REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

VIZIUNEA afaceriștilor Haci și Ugur VURAL nu se potrivește cu cea a PRIMĂRIEI

VIZIUNEA afaceriștilor Haci și Ugur VURAL nu se potrivește cu cea a PRIMĂRIEI

Replica API 3 iunie 2021 | 23:13 3059

Afaceriștii din Turcia, Vural Haci și Vural Ugur, au fost blocați de Primăria Constanța. Mai exact, aceștia vor să ridice un imobil cu funcțiunea de spații comerciale și birouri, dar nu se încadrează în reglementările urbanistice, așa că municipalitatea nu le-a dat undă verde în demararea procedurilor.

După anularea în instanță a unei autorizații de construire emisă de pe vremea lui Făgădău, afaceriștii au fost din nou blocați. Mai nou, acestora le-a fost blocată o investiție de pe bulevardul I.C.Brătianu, numărul 53 Bis.

Afaceriștii de la Black Sea Estate au solicitat un certificat de urbanism pentru a afla reglementările urbanistice ale zonei pentru a construi un imobil cu un regim de înălțime de S+P+1E+2E retras. Imobilul urma să aibă funcțiunea de spații comerciale și birouri dar Primăria municipiului Constanța nu le-a putut da undă verde deoarece nu se încadrează în reglementările urbanistice în vigoare referitoare la utilizările admise.

Investitorii turci nu sunt la prima investiție

Investiția de pe bulevardul I.C.Brătianu nu este singura de pe litoral a afaceriștilor străini. În decembrie 2018, investitorul a mai obţinut un certificat de urbanism pentru ridicarea unui bloc de trei etaje pe strada Genova. Afaceristul a mai investit şi în construirea unui bloc cu 8 etaje în spatele Centrului de Scafandri. La începutul anului investitorul a primit undă verde pentru construirea unui imobil ce are un regim de înălţime D+P+9E în cartierul Compozitori dar și pentru ridicarea a două imobile de nouă, respectiv, 10 etaje pe Baba Novac. În luna mai, magistrații au dat sentința definitivă în privința imobilului pe care investitorii îl dețin în Mamaia, mai exact, demolarea lui.

Vural Haci, cetăţean de onoare al localităţii Agigea

Vural Haci a fost preşedintele Asociaţiei Oamenilor de Afaceri Turci din Dobrogea. În martie 2011 a primit titlul de cetăţean de onoare al comunei Agigea. Black Sea Estate SRL a luat fiinţă în anul 2016 și are Firma are sediul social în Constanța, pe strada I.L. Caragiale. Societatea este deținută de Haci Vural, cu 95 % din acțiuni, și Vural Ugur, cu 5 % din acțiuni, ambii din Turcia. Black Sea Estate SRL se ocupă de lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale. În anul fiscal 2020, societatea Black Sea Estate SRL a avut o cifră de afaceri de 18.281.904 lei, un profit net de 4.981.504 lei, datorii de 5.158.131 lei și un număr mediu de 18 angajați. Vural Haci mai este administrator şi asociat unic al firmei SC Country Estate SRL, înființată în anul 2017.

Mai multe detalii despre investițiile afaceriștilor turci puteți citi aici:

Blocul cu 8 etaje din spatele Centrului de Scafandri va suferi modificări

Turcul Vural HACI va RIDICA două TURNURI pe BABA NOVAC

Turcul Vural HACI mai TRÂNTEŞTE un IMOBIL de 9 ETAJE în cartierul COMPOZITORI

Autorizația de CONSTRUIRE pentru imobilul de pe MAMAIA, dată de FĂGĂDĂU turcilor UGUR și HACI, ANULATĂ definitiv

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Este manalungaaa a lui ghiural ,unul din investitorii puternici dinoras
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468