.oricum dancila n are nevoie de reclama prostia ei face inconjurul lumii.sa fim seriosi
22
0
Va dati seama cati bani au cheltuit astia pe toate bannerele cu analfabeta asta? Va dati seama ca sunt bannere imense in toata tara? Va dati seama cate blocuri pentru tineri faceau ei cu banii de pe bannerele astea ?
28
2
Doamna Virica nu are nevoie de reclama. Ea isi face singura cea mai buna recomandare pentru presedentiale.
14
9
ce va mai doare pe voi astia de la Replica sufletul de Veorica Dancila, de mult va banuiam ca v-ati vandut sufletul diavolului, acum s-a confirmat.
18
1
Ce articol interesant !!! De pe Ferdinand nu se vede ? Trebuie sa mergi pe Tomis ?
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367