REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
11.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Vizitiu, fostul adjunct al IPJ Constanța, și-a recunoscut vina în fața procurorilor!

Vizitiu, fostul adjunct al IPJ Constanța, și-a recunoscut vina în fața procurorilor!

Replica API 14 august 2022 | 22:27 6179

Mircea Vizitiu, fostul adjunct al IPJ Constanța, care fusese pus la dispoziție de Inspectoratul General al Poliției Române, și care a ieșit la pensie începând cu 1 august, a încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției cu procurorii. Acesta a fost depus la Tribunalul Constanța, pe 12 august, primul termen fiind stabilit pentru data de 27 septembrie.

Potrivit informațiilor noastre, Mircea Vizitiu ar fi urmărit penal într-un dosar DNA, fiind vorba de faptul că ar fi anunțat o persoană că fusese depusă plângere penală pe numele ei. Cercetările au fost în toi și se pare că speța ar fi mai amplă, însă iată că fostul comisar șef a ales să încheie un acord de recunoaștere a vinovăției.

Comisarul șef de Poliție Mircea Vizitiu a fost adjunct în cadrul IPJ Constanța din anul 2015, când a venit de pe funcția de șef al IPJ Brăila. Însă, anul acesta, la sfârșitul lunii iunie, a fost pus la dispoziție, decizie luată de către Inspectoratul General al Poliției Române. Cu data de 1 august a ieșit la pensie.

Rămâne de văzut ce vor decide judecătorii în septembrie.

Citește și: Mircea Vizitiu, de la IPJ Constanța, iese la pensie!

L.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Numai naivi si creduli pe acest ziar online. Pai asta e act de coruptie??ca a dat un mesaj si i-a spus uneia un lucru pe care-l afla in cateva ore maxcim o zi??Amuzant. Nici DNA ul nu mai e ce-a fost. Ati vrut sa-l dati jos sa vina altii cu adevarat corupti.Omul asta macar isi facea treaba,si o face bine. Lasati ca voi toti astia care mancati cacat,o sa va amintiti cand nu o sa aibe cine sa va mai inregistreze si ancheteze o plangere. O sa ajungem sa ne fie frica sa mai iesim pe strada la ce militieni vin din urma. Adevaratele acte de coruptie sunt altele!!! Astia vechi macar stiau meserie !!
1
0
Adica noi platim taxe pentru pensia unui nenorocit de asemenea speta ??? Un exemplu concret: cei care sunt platiti sa lupte impotriva coruptiei sunt in fapt niste infractori nenorociti. Nu sunt afirmatii peiorative, a facut acord de recunoastere a vinovatiei, deci exact asta este !
1
0
Lasati o ca aici e stricatura de mate de sus, nu este de la un sifon. Creca cu magarii umbla toti dar stiu jocul slugii.
0
0
Sa i fierbem picioarele in ulei!
1
0
sa-i ia tablagiului si drepturile militare!!!
0
0
Special la special nu ishi scoate ochi,asta este primcipiul care a distrus Romania in ultimi 32 de ani,adica la invatat pe politist vreun tip din justitie cum sa faca pentru ca sa scape basma curata,pentru ca din pacate asta este traim in doua Romanii,una a specialilor favorizati prin legi date de parlamentari si astia speciali se stie si restul romanilor care traiesc in tara,mai este si diaspora adica a treia Romanie care aduce bani din toata lumea in Romania pentru ca sa alimenteze motorul economiei de piata adica consumul.
0
0
Si in Eforie, comandantul Politiei Nationale, Coteanu si a recunoscut vina ca era spagar, la fel si Marcel,seful politiei locale din Eforie, ca facea modificari la un dosar. Amandoi si au recunoscut vina, si Marcel figureaza la Primaria Eforie ca fiind in continuare seful politiei locale, desi a fost condamnat la inchisoare cu suspendare. Acest Marcel Penal, il filma cu patos pe primarul din Eforie la depunerea juramantului pt cel de al doilea mandat. Acelasi tupeu penal este in continuare in Eforie. Credeti ca primarul are vreo grija fiindca are dosar penal? Nu!
5
0
Ce rezervor are!, se vede ca asta a mankat numai de pleaska toata viata lui!
2
0
Un alt mwist din Politie platit sa ajute infractorii
2
0
Vedeti oameni buni cine conduce politia . Niste infractori. De aceea merge bine treaba in aceasta tara ca face sa le scape infractorii printre degete.
1
0
si asta mai are drept la pensie speciala?rusine tarii si legilor de rahat
1
0
Pe bune ? Sa mori tu ? A vazut si el un nume cunoscut , era vanzatoarea de la buticul din colt si el ca un bun samaritean s-a gandit sa-i faca un bine ! Termina baaa cu vrajeala asta ieftina de militzian ! Fwtu-va in gura de sefi inocenti ca asa v-ati facut averi , cartiere de case pe Sos. Mangaliei - Dancu , v-ati construit blocuri - Toporan si va plimbati prin excursii exotice ... pe carca si munca subalternilor , pe informatii si solutii in dosare si pe dosare matrasite tinute prin sertarele voastre pana la termenul de clasare ! 'Va-n bot de termite , va tineti partea unul la altul !
5
0
Confirm ce spune pe yt . De mult timp la Navodari politisti fac ce vor muschi lor . Curios este ca nu a fost destructurata aceasta organizatie mafiota politieneasca din Navodari . Chiar nu s-a aflat inca de existenta ei ? Nu sunt de azi de ieri , de ani de zile . Daca noi cetateni simpli stim asta , curios este ca nu au aflat cine ar trebui .
1
1
...aveti perfecta dreptate...primeste pedeapsa cu suspendare,si-l doare-n..KUR..de la 1 mm...asta-i sfanta ROMANIE..
5
0
Clanul politistilor din navodari
1
1
Ce mare infractiune a facut? I a venit la mapa un dosar si trebuia sa l repartizeze unui politist sa l solutioneze. A cunoscut numele unei doamne si a anuntat o ca este depusa o reclamatie pe numele ei. Acelasi lucru l ar fi facut si ofiterul caruia i ar fi fost repartizat dosarul. Adica doamna a aflat de reclamatie cu o ora mai devreme de la vizitiu si nu de la cal. Asta e coruptie? Cred ca glumiti!. Cautati coruptia care ucide Romania in ANAF in Primarii, in Comisiile de Cultura, in IInvatamant, in Sanatate, hai ca le stim cu totii. Politia este cea mai putin c*****a institutie acum.
0
0
Acord de recunoastere...Cine are dreptul si cine nu are dreptul sa il primeasca?.De ce omul de rand nu are voie sa il primeasca?.Care sunt conditiile?. CAT ESTE SPAGA?...GOLANILOR !
3
0
pai a implinit 42 de ani ???
1
0
Sifonar din dosare? Urat fata de colegii subalterni care munceau in dosare ! Si cati sefi prin politii or mai fi ca nesimtitul asta ? Carieristii pulii , care au facut averi nejustificate pe munca subalternilor ! La IPJ Cta este o moda ... mai era un ingineras parat care a rupt tot !
3
0
Si? Ii da cu suspendare, ramqne cu pensia si se angajeaza la stat. Pam pam!
2
0
Ce fata de purcelus vietnamez are.Toti sunt corupti si incompetenti.In tara noastra nu mai exista politisti,doar militieni.
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102